Most csináltam a képet a leshelyzetről. A vonal nem biztos, hogy a legjobb, de ha les is volt, akkor sem olyan 22cm-es, mint ahogy az NSO állítja.

Csak hogy a legnagyobbaktól idézzekCapon írta:Hát gyerekek jó hogy VB előtt igazoltuk le és nem csak most folynak a tárgyalások mert ez a 3 VB gól igen csak feltornázta volna azt a 40 misit 45-50 körülire. Szal jó üzletet csináltunk jókor.
Na meg persze ha már itt vagyok gratulálok is a gólokhoz! Szép munka!
Ugyanez jutott eszembe tegnap a meccs nézés közben.Xavi26 írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele, de Laportától óóóriási húzása volt még a VB előtt megszerezni David Villát.
Ahogyan a Sport is írja, Laporta szerint most 20 millióval drágább lenne Villa megszerzése.
Ott van Pique, ott van Alves (még, akkor is, ha már előtte is meg akartuk venni), Ibra sem fuccsolt be annyira, az ő esete nem Pep-en múlott. Szvsz kevesebb és kisebb volumenü hibája volt, mint jó húzása. Keita is nagyon jó húzás volt emellett, mert nála jobb munkás kiegészítő embert nem találtunk volna. Szóval legalább objektívan mérlegeljünk.Eazzy írta:Akarod mondani Pep első jó fogása? (na jó, Maxwell nem volt rossz, de ő nem olyan fontos posztot tölt be)ab1daL írta:Igaz még nem játszott nálunk, de fel lehet írni, mint Pep újabb jó fogása.
Pique?Eazzy írta:Akarod mondani Pep első jó fogása? (na jó, Maxwell nem volt rossz, de ő nem olyan fontos posztot tölt be)ab1daL írta:Igaz még nem játszott nálunk, de fel lehet írni, mint Pep újabb jó fogása.
Akarod mondani Pep első jó fogása? (na jó, Maxwell nem volt rossz, de ő nem olyan fontos posztot tölt be)ab1daL írta:Igaz még nem játszott nálunk, de fel lehet írni, mint Pep újabb jó fogása.
Így ám.danko94 írta:Szerk: Látom Lui is így gondolja
rem Barcával is így csapkodja majd a gólokatLionel85 írta:Szép teljesítmény Villától, egyre jobban megérte leigazolnunk! Eddig sem kételkedtem benne, de most már még jobban elismerem!