Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem fel szzonban osszesen 5 serultem volt es a terhelesi szint kozepesen volt:Messi IBra Csiga(bar annnak kulon oruletm,Fm-ben is lassu es korulmenyes,telen el is adtam),Titi es Alvesgentdelbarca írta:Sőt, egészen biztos.chonggy írta:oksa,majd ha hazamegyek,kipróbálom...
am az miért van,hogy sorba dőlnek ki a kulcsjátékosaim??
egyszerre sérült meg D.A.,Puyol,Xavi,Titi,Maxwell..
és csakhogy visszajöttek Ibra,Messi,Ini,Pedro...
lehetséges,hogy azért van,mert az edzés a legnehezebb fokon van??
Sztem is felesleges mástól lenyúlni a taktikát. Addig kell probálgatni amíg nemfrankó valami. Énis a 4-5-1(ami valóban 4-3-3) helyett a 4-4-2-vel játszva, jó beállításokkal a Benficával jól játszok.Victor_Valdes írta:Most [auto_cenzúra] nem azért, mert mindenki úgy játszik ahogy akar, de mi értelme annak, hogy más taktikájával játszol meg, hogy ott csíteltek ahol tudtok?
Szvsz, így értelmét veszti a játék.
Jó játékot.
Jó,hogy írod,jelentkezem is.Lionel85 írta:Ha ti is szeretnétek, hogy minél előbb jöjjön ki az FM2010 magyarosítása, akkor jelentkezzetek az fmhungary-n és kérjetek ti is fordítandó szöveget! Én nagyon jól haladok, nem nehéz, csak egy ki angol tudás kell hozzá. Elvileg karácsony környékén lesz meg a magyarosítás. FM-fanoknak kötelező!:D
Én segítenék, de annyira tudok angolul mint egy kalapácsLionel85 írta:Ha ti is szeretnétek, hogy minél előbb jöjjön ki az FM2010 magyarosítása, akkor jelentkezzetek az fmhungary-n és kérjetek ti is fordítandó szöveget! Én nagyon jól haladok, nem nehéz, csak egy ki angol tudás kell hozzá. Elvileg karácsony környékén lesz meg a magyarosítás. FM-fanoknak kötelező!:D
Sőt, egészen biztos.chonggy írta:oksa,majd ha hazamegyek,kipróbálom...
am az miért van,hogy sorba dőlnek ki a kulcsjátékosaim??
egyszerre sérült meg D.A.,Puyol,Xavi,Titi,Maxwell..
és csakhogy visszajöttek Ibra,Messi,Ini,Pedro...
lehetséges,hogy azért van,mert az edzés a legnehezebb fokon van??
gentdelbarca írta:A következő linken minden le van írva, pont ezért csináltuk:chonggy írta:hogyan lehet online játszani??
elmagyarázná valaki?
http://onlinefm.hu/?page_id=1298&lang=hu
Persze ha nem világos kérdezz bátran.
A következő linken minden le van írva, pont ezért csináltuk:chonggy írta:hogyan lehet online játszani??
elmagyarázná valaki?
gentdelbarca írta:Ez azért van, mert mi játszunk online is rendszeresen és ott nincs lehetőség csalásra, így mi képesek vagyunk összetenni magunktól jó taktikákat és nincs igényünk arra, hogy máshonnan koppintsunk.Victor_Valdes írta:Most [auto_cenzúra] nem azért, mert mindenki úgy játszik ahogy akar, de mi értelme annak, hogy más taktikájával játszol meg, hogy ott csíteltek ahol tudtok?
Jó játékot.
Hát ezért is jó az online játék, "tudást" ad.
Ez azért van, mert mi játszunk online is rendszeresen és ott nincs lehetőség csalásra, így mi képesek vagyunk összetenni magunktól jó taktikákat és nincs igényünk arra, hogy máshonnan koppintsunk.Victor_Valdes írta:Most [auto_cenzúra] nem azért, mert mindenki úgy játszik ahogy akar, de mi értelme annak, hogy más taktikájával játszol meg, hogy ott csíteltek ahol tudtok?
Jó játékot.
Victor_Valdes írta:Én most épp a Barival játszok, 2 hónapra kidőlt mind a 2 kapusom mégse csíteltem őket vissza...hanem két hónapig hármassával nyeltem a gólokat ...
Victor_Valdes írta:Most [auto_cenzúra] nem azért, mert mindenki úgy játszik ahogy akar, de mi értelme annak, hogy más taktikájával játszol meg, hogy ott csíteltek ahol tudtok?
Jó játékot.
Szívesen, egy jó példa a taktika tökéletességéről és Guardiola mester hozzáértéséről: http://kepfeltoltes.hu/view/091112/csap ... es.hu_.jpgsjd írta:Köszi, erre nem is gondoltam (tavalyiban még nem volt benne)varnagykrisztian írta:
Most épp a COD:Moder Warfare 2-t telepítem de ha letöltöd az általam belinkelt cuccot ott a TACTICAL THEOREMS 10APPENDIX-ben ott van a Guardiola mester Barcelonánál használt taktikája.Én annyival kiegészítettem hogy a "marking"-nál beállítottam az emberfogást és a bedobásokat "gyorsan" végeztetem el!
Köszi, erre nem is gondoltam (tavalyiban még nem volt benne)varnagykrisztian írta:
Most épp a COD:Moder Warfare 2-t telepítem de ha letöltöd az általam belinkelt cuccot ott a TACTICAL THEOREMS 10APPENDIX-ben ott van a Guardiola mester Barcelonánál használt taktikája.Én annyival kiegészítettem hogy a "marking"-nál beállítottam az emberfogást és a bedobásokat "gyorsan" végeztetem el!
Most épp a COD:Moder Warfare 2-t telepítem de ha letöltöd az általam belinkelt cuccot ott a TACTICAL THEOREMS 10APPENDIX-ben ott van a Guardiola mester Barcelonánál használt taktikája.Én annyival kiegészítettem hogy a "marking"-nál beállítottam az emberfogást és a bedobásokat "gyorsan" végeztetem el!sjd írta:Kaphatnék egy képet a Team instructions-ről? (meg néhány Player instructions-re lennék kiváncsi, leginkább a tridentéére)varnagykrisztian írta:
Most müködik, gondolom frissítették az oldalt!Én próbaképpen végigtoltam egy szezont, brutál jól szerepeltem evvel a taktikával.El Classicó-n 4-1(o), 2-5(i) nyertem!IBRA 44 mecs/33 gól/5 asist, MESSI 47 m./33 g./18 a.(szerintem nem rossz)!És megismételtem Guardiola mester sikereit!
Kaphatnék egy képet a Team instructions-ről? (meg néhány Player instructions-re lennék kiváncsi, leginkább a tridentéére)varnagykrisztian írta:
Most müködik, gondolom frissítették az oldalt!Én próbaképpen végigtoltam egy szezont, brutál jól szerepeltem evvel a taktikával.El Classicó-n 4-1(o), 2-5(i) nyertem!IBRA 44 mecs/33 gól/5 asist, MESSI 47 m./33 g./18 a.(szerintem nem rossz)!És megismételtem Guardiola mester sikereit!
Ez pontosan mi, kifejtené valaki?Ezt töltsd le: http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... le&id=1118
Ez egy taktikai kézikönyv, hasznos!
Most müködik, gondolom frissítették az oldalt!Én próbaképpen végigtoltam egy szezont, brutál jól szerepeltem evvel a taktikával.El Classicó-n 4-1(o), 2-5(i) nyertem!IBRA 44 mecs/33 gól/5 asist, MESSI 47 m./33 g./18 a.(szerintem nem rossz)!És megismételtem Guardiola mester sikereit!sjd írta:Tavaly letöltöttem egy ilyet, megfogadtam a tanácsait, aminek a következménye az lett, h az Arsenallal szétaláztam mindenkit, a Barcával viszont ugyanolyan sz@r volt, de azért köszönöm (teszek egy próbát vele)varnagykrisztian írta: Ezt töltsd le: http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... le&id=1118
szerk.: nem működik a link
Tavaly letöltöttem egy ilyet, megfogadtam a tanácsait, aminek a következménye az lett, h az Arsenallal szétaláztam mindenkit, a Barcával viszont ugyanolyan sz@r volt, de azért köszönöm (teszek egy próbát vele)varnagykrisztian írta: Ezt töltsd le: http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... le&id=1118