Mikaos írta:Lehet, hogy túl nagy kérés, és nem vili, de akkor most is elmondom:
A taktikai okokból fakadó problémákat nem az adott játékos topikjánál kéne megbeszélni, hanem az arra hivatott oldalon (Guardiola, taktikák, stb).
Épp ezért abszolút feleslegesek itt az Iniesta vs. Henry viták, mert itt Henry teljesítményét kell értékelni. Az, hogy ki mit gondol a balszélső poszt lényegéről, és szerepköréről: nem ide tartozik!!!
Teljesítményét tekintve a legutóbbi meccs alapján valóban gyenge volt 30 perc alatt (akárcsak csapatunk 90%-a! 90 perc alatt), de más esetekben az egyéb kívánságokat, és "szívügyi" problémákat ne itt. Köszi.
Hoppá,új modink van
Értem én,h miért írtad ezt,de szvsz ha Henry teljesítményét veti össze vki más playáéval,akkor annak lényegében itt a helye,hisz' kapcsolódik a cimkéhez:"Thierry Henry"..Mivel nincs külön topic Titi vs Ini-re (bár lassan már megérett a dolog

) így valszeg ide valósi a téma.Részekre osztva egy kicsit furán hatna a dolog,h az összevetés egyik fele ide kerülne,a másik Iniébe,mert a szöveg egyik fele a másik nélkül sztem sokkal több vitára adna okot.És amúgy is,így már 2 topicra bővülne az adok-kapok...
A taktikai részben igazad lehet,h Pep rovatba is kerülhetne,de sztem egyszerűbb,ha az Anri körüli mizériával kapcsolatos dolgok ide kerülnek,minthogy még 3 másik topicban folytatódjon a "csatározás".
Alapvetően vmilyen szinten az alább leírtak kapcsolódnak a franciához (igaz,h több esetben éppen hogy...),így jogos,h ide kerülnek.
De ez cs egy meglátás...
Jah,és ha OFFnak érzed az általad leírtakat,akkor mindkettőnk hsz-e is szigorúan az,így simán törölhető,mert nem kapcsolódik Henry teljesítményéhez