2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért nem semmi, hogy egy mondatba sikerült két ilyen "tanári" jelzőt ill. igét belevenned! Gratulálok hozzá!barca99 írta:Ebben hol is volt a fika?
Ez meg ne is haragudj, de kva nagy elfogultság. Kíváncsi lennék, ha nem ő csinálja, tanári mozdulat lett volna az elkúrás.és volt egy nagy helyzete, ami előtt zseniálisan vette át a labdát, és tanári mozdulattal rúgta rá - igaz, pár centit tévedett.
Jesszus! Tényleg szépen vette át... na de hogy a rúgás tanári...
Ez meg ne is haragudj, de kva nagy elfogultság. Kíváncsi lennék, ha nem ő csinálja, tanári mozdulat lett volna az elkúrás.és volt egy nagy helyzete, ami előtt zseniálisan vette át a labdát, és tanári mozdulattal rúgta rá - igaz, pár centit tévedett.
Hát, az alatt 20 perc alatt, amit az edzőnk megint ajándékozott Neki, nehéz lett volna ennél többet csinálnia. Adott egy forintos labdát Henry-nak, hidegvérrel belőtte a 11-est, és volt egy nagy helyzete, ami előtt zseniálisan vette át a labdát, és tanári mozdulattal rúgta rá - igaz, pár centit tévedett. Ha, a többiek is ennyit csináltak volna a 90 perc alatt, akkor nem kellett volna izgulnunk. De, mindegy, csak fikázd tovább, sokan nagymesterei vagytok ennek.barca99 írta:Tamás! Te Ronaldinho-n mit emelnél ki? Ma sem csinált a mezőnyben sokat. (mellesleg eleve nem értem, ma miért nem kezdhetett)
Gio-t meg elküldeni, mert szabálytalankodik?Engem is idegesít, de indulatból felesleges hülyeséget írni.
Az meg vicc, hogy Bojan 10 perc alatt többet csinált, mint Giovani 80 alatt. Neki tényleg kell 2-3 szezon, mire ráérez.
1., nem az elsődleges feladat a góllövés. Amióta nem lőtt gólt, adott kb. 4 gólpasszt.senzu írta:a másik ami aggodalomra ad okot az Messi, mikor is lőtt gólt utoljára?
a cseleit is kiismerték, mintha nem is nagyon merné megcsinálni, tanácstalannak látszott
Ne haragudj Los, de vitatkoznom kell Veled. Nem baromságokat beszélt, hanem a valóságot. Sajnos, kevés ilyen korrekt és hozzáértő futball-szakíró van széles e hazában, mint Hegyi Iván. Igen, a RM-nak szurkol, de én emlékszem, mikor a sárga földig lehúzta a királyiakat, és nagyon elismerően szólt, írt a Barcelonáról.Los Banditos írta:Hegyi Iván jobban tenné, ha legközelebb Real mezbe díszelegne a studióban, és úgy lökné a baromságait jó elfogultan.
Gio sztem már most is mehet valahova kölcsönbe úgy 2 évre, sokat nem tesz hozzá a csapathoz... az idényben az a gólpassza volt értékelhető tőle, másra nem is nagyon emlékszemVarga Tamás írta: Gio-val pedig el kellene beszélgetni: többet szabálytalankodik, mint Milito és Puyol együttvéve. Le kell higgadnia, ha nem, mehet.
Ha ez így menne, akkor nem lennének aktív bírók, mert mind ellene tiltva.Varga Tamás írta:A bíró megsegített minket, ezért egy pár fordulóban otthonról fogja követni az eseményeket.
ez nemvolt kéz,nem érdemeltük meg a 3 pontot...Pedro10 írta:Na ez megvan.Bár a bíró nélkül nem sikerült volna.
Fúú…. Nagyon idegesített a legközelebb komolyan mondom legközelebb kikapcsolom a hangot.Oleguer írta:Legjobb a kommentátor beszólása volt: "Előszőr 11esnek láttam, de optikai csalódás volt"- valami hasonlót mondott. De egyszerűbb lett vna kimondania hogy "Hala Madrid"