Sztem hagyni kellene már ezt az "itt játszott és elment ezért ne adjunk ki érte pénzt"- dolgot. A futball is egy nagy üzlet. Tacskóként megkereste egy viszonylag nagy kllub ahol ahol sokkal több játéklehetőséget kaphatott. Nem biztos, hogy a többi fiatal egy ilyen ajánlatra nemet mondott volna. nagyon nehéz bekerülni a felnőtt csapatba főleg hogy milyen játékosok voltak előtte. Közel sem biztos hogy ekkora playa lett volna belőle itt.
Kész, ennyi az ára, ezt vagy kifizetjük vagy nem. A többi körülmény csak másodlagos. Annyi biztos hogy ezzel egy jó időre meg lenne oldva minőségileg a kp kérdése. Thiago-ék is nagyon ügyesek, de nem életbiztosítások egy ilyen szezon előtt.
A személyes véleményem, hogy adni kellene egy hetes ultimátumot, ha jön akkor jön ha nem akkor nem. Bár nagyon nem szívesen mondok ilyet, de egy ember kellene a középpályára egy ilyen szezon előtt. Jelenleg Keita az egyetlen csere (teszem hozzá nem igazán minőségi) ez pedig édes-kevés.
OFF Azt álmodtam éjszaka hogy Xavi kidőlt 9 hónapra. Még szerencse hogy korán ébredtem.
Nem tudja valaki Adriano mennyire bevethető kp poszton. Nem minőségben pótolni pesrze Iniéket, de tud játszani a helyükön? (Vagy akár vkp-ként)