Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ne a tegnapi vagy mult heti teljesitménye alapján itélj meg vkit! vagy tudod mit mondj olyat aki jobban jáccott? ki harcolta ki a 11-est?? és nem mellesleg házi gólkirály, és tavaly is szépen termelt, most azér mer az utcsó fél évben nem m1? és? lex ez még jobb is, te nem láttad a régi ronaldo-t feltételezem..... remélem azér nem ellenünk támad fel...majd talán a poolban a vb-utánS T U P I D S H A R K írta:Ekkora bénát én még nem nagyon láttam mint ronaldo
Kösz, kedves Tőled. Az idegbetegek nem mi vagyunk, hanem az olyanok, mint pl. petixy akinek kedvenc szórakozása, hogy húzza az agyunkat a 'kedves' beszólásaival. De most említhetém a 4 új felhasználónkat akik mindig egyet értenek egymással. Természetesen a 4 felhasználónév ugyanazt az embert takarja. szánalmas.az idegbeteg adminok, moderátorok
Nem szép.Pedig betartottam a szabályokat.Charlie írta:Kitiltottak.Petixy írta:Bocs,hogy itt kérdezem,de nektek megy a madridista?
C.
Most nem Raul védelmében de kb 5-7 olyan játékos van aki sokkal gyengébb mint Raul azért régen ő igen csak rugdosta a gólokat és addig örüljünk amig vissza nem tér a formája de ha vissza is térne még ott van Meija(nem tom h kell írni de nem is érdekel)Raul bravo Diogo Kagyló Garcia, Pavon(bár róla rég hallottam) Gravesen....Petixy írta:Én is írtam párszor odaát,hogy Raul a kedvenc beépített emberem,de mindig kitörölték.Biztos ellenkezett a fórum szabályzatával
Igen és ezért is kéne nyerni h biztosabb legyen de ha x vagy kikapunk(nem hiszem) akkor sincs nagy gáz m kilenc pont is jelentős meg 10 is na de 12....Bodi írta:A legjobban mi örülhetünk,mert ha ma nyerünk,akkor már 12 pont az előny!
Ez is igaz, de ha a Valencia gyoz nem fakadok sírva, de így még jobbBodi írta:A legjobban mi örülhetünk,mert ha ma nyerünk,akkor már 12 pont az előny!
Mond6juk h igazságos az eredményBodi írta:Nem láttam a meccset,milyen volt?
Real szokásos nulla játékát hozta?
Mondjuk a Valenciatól kicsit többet vártam volna!
Ja, de nem biztos h 1 klubbváltás nem tenne jot neki, lehet máshol ujra formába johet.Rumig írta:Szegény Ronaldo. Lehet, hogy ezzel be is fellegzett madridi karrierje. Most komolyan sajnálom.Persze, hogy így a meccs x lett,annak nagyon örülök.
Bocinho írta:Mér, mit csinálsz, ide jössz, és elviszed a modemet?Badi írta:olvasd el a szabályzatot...ha folytatod a neted is rámehet![]()
érted már?Ne felejtsétek, rendelkezünk minden felhasználónak az IP címével, indokolt esetben a szolgáltatóhoz fordulunk. Ez a gyakorlatban úgy néz ki (egyik ismerősömmel történt), hogy a szolgáltató azonnal felfüggeszti az internet-hozzáférést (fizetni továbbra is kell), ezután a szülőnek alá kell írnia egy papírt, hogy több ilyen nem lesz (gondolom, épeszű felnőtt ember nem ír ilyeneket), akkor engedélyezik újra az internetet, s újbóli ilyen esetén véglek lekapcsolják az internetet. Ilyenkor a többi szolgáltató se fog újat bekötni. Dinamikus IP címmel se próbálkozzatok, a szolgáltató folyamatosan naplózza az IP kiosztást.
Nem a mi feladatunk az.Nem unalmas mindig visszajárni?Bocinho írta:Mér, mit csinálsz, ide jössz, és elviszed a modemet?Badi írta:olvasd el a szabályzatot...ha folytatod a neted is rámehet![]()