2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én nem mondtam, hogy ez elképzelhetetlen, de az is biztos hogy a valóságtól egyelőre távol áll. Amikor egyszerre hozzák le a Mundoval a híreket, akkor vannak nagyobb esélyek, bár pár hónapja mindkettő kijelentette, hogy Mourinho aláírt....norbert55 írta:De azért a SPORT nagyrésze megbízható és ez nem is egy elképzelhetetlen kacsa ez a Kaká-s ügy.
Ajajjajjj. Én már legalább 4 éve olvasom napról napra a Sport.es-t, és higyj nekem, hogy nem ez a legmegbízhatóbb sportlap, a Mundo egy fokkal jobb, de mindkét helyen vannak oltári kacsák.norbert55 írta:És a SPORT nem szokott hazudni ott mindig értelmes dolgok vannak.
yayacsaba86 írta:Van valami alapja ennek a Kaka féle csereberének, vagy csak találgatunk....
Arra gondolok, hogy jelent -e meg legalább valami cikk , hogy Kaka + a Barcelona.....
Amúgy nem lenne rossz húzás megszerezni!
Replay írta:Igen-igen, Kaká-ra nagy szüksége lenne a klubnak és a brazilnak a Barca-ra.
A Serie A-ban nincs továbbfejlődési lehetősége, nálunk óriásit lépne előre.
A Barca-nak ez a végzete, hogy mindig kell egy vezető, elsősorba brazil játékos.
Nyilván borzasztóan nehéz lenne idehozni. De.
Laporta vmit visszaszerezhetne egykori népszerüségéből egy ilyen izgalmas átigazolással, Kaká Messi-vel szeretne együtt játszani, a Milan-nak is anyagi gondjai vannak, megkaphatnák cserébe R10, Zambrotta, Márquez, Deco-t is.
Ha Kaká a saját pályafutását, további előrelépését nézi elsősorban, akkor hozzánk kell jönnie
- tökéletesen látod!Szunyi írta:Sylvinho szerintem is maradhat még, cserének tökéletes. Amikor beállt, rajta nem múlott semmi. Thuram már kicsit más tészta. Produkált jó megoldásokat, de sajnos nagyon lassú lett és úgy fordul, mint egy csuklós busz, viszont még mindig jól helyezkedik.
Végül is a Milan ezzel jól járna.Kaká jönne hozzánk Ronnie menne az ő helyére.Deco lehet az irányító a távozó Seedorf helyett de ha marad akk is jóljárnak Deco-val.Zambi pedig mind2 szélen bevethető(Jankulovski és Oddo se a legmagabiztosabb mostanában).És +ba 20 millió euró amiből megveheti az eggyik tehetségét a Milan.Cooltiszo írta:Örülnék Kakának, de azt hiszem nem sok realitása van, hogy ide igazol. Nem hiszem, hogy a Milan eladja, ha igen, akkor kérdés, hogy egy ilyen csomagért vagy a Real 80 millájéért, plusz hogy Kaka melyiket választaná szívesebben...
- nem tudom milyen mérkőzéseket nézel, mert formájuk és mentalitásuk alapján Sylvinho és Thuram nálam még 1 évre hadrafogható, ha már a pénzről és ésszerűségről beszélsz!Oleger írta:Úgy tünik, hogy elmebetegek is vannak az újságoknál........
Még hogy Puyol és Xavi távozzon, ugyan már! Ök sokkal jobban tisztelik a klubbot és a közönséget.
Úgy látszik, hogy Ronaldinho, Deco és Eto'o távozni akar, ne tartsák fel öket, szerintem. Egyfelöl lenne az eladásukból kb 50- 60 milla ehez jön még olyan 15 Gudjohnsen és Zabrotta után. Sylvinho, Ezquero, Thuram és Edmilson felölem ingyen is mehetnek a pibe.
Ebböl már ésszel lehetne gazdálkodni és hozni pár rutinos harcost pl.: F Navarro, S Garcia, Zapater, Garay és Pique. Sztárnak pedig Cesc Fabregas és Albelda szerintem megszerezhetö.
3-4 tehetséges srác a padra a B-böl és kölcsönböl és máris kész egy jó keret.
De mi odadnánk Zambit,Decot,Ronniet ezzel 3 posztra tudna igazolni a milan+20 milka.És Kaká is szeretne eggyütt játszani Messi-vel szal ezekben a dolgokban is előrébb vagyunk mint a Real.Nóbi írta:én örülnék... ennek azért lehet NÉMI valóságalapja akkor, ha a Milan nem harcolja ki a bl indulás jogát... csak félek hogy ha Kaka mozdíthatóvá válik, akkor sok klub ránk licitálna...norbert55 írta:Én azt hittem erre az oldalra h normális de tévedtem.
http://atigazolasok.gportal.hu/
a címlapot nézzétek!
Am olvastam egy cikket a SPORT-on miszerint Laporta Ronnie+Zambi+Deco+20m EURO-s csomagot adna Kaká-ért.
Sztetek?