Azért meg lehet érteni a pesszimistákat is. Én sem látom már azt a tüzet a csapatban mint tavaly vagy azelőtt. Voltunk már korábban is hasonlóan [auto_cenzúra] helyzetben, gondoljatok csak a 2004-05-ös szezonra, mikor mindenkinek térdszalaghúzódása, -szakadása volt. Vagy a 2005-06-osra, mikor Eto'o elment "nyaralni" az afrika-kupára, megsérült Xavi és Messinek is ki kellett hagynia szinte az egész évet! A Tridente (Dinho-Eto'o-Messi) jó ha 2 év alatt kb. 4-5-ször össze tudott állni kis túlzással, és akkor még a többi alapemberről (kp, védelem) nem is beszéltem. Legjobb felállásunkban kb. jó ha 2-3-szor fel tudtunk állni az elmúlt időszakokban! Ennek ellenére mindig volt Valaki, aki felvette a földről a porba hullott zászlót és átlendített minket a nehézségeken. De most én sem látom azt az elszántságot, jó formát, agresszivitást ami eddig jellemezte a csapatot és a szerencse is elpártolt tőlünk nem egyszer.. Akik Eto'o óta vitték ezt a csapatot, (Messi, Iniesta) most pont azok sérültek le. Én 15 éve vagyok fanatikus Barca-hívő, de most egy kicsit én is megijedtem

.... Ami viszont a Brémát illeti, ott ha más nem, akkor majd a 100000 néző fogja befújni a kapuba a labdát. A bréma 2 -féleképpen jöhet el a Nou Campból: vesztesen, vagy holtan!!!!