Joan Laporta

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kire szavaznál a jelenlegi elnökjelöltek közül?

Laporta
68
66%
Bartomeu
17
17%
Majó
3
3%
Benedito
8
8%
Farré
6
6%
Freixa
1
1%

Szavazatok száma: 103
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.14. 21:12:46

Azért nagyon elfogultnak kell lennie Frank kárára,ha azt írjátok,h neki semmi köze,ha nyerünk,viszont ha kiszpunk,akkor abban ő is vastagon benne van :? Ez butaság...de örülök,hogy Barcelonában is adnak még esélyt Franknek,hogy rátokcáfoljanak :wink: 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.07.14. 20:16:57

FCB_gábor írta:
noname írta:Ezek az edzők mind sokkal jobban mint Frank sztem.Lásd a Betis vagy Espanyol meccset, ahol vezettünk, de csak idő kérdése volt h mikor egyenlít az ellenfél.Frank semmit se tudott újítani a csapat játékán.
Amikor kikapunk mindig Rijkaard a hibás, de ha nyerünk akkor azt csak a sztárjátékosainknak köszönhetjük
Há azér mert igy is van bizony. Amikor Dinnyéjéknek van kedve focizni akkor nyerünk, ha nincs kikapunk. És nem jo igy.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.07.14. 20:03:59

noname írta:Ezek az edzők mind sokkal jobban mint Frank sztem.Lásd a Betis vagy Espanyol meccset, ahol vezettünk, de csak idő kérdése volt h mikor egyenlít az ellenfél.Frank semmit se tudott újítani a csapat játékán.
Szerinted ha az mu, chelsea stb csapatok hátrányban vannak az első félidőben akkor teljesen új taktikával jönnek ki a 2. félidőre? Arról nem is beszélve, ha vezetnek. Nem értem, mit kellett volna újítani?
Szerintem egyik mérkőzésben sem volt benne az egyenlítés és arról végképp nem Frank tehet, hogy a figyelmetlen játékos elalszik egy szabadrugásnál.
Amikor kikapunk mindig Rijkaard a hibás, de ha nyerünk akkor azt csak a sztárjátékosainknak köszönhetjük.
Ezek az edzők 2-3x olyan régen űzik ezt a szakmát és teljesen más bajnokságban is dolgoznak. Egyszer végre említsetek már valakit aki a primeraban alakit évről-évre!
noname
Llegenda del Barça

2007.07.14. 19:08:34

FCB_gábor írta:Komolyan nem értem ezt az egész edző témát. Mintha Rijkaard lenne az egyetlen edző aki néha rosszul cserél, kivételez játékosokkal(bár ezt én nem hiszem) és akinek olyan játékosok alkotják a keretét akikkel illene nyernie valamit. Murinhonak, Wengernek, Fergusonnak, Beniteznek stb. is vannak rossz mérkőzései. Nekik is elég bomba erős keretük van és néha néha nyernek 1-1 kupát. Az MU élén Ferguson már vagy 20 éve ott van és összesen 1 bl-t nyertek, pedig volt azért jó pár erős keretük. Weger sem tudott bl-t nyerni csapatával, a nagy Benitez a közelébe sincs a bajnoki címeknek. Nem a Barca az egyetlen csapat akinek bajnoki és bl esélyes kerete van. Akkor meg miről beszélünk?
4 éve itt van ez az ember, kb 200 mérkőzés óta ott ül a kispadon, de 1(max 2) kezemen megtudnám számolni hányszor hibázott döntően.
Ezek az edzők mind sokkal jobban mint Frank sztem.Lásd a Betis vagy Espanyol meccset, ahol vezettünk, de csak idő kérdése volt h mikor egyenlít az ellenfél.Frank semmit se tudott újítani a csapat játékán.Idén simán bajnokok kellett volna legyünk, de sztem 3 ok van, amiért nem sikerült:1.motiválatlanság 2.sérülések 3.Rijkaard rossz döntései kiélezett helyzetben.Idén nem ment Rijkaardnak, de megérdemel még egy esélyt.Ez az év lesz a döntő.
A Fifa egy szégyen
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.07.14. 18:06:33

FCB_gábor írta:Komolyan nem értem ezt az egész edző témát. Mintha Rijkaard lenne az egyetlen edző aki néha rosszul cserél, kivételez játékosokkal(bár ezt én nem hiszem) és akinek olyan játékosok alkotják a keretét akikkel illene nyernie valamit. Murinhonak, Wengernek, Fergusonnak, Beniteznek stb. is vannak rossz mérkőzései. Nekik is elég bomba erős keretük van és néha néha nyernek 1-1 kupát. Az MU élén Ferguson már vagy 20 éve ott van és összesen 1 bl-t nyertek, pedig volt azért jó pár erős keretük. Weger sem tudott bl-t nyerni csapatával, a nagy Benitez a közelébe sincs a bajnoki címeknek. Nem a Barca az egyetlen csapat akinek bajnoki és bl esélyes kerete van. Akkor meg miről beszélünk?
4 éve itt van ez az ember, kb 200 mérkőzés óta ott ül a kispadon, de 1(max 2) kezemen megtudnám számolni hányszor hibázott döntően.
De nem csak a cimeket kell nézni...az általad emlitett edzők taktikai tudása fényévekre van rijkaardtol, ők sokxor segitenek a cseréikkel, le merik ültetni a szárokat is a padra, és ha hibáznak is, de nem akkorákat mint Feri...hányszor volt már hogy csak értetlenül néztük 1-1 rosszul összeálitott kezdőjét, vagy a rossz cseréit :?: Meg amikor már világosan látxott, h kiismerték a taktikánkat, nem tudott váltosztatni...
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.07.14. 15:22:07

Balika Gaucho írta:Tévedni de nem csak néha cserél rosszul.
Mikor védekezni kellene akkor mért teszi be Presast.
Ha támadni kell mért teszi be Presast?
Az előző szezonban nem volt olyan rossz, én meg voltam vele elégedve. Most valóban rosszul játszott, mint ahogy szinte mindenki, viszont alig 11 mérkőzésen lépett pályára. A védők közül Belleti és Sylvinho játszott nála kevesebbet. Syl más poszt, Belletti ha jól emléxem sérülésekkel bajlódott.
Balika Gaucho
Jugador d'estrella

2007.07.14. 14:47:30

Tévedni de nem csak néha cserél rosszul.
Mikor védekezni kellene akkor mért teszi be Presast.
Ha támadni kell mért teszi be Presast?
Mes que un Dream Team !

Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.07.14. 14:08:24

Komolyan nem értem ezt az egész edző témát. Mintha Rijkaard lenne az egyetlen edző aki néha rosszul cserél, kivételez játékosokkal(bár ezt én nem hiszem) és akinek olyan játékosok alkotják a keretét akikkel illene nyernie valamit. Murinhonak, Wengernek, Fergusonnak, Beniteznek stb. is vannak rossz mérkőzései. Nekik is elég bomba erős keretük van és néha néha nyernek 1-1 kupát. Az MU élén Ferguson már vagy 20 éve ott van és összesen 1 bl-t nyertek, pedig volt azért jó pár erős keretük. Weger sem tudott bl-t nyerni csapatával, a nagy Benitez a közelébe sincs a bajnoki címeknek. Nem a Barca az egyetlen csapat akinek bajnoki és bl esélyes kerete van. Akkor meg miről beszélünk?
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.07.14. 13:07:49

Zozzy 5 írta:Most elmondhatnám, hogy ezek a játékosok egy más edző mellett talán mást tudnának nyújtani, de Frank mindíg ilyen lesz, de nem teszem.
Nagyon igaz, szerintem el is mondhatod :wink:
Kapott rijkaard még egy évet, de mit vártok? Azt, hogy egy nyár alatt rengeteg új variációt tanul meg alkalmazni? Vagy, hogy megtanul értelmesen cserélni? Esetleg nem fog kivételezni egyes játékosokkal? Ugyan már, jobb edző nem lesz, 3 év alatt nem fejlődött, úgy tűnik, ten Cate mellett sem tanult sokat, most miért lenne másként?
Szerencse, hogy jól igazoltunk, így bízhatunk a sztárokban...
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.07.14. 13:04:24

ozsimiki írta:Zozzy!

Deco...Edmilson...Rafa...mennyi meccsen voltak jók? Mennyi meccsen nyújtották amit igazából tudnak....Franknek sem egy meccse volt jó,hanem annyi amennyit nyertünk,és annyi rossz amennyiszer x,vagy vereség...sosem csak egyik félnek köszönhető a dolog...(edző/játékosok)...na de lezárom...akik döntenek az ügyekben Velem értenek egyet,és ez a lényeg 8) 8) 8)
Ez nem ilyen egyszerű...
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.14. 12:42:39

LG írta:Ja, most már mind1, kapott még1 évet. Ha trofeákat nyerünk, akkor maradhat továbbra, ha nem akkor jöhet Scolari.
Itt a lényeg! Nemtudom meddig akartok még sírni ezen,de már ez megváltozhatattlan,inkább szurkoljatok Neki is,h normálisabb melót végezzen mint elmúlt szezonban....Ha nem sikerül,úgyis lapát...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.07.14. 10:04:20

Ja, most már mind1, kapott még1 évet. Ha trofeákat nyerünk, akkor maradhat továbbra, ha nem akkor jöhet Scolari.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.07.14. 09:08:48

Scorpio írta: Az a rossz, hogy örülnék új edzőnek csaj sajnálnám Rijkaardot!
Az a baj, hogy ezzel a vezetők is így vannak. Adnak neki még1 esélyt a trófeák miatt, meg azért mert mindnekinek nagyon szimpi és sajnálnánk...Profi hozzáállás...
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.13. 23:20:21

Talán jó döntés volt, hogy adtak még egy esélyt! Ezt egy év múlva kiderül!
Az a rossz, hogy örülnék új edzőnek csaj sajnálnám Rijkaardot!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.07.13. 23:16:04

Én is annak örültem volna, ha elküldik Franket, de sejtettem, h fejesek adnak neki még1 esélyt. Remélem nekik lex igazuk, bár az eszem nem ezt sugja...hiába igazoltunk kiválo játékosokat, ha freni ugynaugy töketlenkedik idén is, akkor [auto_cenzúra] lex megint a helyzet....
A tavalyi keret is erős volt, de ezzel a kerettel nem megnyerni a bajnokságot már télleg bravur lenne, de Rijkaard képes lehet rá...
noname
Llegenda del Barça

2007.07.13. 14:10:22

Ha jövőre is olyan pocsék lesz a játékunk, mint idén, akkor midenképp el kell küldeni Frankot.
Ezek a játékosok pedig:Deco és Rafa egyszerűen nem volt formában, de Edmilsonon sztem a sorozatos sérülései hagytak nyomot.Megérdemel Frank is még egy esélyt, Deco és Rafa.Edmilkát jobb lenne elküldeni, mert az ő játéka sajnos nem azért rossz, mert nem volt formában. :(
A Fifa egy szégyen
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.07.13. 14:05:38

ozsimiki írta:Zozzy!

Deco...Edmilson...Rafa...mennyi meccsen voltak jók? Mennyi meccsen nyújtották amit igazából tudnak....Franknek sem egy meccse volt jó,hanem annyi amennyit nyertünk,és annyi rossz amennyiszer x,vagy vereség...sosem csak egyik félnek köszönhető a dolog...(edző/játékosok)...na de lezárom...akik döntenek az ügyekben Velem értenek egyet,és ez a lényeg 8) 8) 8)
Most elmondhatnám, hogy ezek a játékosok egy más edző mellett talán mást tudnának nyújtani, de Frank mindíg ilyen lesz, de nem teszem.
Az igaz, hogy a vezetők veled értenek egyet, kérdés, igazatok is lesz-e...Reméljük a legjobbakat.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.13. 11:51:11

Zozzy!

Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.07.13. 09:42:25

ozsimiki írta:
Zozzy 5 írta: és már amúgy is milliószor átbeszéltük.
Kettőnk közül Te hoztad fel megint előbb...noname csak leírta,h Ő is megérdemel egy esélyt,ha a sztárok is,és ez így is van jól! Laporta hála Ég látja!

Te meg leírtad,amit már annyiszor átbeszéltünk,szóval reagáltam :wink:
Rendben. Én meg csak megemlítettem erre a nagy megérdemlésre, hogy 1 meccsen volt ott tavaly :roll:
otto'o
Barça B

2007.07.13. 03:00:37

szerintem azt hogy jól bántak saviolával azt anyagilag értette
mer azért jópár bőröndnyi kápét elvitt a pénzügyi osztályról
nyiltan keresztbetett a vezetőségnek :!:
(lehetsz rossz formában, lehetnek magánéleti gondjaid, éjszakázhatsz többet a kelleténél megbocsátják)
de ezt ott rohadtul nem szeretik és erre számos példát lehetne hozni a sportéletből
mert nem saviolának van egy klubja, hanem a barcának van játékosa :!:
ezt a mindigis madridba akartam jönni dumát meg kicsinyes bosszúnak tartom
ami újabb ostobaság, mert a főnökséget hidegen hagyja, a szurkolók viszont kikészülnek idegileg

nade laportáról lévén szó, nagyon jó elnöknek tartom
egyetértek vele hogy műkszik ez a gépezet csak finomhangolásra van szükség
nem szabad össze-vissza kapkodni (mint bizonyos riválisunknál)
abban a bizonyos dokufilmben is - ha jól emlékszem - a keménymag azt követelte laportától hogy küldje el rijkaardot és hozza vissza anticsot, mert nem bírták kivárni az eredményeket
türelem és következetesség ez a legfontosabb, nem átesni a ló másik oldalára
és örülök hogy nem épít légvárakat, nincsenek megalomán ötletei
(erre asszem mindenki tudna példákat mondani)
a fenntartható fejlődés híve mind pénzügyileg, mind szakmailag :!:
és közben még olyan előremutató dolgokra is van gondja mint a unicef szerződés
barca, barca, baaar-ca
Andris
Adminisztrátor

2007.07.13. 00:33:09

A kis dok film címe FC Barcelona, szigorúan bizalmas.

És valóban nagyon jó. Nekem megvan, anno felvettem dvd felvevővel, de most ne kérjetek, h postázzam mindenkinek... :)
valami HQ nevezetű minőségben van felvéve, és kb. 30 GB-ot foglal. És nem értek az átkonvertáláshoz, meg az ilyesmikhez... :oops: :(
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
oregem21
Jugador del Barça

2007.07.12. 20:34:50

Hubi írta:A national geographic-on láttam kb 1-1.5 éve.
http://www.nationalgeographic.hu/watch/ ... rogram=618
Ennyit tudok segíteni. Ebben a hónapban volt. Lehet hogy Augusztusban lesz. Nagyon jó.
Hubi, nem tudod pontosan mi volt a műsor címe a n.g-on?Keresgéltem a műsorokban de nem találtam...:cry:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.07.12. 18:38:45

lionelmessi19 írta:
Slither írta:Azért a Werder ellen is jó volt a taktika. :roll:
Véleményem szerint semmilyen taktika nem volt. :roll:
Egyszerűen tudatták a srácokkal, h kumma nagy ciki lenne nem bejutni a 16ba, és nem kis szankciók lesznek, ha nem kapják össze magukat. Meg aztán nem kis nyomás volt a publikum részéről sem.

Ugyanazt játszottuk, mint mindig. Az akaraterő, a motiváció volt más.
Sztem tök mást játszottak, mert a gólok után jobban visszaálltunk védekezni, és nem csak a szokásos "tartsd-a-labdát-és-nem-lesz-gond" [auto_cenzúra] nyomtuk, hanem amolyan chelseas "ad-át-a-területet-és-kontráz" taktikát próbáltuk megvalósítani.
Andris
Adminisztrátor

2007.07.12. 17:57:32

Slither írta:Azért a Werder ellen is jó volt a taktika. :roll:
Véleményem szerint semmilyen taktika nem volt. :roll:
Egyszerűen tudatták a srácokkal, h kumma nagy ciki lenne nem bejutni a 16ba, és nem kis szankciók lesznek, ha nem kapják össze magukat. Meg aztán nem kis nyomás volt a publikum részéről sem.

Ugyanazt játszottuk, mint mindig. Az akaraterő, a motiváció volt más.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.07.12. 17:05:05

noname írta:Az a film engem is érdekelne. :) Laporta pedig csak dicséretet érdemel.Amikor ő éett az elnök, a játékoskeret gyenge volt és pénzügyileg rosszul álltunk, most a miénk talán a világ legerősebb csapata és pénzügyileg is évről évre jobba állunk. Savioláról pedig azért nyilatkozott, mert ezt várták sztem el tőle a szurkolók. Azt téntleg nem kellett volna mondja h kifogástalanul bántak vele, de megmondták a Nyúlnak h nincs rá szükség, menjen el, de nem akart, így pedig már nem volt oka a bosszúra. :roll:
A film nekem videokazettán megvan, kb. egyóra hosszúságú. Érdekes, érdekfeszítő és tanulságos. Ha valaki dvd-re vagy más eszközre át akarja venni, sokszorosítani, el tudom küleni, de kérem vissza.
Lezárt