Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én semmi realitást nem látok benne.Cooltiszo írta:Nem esélytelen az.
[/quote]Atesz írta:[/url]http://www.topfoci.hu/index.php?heading ... etn%E9[url]
Topfoci, de azért akkor is érdekes.[/url]
És hány spanyol, olasz, argentin, francia, stb. válogatott van Angliában? És hány angol?Rivaldo11 írta:Méghozzá gyenge kifogás. A Brazilok, a Spanyolok, az Olaszok, Argentinok, Franciák, stb nincsenek leterhelve?
Mert mintha Ronaldinho (vagy akárki más) egymagában sokat érne ugye?Rivaldo11 írta: A többi válogatott ászai önnmagukban is, és maguk miatt nagyok, nem a kiváló légiósok oldalvizein evezve.
Réggeben már leirtam a spanyol vállogatottt topicban, h sztem az a probléma, h a spanyoloknál nincs igazi huzoember, vezéregyéniség.Zozzy 5 írta:Sorolhattam volna csatárokat isLG írta:A kérdésedben benne a válasz.
Hiába klasszis mind3, Puyol + Casillas hátulrol nem tudják huzni a csapatot, és Xavi is nagyon hasznos, de nem az az igazi vezéregyéniség.Villa, Morientes, Raul, Torres. Vagy akár még a középpályáról Joaquin, Vicente, Fabregas és stb.
Sorolhattam volna csatárokat isLG írta:A kérdésedben benne a válasz.
Hiába klasszis mind3, Puyol + Casillas hátulrol nem tudják huzni a csapatot, és Xavi is nagyon hasznos, de nem az az igazi vezéregyéniség.
Habár Grecki nem akar belemenni ebbe, de én azért megkérdezném: akkor ez a magyarázat a spanyol válogatott helyzetére is? Egy Puyol vagy Xavi vagy Casillas vagy ....... nem ér semmit az idegenlégiósok nélkül?Rivaldo11 írta:Méghozzá gyenge kifogás. A Brazilok, a Spanyolok, az Olaszok, Argentinok, Franciák, stb nincsenek leterhelve? Dehogynem. Még ha valóban megterhelőbb is az angol iram, a számtalan sorozattal, meg a bajnoksággal, érdekes módon az ott légióskodók valahogy nem fáradnak el a hatalmas menetelésben, és válogatott csapataikban is húzóemberek.
A magyarázat más. Az angol játékosok túl vannak sztárolva, és korántsem akkora ászok, mint egy páran hiszik. Ezt a válogatott meccseken mutatják be remekül.
Az angolok soha nem fognak nyerni semmit. Egy Gerrard más Xabi Alonso nélkül, mint mellette, egy Lampard több egy Makelelével, és egy Drogbával az oldalán, mint nélkülük. A sor folytatható. A többi válogatott ászai önnmagukban is, és maguk miatt nagyok, nem a kiváló légiósok oldalvizein evezve.
ebben is nagy igazság van.Slither írta:Steve G és Lampard nem tudnak jól együttjátszani, legalábbis a mostani angol válogatott szisztémájában. Az angol válogatott meg azért is szerepel gyengébben, mint elvárnánk, mert az Angliában játszó játékosok sokkal jobban le vannak terherlve (lásd. pl. az ünnepeket), így a válogatottban már nem tudnak annyira felpörögni.LG írta:Nem kell ám, Gerrardtol meg Lámpátol elájulniHa télleg akkora játékosok lennének, nem lenne az angol vállogatot akkora favágo, [auto_cenzúra] luzer brigád, akik gyengék, mint a fos
Csak a spanyoloknál megvan, és tisztán látható a legfőbb ok: Luis Aragonesgrecki írta:Hát a spanyol válogatott sem remekel az elmúlt egy évtizedben, holott a játékoskeretük alapján szerintem vetekednem a brazilokkal és az argentínokkal. Akárcsak az angolok.
Steve G és Lampard nem tudnak jól együttjátszani, legalábbis a mostani angol válogatott szisztémájában. Az angol válogatott meg azért is szerepel gyengébben, mint elvárnánk, mert az Angliában játszó játékosok sokkal jobban le vannak terherlve (lásd. pl. az ünnepeket), így a válogatottban már nem tudnak annyira felpörögni.LG írta:Nem kell ám, Gerrardtol meg Lámpátol elájulniHa télleg akkora játékosok lennének, nem lenne az angol vállogatot akkora favágo, [auto_cenzúra] luzer brigád, akik gyengék, mint a fos
Egyetértek...Az, hogy az angolok miért ott tartanak ahol annak számos oka lehet, de mivel mi nem látunk bele nem tudjuk megválaszolni a kérdéseket. Egy biztos, évek óta nincs egy normális, klasszis edzőjük.grecki írta:Hát a spanyol válogatott sem remekel az elmúlt egy évtizedben, holott a játékoskeretük alapján szerintem vetekednem a brazilokkal és az argentínokkal. Akárcsak az angolok.
Így van...és ha hozzátesszük, hogy a mai futballban a középpálya a legfontosabb terület, elvileg ki kellene jönnie, hogy két ilyen "szenzációs" játékos rohangál azon a poszton az angoloknál...LG írta:Nem kell ám, Gerrardtol meg Lámpátol elájulniHa télleg akkora játékosok lennének, nem lenne az angol vállogatot akkora favágo, [auto_cenzúra] luzer brigád, akik gyengék, mint a fos