Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem hagyjuk, nyertélozsimiki írta:4-0nál megint ledobott, ezúttal pont akkor lett 4-0,amikor szakadtál. ahogy leesett a fekete.
2-0.ozsimiki írta:nah mivolt?
egyrészről új nicked van? nem írtad.
másrészről 1-0nál és a 2.gameben,volt hátra két ziccer golyóm,+fekete szakadtál meg, és léptél ki. honnan folytassuk?
20perc és mehet részemről is akkor,levproff írta:Ozsi, írj ha vagy.
tőlem ma lenyomhatjuk!
Több mint 1 hete nem írt,ha jól látom, szóval továbbjutottál.levproff írta:Én már írtam, hogy tőlem nyomhatjuk, de ő már nem is tudom milyen rég nem írt ide.
Úgyhogy FAITH írj!! vagy valami életjelet.
sajnálomInitom írta:Ozsi? ráérsz?
szerk.: nem játszanám le. [auto_cenzúra] az egerem,Matyi tanusítja. Értelme nem lenne,nem tudok egy értelmeset lökni.
Nyertél.
el kellett mennem, bocsi.socio66 írta:most el kellett menned,vagy vége?
f.szom,azt hittem ötös ez is,hát minek ennyit játszani? már az agyam lezsibbadt,jóhogynem ötven győzelemig kell elmenni.
na mindegy,jó volt amúgy,a meccslabdáimat mind elb.sztam,de ez legyen az én bajom.
így persze semmi gond,és megvárlak. csak amíg nem tudjuk az okát a "nemírásnak", hihetjük,hogy egyszerűen letojja valaki. itt akkor nem erről van szó.Initom írta:Bocsánat Ozsi. Sajnos nem úgy alakulnak a dolgok itthon,hogy ezzel foglalkozzak.ozsimiki írta:7végéig nem jelentkezik Initom,akkor én sem igen várok tovább.
szerintem.Nagyon sajnálom,hogy nem jelentkeztem.
Szombat ,vasárnap rád írok,a meccs miatt. Persze ha nem írok 5-0 oda
szerk: ha lejátszuk is annyi lesz körübellül![]()
Oh csodálatos, akkor kihívlak.socio66 írta:akár most is.
Bocsánat Ozsi. Sajnos nem úgy alakulnak a dolgok itthon,hogy ezzel foglalkozzak.ozsimiki írta:7végéig nem jelentkezik Initom,akkor én sem igen várok tovább.
szerintem.