Aláírásképek, avatárok és egyéb gfx
Ha már így benne vagyunk a témában... megkérhetnék valakit, aki lenne olyan nagyonrendeskedves, és kreálna nekem egy aláírásképet, amin Messi és Thiago van..?
Ahogy nézegettem, elég fantáziadúsak vagytok, így a többit rátok bízom.
Előre is köszi annak, aki megpróbálkozik vele! 

Köszönöm! 

- Messithebest
- Director del Fútbol
Először is, ha írsz egy hszt az alsó pipák közül bepipálod az aláírás hozzáadása c. részt, aztán amikor idézel ott van egy között a link, az img-kkel együtt beteszed a ProfilTocy írta:Kösz, jó lesz, csak hogy is kell betenni?MessiFan írta:Tocy írta:Szeretnék megkérni valakit, hogy készítsen nekem egy Xavis aláírásképet ! A többit a készítőre bízom. Köszönöm, ha valaki megcsinálja!
Vagy ha ez nem, akkor van még 2 másik.
![]()

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
őőő, javaslom görgess lefele pár centit 

Kösz, jó lesz, csak hogy is kell betenni?MessiFan írta:Tocy írta:Szeretnék megkérni valakit, hogy készítsen nekem egy Xavis aláírásképet ! A többit a készítőre bízom. Köszönöm, ha valaki megcsinálja!

Tocy írta:Szeretnék megkérni valakit, hogy készítsen nekem egy Xavis aláírásképet ! A többit a készítőre bízom. Köszönöm, ha valaki megcsinálja!

Amikor idézel, fent vannak a linkek [img]-k között. Kimásolod az egészet (mármint csak az Alveses linkjét) és bemásolod a profilFirefox írta:Alvest vinném, ha nem gond
Csak egy kérdés.Hogyan tudom berakni aláírásnak?

Szeretnék megkérni valakit, hogy készítsen nekem egy Xavis aláírásképet ! A többit a készítőre bízom. Köszönöm, ha valaki megcsinálja! 

[quote="MessiFan"]

[/quote
Alvest vinném, ha nem gond

Alvest vinném, ha nem gond

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Firefox 2011.07.14. 13:43:56-kor.
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
Nem kellett volna lekicsinyítened mivel 400x150 a méret 
Am kösz.

Am kösz.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Gyönyörűek a Piquéset vinném is...MessiFan írta:...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar

- jelwaz
- Entrenador del Barça
PS mágusok segítségét kérném!
Én nagyon satu vagyok ebből a programból. Plakátot csinálok, elég minimál lesz, de valami kis díszítés ráférne. Szóval a lényeg, a kérdésem: hogyan rajzolnátok vonalat? Egy finom kis vonalat szeretnék rajzolni szegélynek, de A2-es méretű lapra, szóval lennie kellene valami kis vastagságának. Nem összefüggő vonalak lennének, a lap teteje és jobb oldali szegélye lenne zárt lánc, és a balo adali és az alján lévő. Az előbbi piros, a másik szürke, és még olyan effektet szeretnék rá rakni, mintha halványból menne át egyre erősebbé. Ti hogyan csinálnátok ezt meg?
Köszönöm a segítséget előre is!
Én nagyon satu vagyok ebből a programból. Plakátot csinálok, elég minimál lesz, de valami kis díszítés ráférne. Szóval a lényeg, a kérdésem: hogyan rajzolnátok vonalat? Egy finom kis vonalat szeretnék rajzolni szegélynek, de A2-es méretű lapra, szóval lennie kellene valami kis vastagságának. Nem összefüggő vonalak lennének, a lap teteje és jobb oldali szegélye lenne zárt lánc, és a balo adali és az alján lévő. Az előbbi piros, a másik szürke, és még olyan effektet szeretnék rá rakni, mintha halványból menne át egyre erősebbé. Ti hogyan csinálnátok ezt meg?
Köszönöm a segítséget előre is!
Csütörtöktől ma reggelig nem voltam itthon, ezért kérdeztem 
Egyébként köszi, nekem is tetszik. Ha nem kérésre csináltam volna, és nem állna "ennyire közel a szívemhez" a mostani, kiraknám

Egyébként köszi, nekem is tetszik. Ha nem kérésre csináltam volna, és nem állna "ennyire közel a szívemhez" a mostani, kiraknám

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
A legutóbbi hsz-em óta kint van.MessiFan írta:Jól megoldottad Slitherbár a kontraszt eléggé erős
Nem tudom mióta van kint, de ezer köszönet amiért kiraktátok.

Jó lett a Diegos kép.

+
Hátha valakinek megtetszik:

Szevasztok! A szakértőkhöz szólnék, kellene nekem egy avatar ebből a képből, valami kis egyszerű effekttel. Plusz, ha nem nagy fáradtság egy aláíráskép is kellene, ugyancsak Maradonáról, viszont az ráér, és teljesen rábízom a készítőre. Köszönöm annak, aki fáradozik vele! 

https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hát nem véletlenül van azért kint... Marha jó lett, gratulálok, szép munka!MessiFan írta:Jól megoldottad Slitherbár a kontraszt eléggé erős

Jól megoldottad Slither
bár a kontraszt eléggé erős

- Hunter91
- Capitá del Barça
Segítséget szeretnék kérni a Magyar Sokkerezők nevében!
Mivel az elmúlt időszakban nagyon sok jó munkát láttam itt az oldalon,szeretném ha segítenétek Magyarországnak.
A feladat: Címert kellene készíteni a Magyar válogatottnak.
Kritériumok:
A címernek tartalmaznia kell:
- a magyar nemzeti színeket
- a focihoz kapcsolódó szöveget/ábrát
Más országoknak gyönyörű címereik vannak,míg nekünk alsó hangon is silány.
Idén a Magyar U21-es válogatott a második helyen tanyázik,nem sokkal lemaradva a világelső fejlesztők által irányított Lengyel válogatottal szemben.
Jó válogatott mellé jó címer is dukál.
Szeretném ha a vállalkozókedvűek készítenének pár képet.
Várom a munkákat!!
Köszönettel: Hunter91 és a Magyar Sokker társadalom
Weboldal: www.sokker.org
Mivel az elmúlt időszakban nagyon sok jó munkát láttam itt az oldalon,szeretném ha segítenétek Magyarországnak.
A feladat: Címert kellene készíteni a Magyar válogatottnak.
Kritériumok:
A címernek tartalmaznia kell:
- a magyar nemzeti színeket
- a focihoz kapcsolódó szöveget/ábrát
Más országoknak gyönyörű címereik vannak,míg nekünk alsó hangon is silány.
Idén a Magyar U21-es válogatott a második helyen tanyázik,nem sokkal lemaradva a világelső fejlesztők által irányított Lengyel válogatottal szemben.
Jó válogatott mellé jó címer is dukál.
Szeretném ha a vállalkozókedvűek készítenének pár képet.
Várom a munkákat!!
Köszönettel: Hunter91 és a Magyar Sokker társadalom
Weboldal: www.sokker.org
Elore is bocs nincs ekezetem telorol irok:
Szerintem a fejlec egesz jo, de kozepen a cimer korul tjalalhato kek effektek zavaroak.legalabb is szamomra!
Ha eetleg azt kivennetek.....bar 1 ember velemenye nem szamit.azt is tudom,hogy sok a munka benne.
Valahogy nem tudok vele megbekulni.
Kivancsian varom a tobbieket....+megegyszer bocs.
Szerintem a fejlec egesz jo, de kozepen a cimer korul tjalalhato kek effektek zavaroak.legalabb is szamomra!
Ha eetleg azt kivennetek.....bar 1 ember velemenye nem szamit.azt is tudom,hogy sok a munka benne.
Valahogy nem tudok vele megbekulni.
Kivancsian varom a tobbieket....+megegyszer bocs.

Abi & Tito
- TrogAir
- Jugador d'estrella
Valamelyik mester tudna nekem csinálni egy Pedros avatart? Ez ami most van nem épp a legjobb, mivel az én művem. Köszi előre is (:

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
Kiknek?
költői kérdés
Mind1, egy próbát megér, de mondom, ha nem jó akkor csinálok másikat.

Mind1, egy próbát megér, de mondom, ha nem jó akkor csinálok másikat.
Akkor mi legyen?