A következő szezonban egy új csapat kell.Legalábbis sok új játékos.Én most megpróbálom a józan ész alapján értékelni a dolgokat( ha vki nem ért egyet írja le,de ne szapuljon,m ez egy fórum

).Szóval a keret jövőre:
Kapusok:
Valdes-mivel Buffon és Casillas (esetleg még Cech) elérhetetlenek,nem találnánk jobbat nála,egyértelműen marad első számú kapus.
Pinto-cserekapusnak tökéletes, Jorquera már a sérülése előtt menni akart,egy hosszú kihagyás után meg már sosem lenne a régi,szal mehet, Pinto meg maradjon(+ a Villareal kapusa nem lenne épeszű,ha egy BL indulás előtt feladná a kezdő tagságát és eljönne cserének)
Szélső védők:
Abidal- posztjának egyik( ha nem a) legjobbja,marad
Zambrotta- nem rossz játékos,de nem is akar maradni meg öreg is, mehet a Milanba, helyére Alves v Lahm ( mindkettő nem menne,m egyikük sem padozna)
Sylvinho- tökéletes csere,marad
Középső védők:
Puyol-legjobb védőnk, a Barca ikonja,marad
Milito-jó játékos,sérülése érzékeny veszteség,pótlására kell Garay v Coloccini v Kompany
Márquez-jó játékos,bevethető a középpályán is,egyetlen hibája,hogy lassú,amin egy bizonyos szintig lehetne javítani,marad
Thuram- szép volt,jó volt, itt az ideje nyugdíjba menni
Oleguer-nem a Barcába való,mehet vissza másodosztályba,vagy a Fradiba
Középpálya:
Xavi-minden idényben jól szerepel, nem véletlen,hogy akárki vt az edző vagy az elnök,Xavi mindig kezdőp vt,marad
Toure-szezon egyik legjobb teljesítménye,remek vkp,marad
Edmilson-többet vt sérült,mint egészséges,és alig vt jobb meccse,mehet
Iniesta- Xavi2

, néha sokat tartja a labdát és túlcselezi magát,de egyre jobb lesz,marad
Deco-az ő sorsa ezzel a sértődéses lógással megpecsételődött,ezen felül már karrierje végén van,mehet, helyette Lucho Gonzales (Lampard elérhetetlen)
Gudjohnsen- cserének jó,ha akar,akkor maradhat
Csatárok:
Messi-a jelenlegi legnagyobb csillagunk,marad
Eto'o- a legjobb góllövő Európában,amit a vezetőségnek is be kell látni,marad
Henry- sztem nem jó döntés a maradása,de ő tudja,marad
Bojan- a jövő csillaga,idén is jól játszott,marad
Giovanni- még kell neki a tapasztalat,egy év kölcsön
Ezquerro- észre sem fogjuk venni,ha elmegy,mehet
Ronaldinho- én eladnám addig,amíg lehet,de ha a nyakunkon marad,akkor Pep dolga lesz embert faragni belőle...hajrá, a helyére azért egy igazolás jó lenne pl.:Diego/Quaresma/C.Ronaldo(ha elmegy a MU-ból,m én pl olvastam ilyet is a nemzetisport.hu-n)/Nasri(tudom,h ő most hosszabbított)
Ez a keret egyaránt alkalmas a 4-4-2-re és a 4-3-3-ra is.Bocs,h hoszú lett.