2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hogy hívnak? Én Pál Szabolcs vagyok és a 9.roonie írta:hát én vagyok, tudom a válasszal elkéstem,de jó nehéz volt szerintem.
mindenesetre másokhoz képest jó lett legalábbis elnézve a legjobb tizenötös ranglistát.
hát én vagyok, tudom a válasszal elkéstem,de jó nehéz volt szerintem.bowlinggolyo írta:Helló!
Van innen vki az MCC által meghirdetett távoktatáson? Csak azért kérdem mert most a hétvégén lesz a vizsga és nem tudom h h zajlik egyáltalán.Aki tud nekem ebben segíteni annak előre is köszönöm!
Ez így jó, de ha így többet tudsz írni, akkor itt egy másik tipp: bevezetést nem tudok hozzá, azt amúgy is sokszor utólag szoktam hozzáerőltetni.bowlinggolyo írta:Helló!MichaaBee írta:Magyarórára kellene a következő témában összedobnom kb. 1 oldalt: "Mi az ideális hely, ahol megszeretném ismerni életem nagy ő-jét"
Halvány lila gőzöm sincs, hogy ebből, hogy tudnék kisajtolni 1 teljes oldalt, ezért az esetleges tippeket nagyon megköszönném!![]()
![]()
Ha jól veszem ki a szavaidból akkor ez valami érveléses házi lehet. A bev.be leírod hogy hol szeretnéd megismerni(utca,busz,disco stb.) A tárgyalásban ezt elkezded szépen érvelgetni h miért először kezded a leggyengébbel majd szépen lépegetsz szintről szintre és a végén a legerősebbet.A bef.ben a mellett amimellett érvelsz szépen összefoglalod és ennyi a kinézete.
Pl.: disco:2. valószínűleg szereti azt a zenei stílust amit én,3. lehet közös témánk,4. azonos érdeklődési körök,1.sokkal oldottabban lehet beszélgetni vele az alkoholos befolyás miatt
és kb ha ezeket szépen körbe írod 2-3 mondattal akkor már meg is van az 1 oldal.
Helló!MichaaBee írta:Magyarórára kellene a következő témában összedobnom kb. 1 oldalt: "Mi az ideális hely, ahol megszeretném ismerni életem nagy ő-jét"
Halvány lila gőzöm sincs, hogy ebből, hogy tudnék kisajtolni 1 teljes oldalt, ezért az esetleges tippeket nagyon megköszönném!![]()
![]()
A legemlékezetesebb 1 el classico lennebarca0417 írta:Mondjuk egy Barca meccsen, mert utána mindig lenne közös témátok, és könnyű lenne közös programot szervezni...MichaaBee írta:Magyarórára kellene a következő témában összedobnom kb. 1 oldalt: "Mi az ideális hely, ahol megszeretném ismerni életem nagy ő-jét"
![]()
Mondjuk egy Barca meccsen, mert utána mindig lenne közös témátok, és könnyű lenne közös programot szervezni...MichaaBee írta:Magyarórára kellene a következő témában összedobnom kb. 1 oldalt: "Mi az ideális hely, ahol megszeretném ismerni életem nagy ő-jét"
![]()
Próbaverzió: http://www.mathworks.com/programs/trial ... quest.html (hazudni kell...)Andris írta:Fiúk, Lányok!
Egy kis segítség kéne: letölteném vhonnan ingyenesen a Matlab nevezetű programot, de nemigen találok még próbaverziót sem sehol.
Google most nemsegít, mielőtt vki ezzel jönne.Csomó találat, egy se működik. Ha vki konkrétan tud vmit, v megvan neki, az lenne a jó.
Köszi előre is.
4.-es vagyok.ElBartimaeus írta:
Hányadikos vagy? Am a 3 matek tényleg elég húzós, főleg a 0. órával kezdve, engem az kiütne, lévén inkább sokáig vagyok fenn és tovább alszok.
danikaa10 írta:Nekem a kedvenc napom a péntek. 0. óra: matek 1. óra: matek 2. óra: matek 3 óra: angol 4. óra: német 5. óra: tesi 6. óra: média
Azért az a 3 matek ott elég húzós.
Hányadikos vagy? Am a 3 matek tényleg elég húzós, főleg a 0. órával kezdve, engem az kiütne, lévén inkább sokáig vagyok fenn és tovább alszok.danikaa10 írta:Nekem a kedvenc napom a péntek. 0. óra: matek 1. óra: matek 2. óra: matek 3 óra: angol 4. óra: német 5. óra: tesi 6. óra: média
Azért az a 3 matek ott elég húzós.
Igen Kovaszna megyében élek és itt is járok suliba. Amúgy és is 11.iket kezdtem, szintén Társadalomtudományok szakon.messideco írta:Azt, hogy meddig kell suliba legyunk elszurtamTenyleg romaniai avgyok. Tarsadalomtudomanyok szakon vagyok vallasos iskolaban. Ezert van ck 2 matek, s nincs fizika-kemia-biosz
Jah es 11.es vok![]()
kanty: Kovaszna megyeben sulizol?
CFirpo3 írta:Azon mit csináltok?matyi02 írta: Gépírás
Amúgy nekem még nincs végleges órarend.