2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
gygerike írta:Slither írta:Csak egy gyors felmérés hogy hányan vagyunk BME-sek a fórumról. Egészítsetek ki a listát.![]()
Ez mi? a suli vagy mi?:D
Fecooo írta:ilyet csináljanak az SZTE-sek is, ne maradjunk le!
Fecooo- SZTE-GTK
Forcabarca8- SZTE-JGYPK
látszik, h fiatal vagy méggygerike írta:Ez mi? a suli vagy mi?:DSlither írta:Csak egy gyors felmérés hogy hányan vagyunk BME-sek a fórumról. Egészítsetek ki a listát.![]()
1. Slither - VIK
2. Andris - VIK
3. G-Jay - VIK
4. Drigo - GPK
5. Rumig - KSK
6. Enrique - GTK (?)
...
Ez mi? a suli vagy mi?:DSlither írta:Csak egy gyors felmérés hogy hányan vagyunk BME-sek a fórumról. Egészítsetek ki a listát.![]()
1. Slither - VIK
2. Andris - VIK
3. G-Jay - VIK
4. Drigo - GPK
5. Rumig - KSK
6. Enrique - GTK (?)
...
A ponthatárokat http://www.felvi.hu/felveteli/ponthatar ... hp?stat=13 itt találhatod. bopcsi ezért a linkelésért de vmiért nem akarta úgymint a 2.attorrentkiller írta:Azt nem tudod véletlen, hogy mennyi pont kell a bekerüléshez?
Mert tavaly előrehozottan mecsináltam az infót, sajna sikerült elb.nom egy kicsit csak 90%ra sikerült. Ha jól számoltam az eddig 180 pont. Van egy középszintü német nyelvvizsgám, az +30 pont.
Azt nem tudod véletlen, hogy mennyi pont kell a bekerüléshez?Slither írta:Sztem a bekerüléssel nem lehet gond...torrentkiller írta: A BME-t néztem ki bár ugy tudom oda lehetetlen bekerülni, pláne bentmaradni.
Ha meg rendesen csinálod a dolgokat a bent maradás se nehéz. Most végzek BSc infon és bukás nélkül csináltam meg az eddigieket.
hat ez most ugye para, mert idezetnek barmit be lehet rakni, de remelhetoleg csak az emlekezetesebbeket v hiresebbeket fogjak belevalogatni, azok kozul meg joparat megtalalsz ezek kozul vhol:LM10 írta:Srácok. Holnap szövegkikérdezőt írunk a rómeó és Júliából. Ebben csak annyi a gáz, h tegnap szereztem be a könyvet és nem olvastam még ki. Viszont a dogában nem a történet lesz, hanem az idézeteket nézve kell megmondani h ki mondta-kinek...tud valaki tippet adni mit csináljak?(azon kívül h elolvasnám)
Ezekeben annyi a gáz, h irodalomból 5-ös akarok lennibarca28 írta:ne menj be órára.puskázz.vagy ne foglalkozz vele egy karó még nem a világ végeLM10 írta:Srácok. Holnap szövegkikérdezőt írunk a rómeó és Júliából. Ebben csak annyi a gáz, h tegnap szereztem be a könyvet és nem olvastam még ki. Viszont a dogában nem a történet lesz, hanem az idézeteket nézve kell megmondani h ki mondta-kinek...tud valaki tippet adni mit csináljak?(azon kívül h elolvasnám)
ne menj be órára.puskázz.vagy ne foglalkozz vele egy karó még nem a világ végeLM10 írta:Srácok. Holnap szövegkikérdezőt írunk a rómeó és Júliából. Ebben csak annyi a gáz, h tegnap szereztem be a könyvet és nem olvastam még ki. Viszont a dogában nem a történet lesz, hanem az idézeteket nézve kell megmondani h ki mondta-kinek...tud valaki tippet adni mit csináljak?(azon kívül h elolvasnám)
Sztem a bekerüléssel nem lehet gond...torrentkiller írta: A BME-t néztem ki bár ugy tudom oda lehetetlen bekerülni, pláne bentmaradni.
www.om.hu és www.felvi.hu oldalakat érdemes nézni, sok érdekes statisztika van fent. BME nehéz, bár nem info-n vagyok, de hallottam róla. Viszont az egyik legnagyobb presztízsű intézmény sok téren (asszem ebben is jó helyen van). Lehet, hogy 1 évet megpróbálhatsz, azt is nézd meg, hogy milyen az átjárás más sulira, lehet, hogy nem is csúsznál. ELTE is nagy presztízsű, és viszonylag laza. Sok sikert!torrentkiller írta:Sziasztok
olyan problémám van, hogy most vagyok 12.es, és pályaválasztás előtt vagyok. Most Informatika szakra járok középiskolába. Nézegettem fősulikat, egyetemeket hogy hol, mi van.
Mindenképpen szeretnék ebben a szakirányban tovább tanulni, és pest lenne a legjobb helyszín.
A BME-t néztem ki bár ugy tudom oda lehetetlen bekerülni, pláne bentmaradni.
A másik a BMF NIK amivel szemezek.
Ha valaki az említett 2 intézménybe jár, vagy esetleg tudna arrafelé ebben az irányban jó sulikat az lécci írja meg.
Ui: azt is ha lehet, hogy mennyi pont kell a bekerüléshez
Köszi előre is.
Magyar Elektronikus KönyvtárMonti írta:Valaki tudna egy olyan linket dobni ahonna regenyeket,elbeszeleseket (magyarul egesz ´konyveket´) lehet letolteni?
Elore is koszi!