Szerintem..

A Mezeket fel-ben mondtaOrdog írta:A Zuhanyhíradóban mondta Zombori uraság... Hogy a meccs után jól megrugdosták egymást:)
Ott a pont!Kit érdekelnek?Meg minek csináltok itt mindig ingyenreklámot nekik?Van saját csapatunk,saját honlapunkHAnonymus írta:Tudom hogy sokaknak nem fog tetszeni amit most mondok de szerintem meg az a pótcselekvés hogy egy vesztes vagy rosszul sikerült meccs után átmegy az ember hogy még egy nagyot belerúgjon a szenvedőkbe. Az derék és férfias.Szerintem abszolút [auto_cenzúra] a madridistára járni.
Plusz még annyi Petixy hogy lehet hogy az igazat mondtad de itt se kiváncsi senki az igazmondó madridistákra...
Megvárni?Nem figyelmeztettek egyszer sem,hogy repülök.A szabályokat betartottam,nem káromkodtam meg ilyesmi,mint ott sokan.Tény,sokszor irónikus voltam Bekem pajtiékkal,de ez belefér,mert 90%ban csak az igazat írtam.Boixos írta:nem értem, h mi a rákért kell megvárni, amíg kiszórják az embert a szomszédból? miért nem lehet tiszteletben tartani az ottaniakat? nem a csapatukat, mert azt általában leszarja az ember, ha barcelona drukker, hanem az ottani embereket? !
Sacchi úgy értettem az idegbeteget, hogy 3 éve folyamatosan csak csalódnotok kell a csapatotokban, amitől gondoltam én hogy idegesek vagytok:)))Sacchi írta:Kösz, kedves Tőled. Az idegbetegek nem mi vagyunk, hanem az olyanok, mint pl. petixy akinek kedvenc szórakozása, hogy húzza az agyunkat a 'kedves' beszólásaival. De most említhetém a 4 új felhasználónkat akik mindig egyet értenek egymással. Természetesen a 4 felhasználónév ugyanazt az embert takarja. szánalmas.az idegbeteg adminok, moderátorokJah igen majdnem elfelejtettem: Nagyon kösöznjük petixy és Ordog, hogy szórakoztattattok minket! Nagyon sokat nevettünk! Ha már minket nem is tiszteltek, akkor legalább az itteniektől példát vehetnétek... Boixost, Enriquet nem sokszor lehet látni a madridistán szurkálódni! Szoktak írni, de mindig normális stílusban! És felhívnám a figyelmeteket, hogy a két oldal közti megállapodás tudtommal továbbra is él!