Befejeztem a második szezont is a Tottenhamnél.
A ligát szinte végig kézben tartottam, végre kikapott a Chelsea is, sőt, csak 3.-ok lettek, az Arsenal lett az ezüstérmes. Az FA Kupából megint simán kiestem, a ligakupát azonban most megnyertem, a MU ellen tizikkel.
A BL-ben csoportelsőként jutottam tovább, Barcelonát megelőztem, először egy 2-2 BCN-ban, majd egy 4-0 (talán legjobb meccsem) a White Hart Lane-en. Aztán a 16 között jött a PSV, őket idegenbeli jó teljesítménnyel ütöttem ki. Utána természetesen összesorsoltak a Barcával megint, otthon 1-1, aztán Ibra megvert a Camp Nouban (2-0).
Igazolásokról:
Cardozo zseniális, de most nem én adtam a gólkirályt a ligának, hanem a City, Tévez nyújtott kb. olyan teljesítményt, mint tavaly Defoe. Apropó Defoe, ő szinte egész évben padozott, el is köszöntem tőle most nyáron, a City vitte. Mellette ment még Andrea Poli is, aki nagyon nem vált be a VKP poszton, keresgélek tovább, valószínű angolra esik majd a választásom, mert lassan nem lesz a keretben hazai játékos. Kell csatár is, Balotellit akarom, de semennyiért nem akarja elengedni a Zinter, szóval le is tettem róla. Mellettük még megy Gomes kapus, Begovic kiszorította a kapuból, ráadásul elég nagy volt a fizuja, ő a Chelseahez csatlakozott.
Eddig egy német generált cserekapus érkezett, + egy spanyol védő az Almériából, és egy holland 20 éves jobbszélső a Pooltól.
Ligakupa
Liga