Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ne felejtsük el azért, hogy Scolaritól Cruyffon át, már szinte minden nagy edző, akit megkérdeztek úgy 1-1.5 éve R10 padoztatásáért tépte a száját, mire leesett Rijkaardnak, már egy teve számára is evidensé vált mit kellene csinálni. Jó, hogy padra rakta, de azért ne rakjunk már babérkoszorút a fejére. Ilyen szinten már 1 éve ott kellett volna ülnie a gyereknek.Marci írta:
R10: Ami engem sokáig idegesített Rijkaardnál, az Ronaldinho erőltetése volt akkor is, amikor az borzalmasan játszott. Rijkaard érdeme viszont azóta, hogy a kispadra száműzte a brazilt, amivel a csapatnak és a játékosnak is jót tett. Ezért mindenképp csak dícsérni tudom!
(bízom benne, hogy a legerősebb felállásban azért Henry szerepel Ronaldinho helyén jelenleg)
Nos Rijkaard nem tudta normálisan kezelni azt a helyzetet amikor nem voltak meg neki azok a játékosok akiket remek formában kapott vissza éppen. Eléggé akadozott a játék a kulcsjátékosok kidőlése miatt, pedig azért annyira nem rossz a kispad. Etoo nagyon fontos Rijkaard taktikájához. Szerencsére visszatért, ahogy jó passzban van most Messi, Xavi, Iniesta, Touré is, Deconak is vannak jó meccsei, és Henry is berúg pár gólt, kezd belejönni. Szóval végre összeálltunk, és a teljes csapattal már Rijkaard is jobban dolgozik. Ha minden így marad ahogy most van, annak örülök, és ebben a helyzetben tökéletesen teljesít a holland edző. Isten ments attól, hogy újra kiessen Etoo!gnorbert írta:Mindenki aki:
Rijkaardot ("takarodjon"; "húzzon el"... stb.), Ronaldinhot ("más csapatban a helye"; "kiégett"... stb.), és a kedvenc CSAPATOMAT fikázta + azon hisztizett hogy "idén így elszálltak a bajnoki esélyeink meg úgy"; meg hogy "végünk"... stb. az most gondolkodjon el hogy mit jelent egy csapatnak szurkolni.
- akkor is amikor mélyponton vagyunk,
- akkor is amikor "nem úgy néz ki",
- akkor is amikor rosszul megy
Függetlenül attól hogy mi lesz a vége az idén.
Goo Frankie, goo Ronnie, goo FCB!!!!
Ne felejtsd el, hogy a világ legnépszerűbb klubjánál vagyunk, ahol nehezen viselik a szurkolók a kudarcot, ráadásul Rijkaard az utóbbi 1.5 évben szinte csak kritikákat kapott. Másfél éve gázok voltak a formával, állandó kényszerben dolgozik és sok a kritika. Attól még, hogy idén nyer valamit, lazán lehet, hogy ez lesz a tetőpont, mert már egy újabb szezonra nincs sem ereje, sem pedig motivációja. Most bizonyítania kell és akar is. De ez a megbízás a szezon végéig szól egyellőre és sok múlik az eredményen. Hitzfeld is elég valószínű, hogy azért behúzza a bajnokságot a Bayernel, nyerhet egy UEFA-kupát is, de már aláírt Svájcba. Mert motivációban már gyenge még 1 szezonra.Bányász írta:
Lehet,h váltani kell...de én Rijkaard párti vagyok.
És kétlem,h egy jó szezon után elküldik(csak legyen meg az a jó szezon...).Az pedig tény,h elegáns dolog lenne magától felállni egy jó év után,de kérdés ki tenné meg??
Még Rijkaard is közéjük emelkedhet hizs ideje még van ráWenger és "Fergi" a futballvilág kiemelkedő edző egyéniségei.
Lehet,h váltani kell...de én Rijkaard párti vagyok.ettől még én úgy gondolom, hogy váltani kell,
Vártam, vártam, nem akartam előre beírni, elvégre így eggyel több hsz-t gyárthatokBányász írta:Ferguson?Wenger?Guy Roux???bizonyos időközönként váltani kell,
3x nyert aranylabdát a nevezett Úr...lionelmessi19 írta: Megnevezni nemkívánt testrészem is kivan azzal, hogy akárki bátran le idiótázhat egy olyan multú embert, mint Van Basten.![]()
Isten ments, hogy remek edzőnek tituláljam, de akkor is.. ááá![]()
Megnevezni nemkívánt testrészem is kivan azzal, hogy akárki bátran le idiótázhat egy olyan multú embert, mint Van Basten.OvaMind írta:Egyébként az edzőkérdésről annyit, hogy ha az idióta van Bastent akarják idehozni, akkor inkább Frankie maradjon...én csak Mourinhónak örülnék, ha már váltani kell mindenképp.
Ferguson?Wenger?Guy Roux???bizonyos időközönként váltani kell,
Mint a fórumon is említettük, van basten aláírt az Ajaxhoz, így az EB után átül oda 4 évre. Ide már fix, hogy nem jön.OvaMind írta:Egyébként az edzőkérdésről annyit, hogy ha az idióta van Bastent akarják idehozni, akkor inkább Frankie maradjon...én csak Mourinhónak örülnék, ha már váltani kell mindenképp.
Viszont kérdés, hogy Laporta is mennyire kötné meg a kezét, pl. lehet h Oleguer is csupán elnöki-szurkolói nyomás miatt játszik, ha egészséges.
És nem mellesleg egy triplázásra jelenleg azért elég kevés esély van, maradjunk ennyiben. Hajtani kell a Madridot, jönnek a BL-ben a keményebb ellenfelek (mert azért a Celticbe elég szépen belehúztunk, hála az égnek) és mind a két királykategóriában úgy kell állnunk majd, hogy mellette még kupázunk is, szóval heti 2 meccs egy ideig bőven befigyel. Így triplázzunk. Sok esélye nincs.Bányász írta:Tegyük fel,h újra sziporkázni fogunk minden meccsünkön....de nagyon...mint rég.És triplázunk.
Akkor ember legyen a talpán aki ien szezon után felállítja az edzőt a kispadról.
Mellesleg egy triplázás túlságosan is szép búcsú lenne.
Én is emelett vagyok, örülök a helyzetnek, de ezzel még semmire sem megyünk, de HA mégis minden jól alakulna Rijkaard vastaps közepette távozhatna bizonyos időközönként váltani kell, így legalább mindenki jól járna.grecki írta:Azért mert 2 pontra megközelítettük a Realt, még nem jelenti azt, hogy bajnokok leszünk. Egyébként én akkor is új edzőt hoznék, ha megnyerjük az aranyat...
Egyetértek és kiegészítem. Szerintem Rijkaard akár nyerünk, akár nem, fel is fog állni év végén. Nyilván ha nyerünk címet (címeket), akkor más a helyzet, de nem tartom kizártnak, hogy távozik, bárhogy is alakul. És akkor mocsokul fogom tisztelni, ha egy bajnoki cím után képes lenne felállni. De ez a jövő zenéje.grecki írta:Azért mert 2 pontra megközelítettük a Realt, még nem jelenti azt, hogy bajnokok leszünk. Egyébként én akkor is új edzőt hoznék, ha megnyerjük az aranyat...
Tulajdonképpen előfordulhat, hogy egyszerre csak belelendülnek a játékosok, csak úgy egyszerűen ráéreznek.messi1918 írta:Én csak azt nem értem, hogy mitől jött meg a fordulat!
Hát igen, a spanyol sajtó már eladta az egész csapatotLos Banditos írta:A spanyol sajtó is elmehet a pi***ba, hogy akkor írnak ilyeneket, amikor kezdünk jobb formába lendülni.