2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hoppá,új modink vanMikaos írta:Lehet, hogy túl nagy kérés, és nem vili, de akkor most is elmondom:
A taktikai okokból fakadó problémákat nem az adott játékos topikjánál kéne megbeszélni, hanem az arra hivatott oldalon (Guardiola, taktikák, stb).
Épp ezért abszolút feleslegesek itt az Iniesta vs. Henry viták, mert itt Henry teljesítményét kell értékelni. Az, hogy ki mit gondol a balszélső poszt lényegéről, és szerepköréről: nem ide tartozik!!!
Teljesítményét tekintve a legutóbbi meccs alapján valóban gyenge volt 30 perc alatt (akárcsak csapatunk 90%-a! 90 perc alatt), de más esetekben az egyéb kívánságokat, és "szívügyi" problémákat ne itt. Köszi.
Kész...lionelmessi19 írta: És nem, Henrynek nincsenek jobb mutatói ott.
És akkor ugye még mindig csak a statisztikánál járunk, ami közel sem árul el mindent.
Tény hogy fontos mutató.tudomka958 írta: szerintem számodra a legfontosabb mutató a szimpátia...
de hogy ne köpüljünk magunk alatt vajat hallgasd meg az ajánlatom:játsszon ini henry helyén ,a középpálya baloldalán meg akkor hleb...
mert neki meg az az igazi posztja...
szerintem számodra a legfontosabb mutató a szimpátia...lionelmessi19 írta:Sanama, 1 meccs alapján nem lehet ítélkezni, de mindenesetre a tegnapi volt az első olyan meccs soksok ideje, ahol mindketten játszottak huzamosabb ideig balon, és tény hogy az látszott beigazolódni, amit mi hajtogatunk olyan sok ideje.
És nem, Henrynek nincsenek jobb mutatói ott.
Egyrészt az ott tudtommal a bal támadó posztunkat jelenti, amire külön lebontott statisztikákkal még nem találkoztam. És nemhiszem hogy egy ilyennél ekkora különbség volna, bár lehet ott is Henry vinné a pálmát.
Másodrészt le kéne szépen osztani mindegyik ilyen adatot az illetők bal támadó poszton töltött játékperceivel, és akkor kapnánk korrekt mutatókat.
Harmadrészt a mutatók számomra nem csak a kanadai táblázat két összetevőjét jelentik.
És akkor ugye még mindig csak a statisztikánál járunk, ami közel sem árul el mindent.
Leginkább a kiemelt résszel tudok egyet érteni.Ez jellemzi leginkább a 2 playa adott poszton mutatott teljesítményét.kabekabe írta:Hát sztem is jobb Ini a balszélen, mert:
-Ő is és Titi is rengetegszer viszi le alapvonalig a labdát, ezeket Henry rendszeresen elrontja, ő nem.
-Sokkal kombinatívabb, ezerszer jobb és több ötlete van, mint Titi-nek.
-Többször hozza kihozhatatlan helyzetbe a többieket
-Jobbak a beadásai
Ennyi. Titi több gólt lő.Ennyi.
Ini jobb ott. Viszont Henry lehet a világlegjobb cserejobbszélsője.
lionelmessi19 írta:Mert nem jobbak ott a mutatói.
És egyébként sem csak a mutatók számítanak, közel sem. (101x)
De jobbak!!lionelmessi19 írta:Mert nem jobbak ott a mutatói.
És egyébként sem csak a mutatók számítanak, közel sem. (101x)
nekem semmi bajom ini-vel:a középpálya balodala az övé...Sanama írta:Hát itt nem egészen ez a helyzet. Nem ebben nyílvánul meg az amit mondok.tudomka958 írta:akkor,ha te dekázva meg balvállon táncoltatva viszed a labdát végig az ellenfél térfelén én meg minden második lépésnél átesek a saját lábamon de mégis 7x-annyi gólt rugok és 2x annyi gólpasszt adok akkor ki a hasznosabb a csapatnak...
De ha így érted,akkor egézségedre.
Hát itt nem egészen ez a helyzet. Nem ebben nyílvánul meg az amit mondok.tudomka958 írta:akkor,ha te dekázva meg balvállon táncoltatva viszed a labdát végig az ellenfél térfelén én meg minden második lépésnél átesek a saját lábamon de mégis 7x-annyi gólt rugok és 2x annyi gólpasszt adok akkor ki a hasznosabb a csapatnak...
most akkor,ha te dekázva meg balvállon táncoltatva viszed a labdát végig az ellenfél térfelén én meg minden második lépésnél átesek a saját lábamon de mégis 7x-annyi gólt rugok és 2x annyi gólpasszt adok akkor ki a hasznosabb a csapatnak...Sanama írta:Valóban. És arról sincs statisztikai,hogy Henry hányszor kapott labdát 1v1-ben és rontotta el. Meg,hogy hányszor tett keresztbe a támadásoknak azzal,hogy alapvonalig levitte és ballal belerúgott egyet,lesz ami lesz.lionelmessi19 írta:A statisztika ...
Arról sincs statisztika,hogy hányszor kapott labdát lendületben és lassított le.
De ezek nem számítanak ugye..
Valóban. És arról sincs statisztikai,hogy Henry hányszor kapott labdát 1v1-ben és rontotta el. Meg,hogy hányszor tett keresztbe a támadásoknak azzal,hogy alapvonalig levitte és ballal belerúgott egyet,lesz ami lesz.lionelmessi19 írta:A statisztika ...
Már hónapok óta kitartasz a véleményed mellett, és szerintem igazad van.lionelmessi19 írta:A gond hogy még Sergit is a kezdőbe akarom sűríteni, mert imádom a játékát. És két posztra így 3 játékos akadt... nálam Henry csücsül, ennyi.
Engem sose zavart, hogy nem értesz egyet Marci.
A statisztika sajna egy olyan dolog, ami még az eredményességről se tud átfogó képet adni.. olyan oszlopot nem tudunk csinálni, hogy hány labdát adott Iniesta, ami ziccerbe hozta a társakat, de kihagyták (ezek közt jópárat Henry maga), és olyat se, hogy Iniesta 1-1 fantasztikus húzása a szélen milyen helyzetet teremtett, amiből gól lett, vagy épp nem lett gól, mert megint csak kihagyták.
Egyébként lehet hogy nincs igazam, és nem lenne jobb, vagy legalábbis eredményesebb az Iniesta-Eto'o-Messi hármas. Ősszel egyertelműen ez volt a jobb, azóta nem láttuk, mert Ini lesérült. Én megnézném legalább 1-2szer újra. A Busquets-Touré-Xavi középpályánk sem lesz kevésbé stabil, és szerintem lényeges mértékben kevésbé kreatív sem.