Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Talán az öregapám...???Cs.Viktor írta:Szerintem én is rúgtam egy gólt:)....
Félpályánál labdaszerzés, majd három fabábú elborítása, s a kapus kúsztatása után bedekáztam vele a gólvonalon túlra....
No, erre ki emlékszik?
Ja tényleg, kifelejtettelek, pedig én adtam a gólpasszthaze71 írta:Lehet, hogy 7-4 lett? Merthogy én is rúgtam egyetMelkor írta:Csak magunknak köszönhettük volna, ha nem húzzuk be a meccset, mert 4-1 után legalább 5 100%-os ziccert hagytunk ki. De szerencsére 4-4 után Norbi rúgott 2 gólt. Ja és köszönöm Zsoltinak, hogy 4-4 után megfogta az ellenfél ziccerét!boixosnoisbarca írta:4-1 után az ellenfél feljött 4-4 re a jó védekezésünknek köszönhetően, de aztán 2 kontrával és 1 kis szerencsével 6-4 re nyertünk!![]()
Alapvetően jól játszottunk egy elég erős ellenfél ellen (pl Csernai Gábor is az ellenfél soraiban volt, ha ez valakinek mond valamit), csak volt egy kb 5 perces rövidzárlat.
Gólszerzők: Ele 3, Norbi 2, Melkor 1
Ja és megyek szombaton Csepelre.
De melyik kapuba???haze71 írta:Lehet, hogy 7-4 lett? Merthogy én is rúgtam egyetMelkor írta:Csak magunknak köszönhettük volna, ha nem húzzuk be a meccset, mert 4-1 után legalább 5 100%-os ziccert hagytunk ki. De szerencsére 4-4 után Norbi rúgott 2 gólt. Ja és köszönöm Zsoltinak, hogy 4-4 után megfogta az ellenfél ziccerét!boixosnoisbarca írta:4-1 után az ellenfél feljött 4-4 re a jó védekezésünknek köszönhetően, de aztán 2 kontrával és 1 kis szerencsével 6-4 re nyertünk!![]()
Alapvetően jól játszottunk egy elég erős ellenfél ellen (pl Csernai Gábor is az ellenfél soraiban volt, ha ez valakinek mond valamit), csak volt egy kb 5 perces rövidzárlat.
Lehet, hogy 7-4 lett? Merthogy én is rúgtam egyetMelkor írta:Csak magunknak köszönhettük volna, ha nem húzzuk be a meccset, mert 4-1 után legalább 5 100%-os ziccert hagytunk ki. De szerencsére 4-4 után Norbi rúgott 2 gólt. Ja és köszönöm Zsoltinak, hogy 4-4 után megfogta az ellenfél ziccerét!boixosnoisbarca írta:4-1 után az ellenfél feljött 4-4 re a jó védekezésünknek köszönhetően, de aztán 2 kontrával és 1 kis szerencsével 6-4 re nyertünk!![]()
Csak magunknak köszönhettük volna, ha nem húzzuk be a meccset, mert 4-1 után legalább 5 100%-os ziccert hagytunk ki. De szerencsére 4-4 után Norbi rúgott 2 gólt. Ja és köszönöm Zsoltinak, hogy 4-4 után megfogta az ellenfél ziccerét!boixosnoisbarca írta:4-1 után az ellenfél feljött 4-4 re a jó védekezésünknek köszönhetően, de aztán 2 kontrával és 1 kis szerencsével 6-4 re nyertünk!
A múltkor így is túl erős ellenfelei voltatok a másik csapatnak, mi meg ezt éreztük és ezért nem mentünk. És lám milyen jók a megérzések.Melkor írta:Úgy mint múlt héten??dopi írta:Szerény személyem és +1 fő ha szükséges![]()
Mindenesetre estig jelzek mindenképp, hogy gyertek-e.
Na ebből bunyó leszRonaldinho 17 írta:Tippmix Bajnoki 21. forduló 2009-06-18 Csütörtök
HFCB - Nevada 18:35
1. Zsolti(kapus)
2. Melkor
3. Marci
4. Házé
5. Zsolti
6.
7.
8.
9.
Kinek sajnos Viktormax neked...