Még a végén kiderül, hogy a Barcának köszönhetik a 2 EB-t és az 1 VB-t. Ha a Barcának nem megy nem megy a válogatottnak.
A mai meccsről. Kiderült, hogy DB sem a legjobb edző a világon. Én már a játékosok összeválogatásán erősen kételkedtem az ez évi vb szereplésben. A mai kezdőt meglátva pedig már csoportból való továbbjutást is nehéznek tartom. DC egy zseni csak még nem tudja senki sem. Komolyan mit látnak benne.
A Reálos hármas ma megmutatta, hogy mennyit is érnek igazából. XA egy jó lövése volt a tizenegyes. Ha volt még jó passza kérlek mondjátok el, hogy mikor volt.
IC-nak leáldozott. Egész évben alig védett (persze kupa és BL). SR lentebb írok róla.
Silva már elmondtátok előttem.
A két belső védő (hogy ne csak a madridiakat fikázzam) hihetetlenül lassúak. Az ötödik gól. Istenem. Robben gyors, de ennyire.
A továbbiakban. A spanyoloknak nagyon nehéz lesz. Ennél csak jobb lehet. Ha tovább is mennek a Brazilok ellen ez nagyon kevés lesz.
A hollandokról. Ma minden bejött nekik. Csak halkan megjegyzem az olasz bíró ténykedését az első 20-25 percben. DJ, VP és még egy-két holland megúszta sárga nélkül, ami később még visszaüthetett volna.
Remélem a szokásos holland recept jön. Csodás játék a csoportkörökben majd sima kiesés egy jóval gyengébb ellenféllel szemben. Mert azért az ő védelmük se egy világhírű.
Egyetlen pozitívum. LE majd a teljes csapattal elkezdheti a félkészülést a következő évre.
Közben AS beindult.