2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én az Arsenalt nem nevezném középcsapatnak, mert mindig ott vanna a dobogó környékén. Az egy dolog, hogy nem nyertek semmit mostanában, de mindig meg volt rá az esélyük, csak az utolsó pillanatban bebukták. De majd jövőrem, ahogy minden évben megmondjákcsababarca írta:Hát akkor ennyi volt.
Idén sem jön haza Cesc. Csak azt nem tudom mi motiválja egy középszerű csapatban?
No mindegy,kíváncsi vagyok mit lép a vezetőség.
És akkor drágább lesz a lui által említett kecsapos szalonna?Attika 25 írta:Legyen igazatok és vigye el valaki azért a pár milláért,hamár Pep ennyire nem számít rá,csak nehogy valahogy itt ragadjon,mert játszani valszeg úgysem fog,a lovét meg majd viszi.
Ez tuti nem fog bekövetkezni. Hlebnek se érdeke, hogy 10 meccset játszon egy évben és a Barca-nak sincs szüksége rá. Ha nem is sikerül eladni, megy újabb kölcsönbe valahova.Attika 25 írta:csak nehogy valahogy itt ragadjon,mert játszani valszeg úgysem fog,a lovét meg majd viszi.
Szimplán érzékeltettem írásod komolyanvehetőségét(mintahogy utánam is megtették ahogy látom jópáran). De ahogy érzed.....Attika 25 írta:
gergo9 : te nagyon hülye vagy barátom,már ne is haragudj. Aztán nyugodtan lehet bannoltatni személyeskedésért.
Gólpassz esetén 1 milla, sarkazásonként 500 ezer, minden más megmoztulás 250 ezer.Fernando írta:Merám Hleb egy olyan ismeretlen fiatal tehetség akit senki se ismer. Hagyjuk már, hogy játszatni kell, hogy megvegyék. Ezen azért derültem. Ha gólt lő akkor meg plusz 2 milliót hozhat nem?
Nem hinném, hogy sokat számítana egy barátságos meccs, meg alapból a teóriáddal se értek egyet.Attika 25 írta:2 ilyen szezon után a kutyának sem kell. Ott van Robinho,neki is volt jó idénye,mégsem kell senkinek,mert évek óta kalap kaki. SZERINTEM számitana,hogy legyen pár jó,jobb meccse,de lehet tévedek. Ha nyakunkon marad,vagy ujra csak kölcsönbe megy valahova akkor mégsem túl jól sült el ez a dolog.
A 42-ről én is olvastam, az még reggeli hír...Valentino írta:A sport.es-en is írnak róla,bár nem 50, hanem 42 millióról.
Attika 25 írta: Azt áruld már el nekem zsenikém,hogy ha nem játszik még barátságos meccseken sem,akkor hogy talál magának csapatot? Sokkal könnyebben találna,ha ilyen koreai,norvég,kinai csapatok ellen esetleg lenne pár szép megmozdulása.