Há azér mert igy is van bizony. Amikor Dinnyéjéknek van kedve focizni akkor nyerünk, ha nincs kikapunk. És nem jo igy.FCB_gábor írta:Amikor kikapunk mindig Rijkaard a hibás, de ha nyerünk akkor azt csak a sztárjátékosainknak köszönhetjüknoname írta:Ezek az edzők mind sokkal jobban mint Frank sztem.Lásd a Betis vagy Espanyol meccset, ahol vezettünk, de csak idő kérdése volt h mikor egyenlít az ellenfél.Frank semmit se tudott újítani a csapat játékán.
Szerinted ha az mu, chelsea stb csapatok hátrányban vannak az első félidőben akkor teljesen új taktikával jönnek ki a 2. félidőre? Arról nem is beszélve, ha vezetnek. Nem értem, mit kellett volna újítani?noname írta:Ezek az edzők mind sokkal jobban mint Frank sztem.Lásd a Betis vagy Espanyol meccset, ahol vezettünk, de csak idő kérdése volt h mikor egyenlít az ellenfél.Frank semmit se tudott újítani a csapat játékán.
Ezek az edzők mind sokkal jobban mint Frank sztem.Lásd a Betis vagy Espanyol meccset, ahol vezettünk, de csak idő kérdése volt h mikor egyenlít az ellenfél.Frank semmit se tudott újítani a csapat játékán.Idén simán bajnokok kellett volna legyünk, de sztem 3 ok van, amiért nem sikerült:1.motiválatlanság 2.sérülések 3.Rijkaard rossz döntései kiélezett helyzetben.Idén nem ment Rijkaardnak, de megérdemel még egy esélyt.Ez az év lesz a döntő.FCB_gábor írta:Komolyan nem értem ezt az egész edző témát. Mintha Rijkaard lenne az egyetlen edző aki néha rosszul cserél, kivételez játékosokkal(bár ezt én nem hiszem) és akinek olyan játékosok alkotják a keretét akikkel illene nyernie valamit. Murinhonak, Wengernek, Fergusonnak, Beniteznek stb. is vannak rossz mérkőzései. Nekik is elég bomba erős keretük van és néha néha nyernek 1-1 kupát. Az MU élén Ferguson már vagy 20 éve ott van és összesen 1 bl-t nyertek, pedig volt azért jó pár erős keretük. Weger sem tudott bl-t nyerni csapatával, a nagy Benitez a közelébe sincs a bajnoki címeknek. Nem a Barca az egyetlen csapat akinek bajnoki és bl esélyes kerete van. Akkor meg miről beszélünk?
4 éve itt van ez az ember, kb 200 mérkőzés óta ott ül a kispadon, de 1(max 2) kezemen megtudnám számolni hányszor hibázott döntően.
De nem csak a cimeket kell nézni...az általad emlitett edzők taktikai tudása fényévekre van rijkaardtol, ők sokxor segitenek a cseréikkel, le merik ültetni a szárokat is a padra, és ha hibáznak is, de nem akkorákat mint Feri...hányszor volt már hogy csak értetlenül néztük 1-1 rosszul összeálitott kezdőjét, vagy a rossz cseréitFCB_gábor írta:Komolyan nem értem ezt az egész edző témát. Mintha Rijkaard lenne az egyetlen edző aki néha rosszul cserél, kivételez játékosokkal(bár ezt én nem hiszem) és akinek olyan játékosok alkotják a keretét akikkel illene nyernie valamit. Murinhonak, Wengernek, Fergusonnak, Beniteznek stb. is vannak rossz mérkőzései. Nekik is elég bomba erős keretük van és néha néha nyernek 1-1 kupát. Az MU élén Ferguson már vagy 20 éve ott van és összesen 1 bl-t nyertek, pedig volt azért jó pár erős keretük. Weger sem tudott bl-t nyerni csapatával, a nagy Benitez a közelébe sincs a bajnoki címeknek. Nem a Barca az egyetlen csapat akinek bajnoki és bl esélyes kerete van. Akkor meg miről beszélünk?
4 éve itt van ez az ember, kb 200 mérkőzés óta ott ül a kispadon, de 1(max 2) kezemen megtudnám számolni hányszor hibázott döntően.
Az előző szezonban nem volt olyan rossz, én meg voltam vele elégedve. Most valóban rosszul játszott, mint ahogy szinte mindenki, viszont alig 11 mérkőzésen lépett pályára. A védők közül Belleti és Sylvinho játszott nála kevesebbet. Syl más poszt, Belletti ha jól emléxem sérülésekkel bajlódott.Balika Gaucho írta:Tévedni de nem csak néha cserél rosszul.
Mikor védekezni kellene akkor mért teszi be Presast.
Ha támadni kell mért teszi be Presast?
Nagyon igaz, szerintem el is mondhatodZozzy 5 írta:Most elmondhatnám, hogy ezek a játékosok egy más edző mellett talán mást tudnának nyújtani, de Frank mindíg ilyen lesz, de nem teszem.
Ez nem ilyen egyszerű...ozsimiki írta:Zozzy!
Deco...Edmilson...Rafa...mennyi meccsen voltak jók? Mennyi meccsen nyújtották amit igazából tudnak....Franknek sem egy meccse volt jó,hanem annyi amennyit nyertünk,és annyi rossz amennyiszer x,vagy vereség...sosem csak egyik félnek köszönhető a dolog...(edző/játékosok)...na de lezárom...akik döntenek az ügyekben Velem értenek egyet,és ez a lényeg![]()
![]()
Itt a lényeg! Nemtudom meddig akartok még sírni ezen,de már ez megváltozhatattlan,inkább szurkoljatok Neki is,h normálisabb melót végezzen mint elmúlt szezonban....Ha nem sikerül,úgyis lapát...LG írta:Ja, most már mind1, kapott még1 évet. Ha trofeákat nyerünk, akkor maradhat továbbra, ha nem akkor jöhet Scolari.
Az a baj, hogy ezzel a vezetők is így vannak. Adnak neki még1 esélyt a trófeák miatt, meg azért mert mindnekinek nagyon szimpi és sajnálnánk...Profi hozzáállás...Scorpio írta: Az a rossz, hogy örülnék új edzőnek csaj sajnálnám Rijkaardot!
Most elmondhatnám, hogy ezek a játékosok egy más edző mellett talán mást tudnának nyújtani, de Frank mindíg ilyen lesz, de nem teszem.ozsimiki írta:Zozzy!
Deco...Edmilson...Rafa...mennyi meccsen voltak jók? Mennyi meccsen nyújtották amit igazából tudnak....Franknek sem egy meccse volt jó,hanem annyi amennyit nyertünk,és annyi rossz amennyiszer x,vagy vereség...sosem csak egyik félnek köszönhető a dolog...(edző/játékosok)...na de lezárom...akik döntenek az ügyekben Velem értenek egyet,és ez a lényeg![]()
![]()
Rendben. Én meg csak megemlítettem erre a nagy megérdemlésre, hogy 1 meccsen volt ott tavalyozsimiki írta:Kettőnk közül Te hoztad fel megint előbb...noname csak leírta,h Ő is megérdemel egy esélyt,ha a sztárok is,és ez így is van jól! Laporta hála Ég látja!Zozzy 5 írta: és már amúgy is milliószor átbeszéltük.
Te meg leírtad,amit már annyiszor átbeszéltünk,szóval reagáltam
Hubi, nem tudod pontosan mi volt a műsor címe a n.g-on?Keresgéltem a műsorokban de nem találtam...Hubi írta:A national geographic-on láttam kb 1-1.5 éve.
http://www.nationalgeographic.hu/watch/ ... rogram=618
Ennyit tudok segíteni. Ebben a hónapban volt. Lehet hogy Augusztusban lesz. Nagyon jó.
Sztem tök mást játszottak, mert a gólok után jobban visszaálltunk védekezni, és nem csak a szokásos "tartsd-a-labdát-és-nem-lesz-gond" [auto_cenzúra] nyomtuk, hanem amolyan chelseas "ad-át-a-területet-és-kontráz" taktikát próbáltuk megvalósítani.lionelmessi19 írta:Véleményem szerint semmilyen taktika nem volt.Slither írta:Azért a Werder ellen is jó volt a taktika.
Egyszerűen tudatták a srácokkal, h kumma nagy ciki lenne nem bejutni a 16ba, és nem kis szankciók lesznek, ha nem kapják össze magukat. Meg aztán nem kis nyomás volt a publikum részéről sem.
Ugyanazt játszottuk, mint mindig. Az akaraterő, a motiváció volt más.
Véleményem szerint semmilyen taktika nem volt.Slither írta:Azért a Werder ellen is jó volt a taktika.
A film nekem videokazettán megvan, kb. egyóra hosszúságú. Érdekes, érdekfeszítő és tanulságos. Ha valaki dvd-re vagy más eszközre át akarja venni, sokszorosítani, el tudom küleni, de kérem vissza.noname írta:Az a film engem is érdekelne.Laporta pedig csak dicséretet érdemel.Amikor ő éett az elnök, a játékoskeret gyenge volt és pénzügyileg rosszul álltunk, most a miénk talán a világ legerősebb csapata és pénzügyileg is évről évre jobba állunk. Savioláról pedig azért nyilatkozott, mert ezt várták sztem el tőle a szurkolók. Azt téntleg nem kellett volna mondja h kifogástalanul bántak vele, de megmondták a Nyúlnak h nincs rá szükség, menjen el, de nem akart, így pedig már nem volt oka a bosszúra.