Nekem fel szzonban osszesen 5 serultem volt es a terhelesi szint kozepesen volt:Messi IBra Csiga(bar annnak kulon oruletm,Fm-ben is lassu es korulmenyes,telen el is adtam),Titi es Alvesgentdelbarca írta:Sőt, egészen biztos.chonggy írta:oksa,majd ha hazamegyek,kipróbálom...
am az miért van,hogy sorba dőlnek ki a kulcsjátékosaim??
egyszerre sérült meg D.A.,Puyol,Xavi,Titi,Maxwell..
és csakhogy visszajöttek Ibra,Messi,Ini,Pedro...
lehetséges,hogy azért van,mert az edzés a legnehezebb fokon van??
Championship/Football Manager
-
- Entrenador del Barça

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- LM10
- Director del Fútbol
Sztem is felesleges mástól lenyúlni a taktikát. Addig kell probálgatni amíg nemfrankó valami. Énis a 4-5-1(ami valóban 4-3-3) helyett a 4-4-2-vel játszva, jó beállításokkal a Benficával jól játszok.Victor_Valdes írta:Most [auto_cenzúra] nem azért, mert mindenki úgy játszik ahogy akar, de mi értelme annak, hogy más taktikájával játszol meg, hogy ott csíteltek ahol tudtok?
Szvsz, így értelmét veszti a játék.
Jó játékot.
Jó,hogy írod,jelentkezem is.Lionel85 írta:Ha ti is szeretnétek, hogy minél előbb jöjjön ki az FM2010 magyarosítása, akkor jelentkezzetek az fmhungary-n és kérjetek ti is fordítandó szöveget! Én nagyon jól haladok, nem nehéz, csak egy ki angol tudás kell hozzá. Elvileg karácsony környékén lesz meg a magyarosítás. FM-fanoknak kötelező!:D
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én segítenék, de annyira tudok angolul mint egy kalapácsLionel85 írta:Ha ti is szeretnétek, hogy minél előbb jöjjön ki az FM2010 magyarosítása, akkor jelentkezzetek az fmhungary-n és kérjetek ti is fordítandó szöveget! Én nagyon jól haladok, nem nehéz, csak egy ki angol tudás kell hozzá. Elvileg karácsony környékén lesz meg a magyarosítás. FM-fanoknak kötelező!:D

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ha ti is szeretnétek, hogy minél előbb jöjjön ki az FM2010 magyarosítása, akkor jelentkezzetek az fmhungary-n és kérjetek ti is fordítandó szöveget! Én nagyon jól haladok, nem nehéz, csak egy ki angol tudás kell hozzá. Elvileg karácsony környékén lesz meg a magyarosítás. FM-fanoknak kötelező!
:D

- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Sőt, egészen biztos.chonggy írta:oksa,majd ha hazamegyek,kipróbálom...

- chonggy
- Capitá del Barça
gentdelbarca írta:A következő linken minden le van írva, pont ezért csináltuk:chonggy írta:hogyan lehet online játszani??
elmagyarázná valaki?
http://onlinefm.hu/?page_id=1298&lang=hu
Persze ha nem világos kérdezz bátran.
oksa,majd ha hazamegyek,kipróbálom...

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
A következő linken minden le van írva, pont ezért csináltuk:chonggy írta:hogyan lehet online játszani??
elmagyarázná valaki?
http://onlinefm.hu/?page_id=1298&lang=hu
Persze ha nem világos kérdezz bátran.

- chonggy
- Capitá del Barça
gentdelbarca írta:Ez azért van, mert mi játszunk online is rendszeresen és ott nincs lehetőség csalásra, így mi képesek vagyunk összetenni magunktól jó taktikákat és nincs igényünk arra, hogy máshonnan koppintsunk.Victor_Valdes írta:Most [auto_cenzúra] nem azért, mert mindenki úgy játszik ahogy akar, de mi értelme annak, hogy más taktikájával játszol meg, hogy ott csíteltek ahol tudtok?
Jó játékot.
Hát ezért is jó az online játék, "tudást" ad.
hogyan lehet online játszani??
elmagyarázná valaki?

- Victor_Valdes
Jó, gentcica, összevissza [auto_cenzúra] online meg offline is mégse csalok
.
De a lényeget leszűrtem ^.^.
Szerk.: A másik meg, hogy akkor legalább ne dicsekedne a nép, hogy ilyen meg olyan jók .

De a lényeget leszűrtem ^.^.
Szerk.: A másik meg, hogy akkor legalább ne dicsekedne a nép, hogy ilyen meg olyan jók .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2009.11.13. 12:11:26-kor.
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Ez azért van, mert mi játszunk online is rendszeresen és ott nincs lehetőség csalásra, így mi képesek vagyunk összetenni magunktól jó taktikákat és nincs igényünk arra, hogy máshonnan koppintsunk.Victor_Valdes írta:Most [auto_cenzúra] nem azért, mert mindenki úgy játszik ahogy akar, de mi értelme annak, hogy más taktikájával játszol meg, hogy ott csíteltek ahol tudtok?
Jó játékot.
Hát ezért is jó az online játék, "tudást" ad.

- Victor_Valdes
Mert nincsen 10en felüli értéke neki 
Amúgy egy ingyenes francia 42 éves kapus védett, az értékei jók voltak, csak járni nem bírt szegény
.

Amúgy egy ingyenes francia 42 éves kapus védett, az értékei jók voltak, csak járni nem bírt szegény

- chonggy
- Capitá del Barça
Victor_Valdes írta:Én most épp a Barival játszok, 2 hónapra kidőlt mind a 2 kapusom mégse csíteltem őket vissza...hanem két hónapig hármassával nyeltem a gólokat ...
és ki védett?miért nem védett az U19 kapus?

- Victor_Valdes
Én most épp a Barival játszok, 2 hónapra kidőlt mind a 2 kapusom mégse csíteltem őket vissza...hanem két hónapig hármassával nyeltem a gólokat ... 

- chonggy
- Capitá del Barça
Victor_Valdes írta:Most [auto_cenzúra] nem azért, mert mindenki úgy játszik ahogy akar, de mi értelme annak, hogy más taktikájával játszol meg, hogy ott csíteltek ahol tudtok?
Jó játékot.
én is pontosan erre gondoltam..csak nem akartam lerni...
szvsz az az érdekes,ha saját taktikádat,utasitásaidat használod,és megszenvedsz,gondolkodsz is egy kicsit...nem csak bemásolsz egy bevált taktikát,oszt csókolom,sorba nyered a meccseidet...

- Victor_Valdes
Most baszottul nem azért, mert mindenki úgy játszik ahogy akar, de mi értelme annak, hogy más taktikájával játszol meg, hogy ott csíteltek ahol tudtok?
Jó játékot.
Jó játékot.
- varnagykrisztian
- Entrenador del Barça
Szívesen, egy jó példa a taktika tökéletességéről és Guardiola mester hozzáértéséről: http://kepfeltoltes.hu/view/091112/csap ... es.hu_.jpgsjd írta:Köszi, erre nem is gondoltam (tavalyiban még nem volt benne)varnagykrisztian írta:
Most épp a COD:Moder Warfare 2-t telepítem de ha letöltöd az általam belinkelt cuccot ott a TACTICAL THEOREMS 10APPENDIX-ben ott van a Guardiola mester Barcelonánál használt taktikája.Én annyival kiegészítettem hogy a "marking"-nál beállítottam az emberfogást és a bedobásokat "gyorsan" végeztetem el!
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Köszi, erre nem is gondoltam (tavalyiban még nem volt benne)varnagykrisztian írta:
Most épp a COD:Moder Warfare 2-t telepítem de ha letöltöd az általam belinkelt cuccot ott a TACTICAL THEOREMS 10APPENDIX-ben ott van a Guardiola mester Barcelonánál használt taktikája.Én annyival kiegészítettem hogy a "marking"-nál beállítottam az emberfogást és a bedobásokat "gyorsan" végeztetem el!
- varnagykrisztian
- Entrenador del Barça
Most épp a COD:Moder Warfare 2-t telepítem de ha letöltöd az általam belinkelt cuccot ott a TACTICAL THEOREMS 10APPENDIX-ben ott van a Guardiola mester Barcelonánál használt taktikája.Én annyival kiegészítettem hogy a "marking"-nál beállítottam az emberfogást és a bedobásokat "gyorsan" végeztetem el!sjd írta:Kaphatnék egy képet a Team instructions-ről? (meg néhány Player instructions-re lennék kiváncsi, leginkább a tridentéére)varnagykrisztian írta:
Most müködik, gondolom frissítették az oldalt!Én próbaképpen végigtoltam egy szezont, brutál jól szerepeltem evvel a taktikával.El Classicó-n 4-1(o), 2-5(i) nyertem!IBRA 44 mecs/33 gól/5 asist, MESSI 47 m./33 g./18 a.(szerintem nem rossz)!És megismételtem Guardiola mester sikereit!
Kaphatnék egy képet a Team instructions-ről? (meg néhány Player instructions-re lennék kiváncsi, leginkább a tridentéére)varnagykrisztian írta:
Most müködik, gondolom frissítették az oldalt!Én próbaképpen végigtoltam egy szezont, brutál jól szerepeltem evvel a taktikával.El Classicó-n 4-1(o), 2-5(i) nyertem!IBRA 44 mecs/33 gól/5 asist, MESSI 47 m./33 g./18 a.(szerintem nem rossz)!És megismételtem Guardiola mester sikereit!
- LM10
- Director del Fútbol
Ez pontosan mi, kifejtené valaki?Ezt töltsd le: http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... le&id=1118
Ez egy taktikai kézikönyv, hasznos!
- varnagykrisztian
- Entrenador del Barça
Most müködik, gondolom frissítették az oldalt!Én próbaképpen végigtoltam egy szezont, brutál jól szerepeltem evvel a taktikával.El Classicó-n 4-1(o), 2-5(i) nyertem!IBRA 44 mecs/33 gól/5 asist, MESSI 47 m./33 g./18 a.(szerintem nem rossz)!És megismételtem Guardiola mester sikereit!sjd írta:Tavaly letöltöttem egy ilyet, megfogadtam a tanácsait, aminek a következménye az lett, h az Arsenallal szétaláztam mindenkit, a Barcával viszont ugyanolyan sz@r volt, de azért köszönöm (teszek egy próbát vele)varnagykrisztian írta: Ezt töltsd le: http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... le&id=1118
szerk.: nem működik a link
Tavaly letöltöttem egy ilyet, megfogadtam a tanácsait, aminek a következménye az lett, h az Arsenallal szétaláztam mindenkit, a Barcával viszont ugyanolyan sz@r volt, de azért köszönöm (teszek egy próbát vele)varnagykrisztian írta: Ezt töltsd le: http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... le&id=1118
szerk.: nem működik a link
-
Befejeztem a második szezont is a Tottenhamnél.
A ligát szinte végig kézben tartottam, végre kikapott a Chelsea is, sőt, csak 3.-ok lettek, az Arsenal lett az ezüstérmes. Az FA Kupából megint simán kiestem, a ligakupát azonban most megnyertem, a MU ellen tizikkel.
A BL-ben csoportelsőként jutottam tovább, Barcelonát megelőztem, először egy 2-2 BCN-ban, majd egy 4-0 (talán legjobb meccsem) a White Hart Lane-en. Aztán a 16 között jött a PSV, őket idegenbeli jó teljesítménnyel ütöttem ki. Utána természetesen összesorsoltak a Barcával megint, otthon 1-1, aztán Ibra megvert a Camp Nouban (2-0).
Igazolásokról:
Cardozo zseniális, de most nem én adtam a gólkirályt a ligának, hanem a City, Tévez nyújtott kb. olyan teljesítményt, mint tavaly Defoe. Apropó Defoe, ő szinte egész évben padozott, el is köszöntem tőle most nyáron, a City vitte. Mellette ment még Andrea Poli is, aki nagyon nem vált be a VKP poszton, keresgélek tovább, valószínű angolra esik majd a választásom, mert lassan nem lesz a keretben hazai játékos. Kell csatár is, Balotellit akarom, de semennyiért nem akarja elengedni a Zinter, szóval le is tettem róla. Mellettük még megy Gomes kapus, Begovic kiszorította a kapuból, ráadásul elég nagy volt a fizuja, ő a Chelseahez csatlakozott.
Eddig egy német generált cserekapus érkezett, + egy spanyol védő az Almériából, és egy holland 20 éves jobbszélső a Pooltól.
Ligakupa
Liga
A ligát szinte végig kézben tartottam, végre kikapott a Chelsea is, sőt, csak 3.-ok lettek, az Arsenal lett az ezüstérmes. Az FA Kupából megint simán kiestem, a ligakupát azonban most megnyertem, a MU ellen tizikkel.

A BL-ben csoportelsőként jutottam tovább, Barcelonát megelőztem, először egy 2-2 BCN-ban, majd egy 4-0 (talán legjobb meccsem) a White Hart Lane-en. Aztán a 16 között jött a PSV, őket idegenbeli jó teljesítménnyel ütöttem ki. Utána természetesen összesorsoltak a Barcával megint, otthon 1-1, aztán Ibra megvert a Camp Nouban (2-0).
Igazolásokról:
Cardozo zseniális, de most nem én adtam a gólkirályt a ligának, hanem a City, Tévez nyújtott kb. olyan teljesítményt, mint tavaly Defoe. Apropó Defoe, ő szinte egész évben padozott, el is köszöntem tőle most nyáron, a City vitte. Mellette ment még Andrea Poli is, aki nagyon nem vált be a VKP poszton, keresgélek tovább, valószínű angolra esik majd a választásom, mert lassan nem lesz a keretben hazai játékos. Kell csatár is, Balotellit akarom, de semennyiért nem akarja elengedni a Zinter, szóval le is tettem róla. Mellettük még megy Gomes kapus, Begovic kiszorította a kapuból, ráadásul elég nagy volt a fizuja, ő a Chelseahez csatlakozott.
Eddig egy német generált cserekapus érkezett, + egy spanyol védő az Almériából, és egy holland 20 éves jobbszélső a Pooltól.
Ligakupa
Liga