Hát én nagyon remélem, hogy Henry végül nálunk köt ki, nagyon intelligens játékos, és ha már jön akkor reményeim szerint átállunk a kétcsatáros játékrabarcafan írta:ha ez komoly akkor bajok lehetnek... Owen bevonása az üzletbe elég nagy suly, kb mint ha riq-et adnánk érte, de már későBadi írta:már csodálkoztam volna ha a real nem jelentkezik be érteas írta:Primera | Real Madrid
GUTI Y OWEN, MONEDA DE CAMBIO POR HENRY![]()
. remélem, h Henry majd asszongya, h mindig is a Barcában szeretett volna jáccani, nem azt, h a realban.bár saviolának is örülnék...
Játékospiac
már csodálkoztam volna ha a real nem jelentkezik be érteas írta:Primera | Real Madrid
GUTI Y OWEN, MONEDA DE CAMBIO POR HENRY

Most még biztos nem, de késobb...amugy nekem mind1 hova m1!Boixos írta:ezt nem tudjuk meg, mert nem megy a reálba.
Jah...pl. 1 El Classicon Puyollal szemben mire mene a bicikli cseleivelZsolti írta:rubinnyó mennyen csak a reálba.

Mintha ezt má mondtad volnaBarcelonafan írta:Húva wazzee remélem jön Henry, de ha nem akkor Robinho jöjjön!

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Húva wazzee remélem jön Henry, de ha nem akkor Robinho jöjjön!
Váci Reménység SE
Allitolag Emre is a SZARkáké
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Bellamy az Aston Villába ír alá!
Váci Reménység SE
Hleb az Arsenál játékosa
Nagyot húztak vele az ágyúsok, szerintem.
Verón 2007-ig Interben
Bellamy megy vissza Newcastlebe

Verón 2007-ig Interben

Bellamy megy vissza Newcastlebe
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Sokkal erősebb csapatba igazolt mint a ParmaMaxi írta:FreyFiorentinahoz kölcsönbe!

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Entrenador del Barça
Köszi!Taibi írta:www.sportforum.huMaxi írta:Mr.Master!A Liverpool oldalán írtad hogy Wright-Phillips a Cselszkijé,honna van a hír?
Forca Barca
www.sportforum.huMaxi írta:Mr.Master!A Liverpool oldalán írtad hogy Wright-Phillips a Cselszkijé,honna van a hír?
Az NS fos
Robinhot Peléhez hasonlítani se lehet, de szetm még Ronaldo szintjét sem fogja elérni 

NS írta:Robinho Brazília közkincse: ôt tartják Pelé óta a legtehetségesebb szambaországi labdarúgónak - nem csoda, hogy megkérik az árát
pff és mi van Ronaldinhoval, Ronaldoval aki 17 évesen világbajnok volt? komolytalan..
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Kemény lesz a Valencia.....
Csak Rivaldo nehogy eszükbe jusson....

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!