Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Zárójelbe tettem a honfoglalós nevemet.kanty írta:1. kanty
2. fcbarca0827
3. S.Agüero (Matyee11)
4. messibarca(jocika73)
5. faithnomore (Executioner0)
6. ferninho
7. MichaaBee (Mr Bee)
8.
Párosan kellene legyünk, várunk holnapig, holnap majd sorsolunk.
hát ha csak sportban játszok szinte mindig nyerek, gondolom ti is így vagytok, olyan könnyűek azok... szóval tényleg a minden lenne a jómessibarca írta:Sztem legyen ,minden, kategória. Úgy az igazi ! am nicknevem jocika73.a zjociz az másik ,az nem jó !!kanty írta:6an már lehetne. Első körben lenne három párbaj és a nyertesek egy hármas szobában döntőznének.
Tehát valaki még jöjjön.
Ja és milyen és a témakör mi lenne? Én sportra voksolnék, de "minden" is lehet.
Szerk:
megvagyunk hatan. A többi rész megfelel?
Sztem legyen ,minden, kategória. Úgy az igazi ! am nicknevem jocika73.a zjociz az másik ,az nem jó !!kanty írta:6an már lehetne. Első körben lenne három párbaj és a nyertesek egy hármas szobában döntőznének.
Tehát valaki még jöjjön.
Ja és milyen és a témakör mi lenne? Én sportra voksolnék, de "minden" is lehet.
Szerk:
megvagyunk hatan. A többi rész megfelel?
1. kantymessibarca írta: 1. kanty
2. fcbarca0827
3. S.Agüero (Matyee11)
4. messibarca(zjociz)
Sztem 4-en már indíthatnánk egy rövid bajnokságot.Próba ként .De addig nyugodtan ki lehet hívni csak úgy!:)
Kicsit megkésve de én is jelentkeznék !S.Agüero írta:Eurobarca honfoglaló bajnokság
1. kanty
2. fcbarca0827
3. S.Agüero (Matyee11)
Szerintem mindenki írja oda a honfis nevét is!
Én, meg a 14-re.kanty írta:fantasy premier league
Feljöttem a 4. helyre.Cfirpo és Game kicsit elhúzott, így rövidtávon a harmadik hely lehet reális.
jólvan, 3-ig meccsen vagyok. utána én ráérek!socio66 írta:holnap lejátszhatjuk,majd valamikor megtaláljuk egymást.levproff írta:socio majd adj a közeljövőben valami életjelet magadról.
Dettó. Ebben én is benne lennék. 3-4-5 éve faterral meg szomszédokkal sokat honfoglalóztam. Akkor ugye máshogy nézett ki, meg volt egy olyan eredményem hogy azon a napon a korosztályomban én voltam a 2. legjobb.S.Agüero írta:Honfoglaló bajnokságban én is benne lennék.
ha már honfoglaló, akar valaki játszani egyet velem?
Matyee11 a nevem.
holnap lejátszhatjuk,majd valamikor megtaláljuk egymást.levproff írta:socio majd adj a közeljövőben valami életjelet magadról.