Barca vs. Real
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Itt a link, akkor hogy tisztán láss, sorolom : (pepeés téma) nem azért linkelem be, meg kommentelem mert h ekkora [auto_cenzúra] volt, hanem h felfogd [auto_cenzúra] nem volt igazad, h a meccs elgjobbja volt, lásd be... lehet h jó lesz, de bizonytalan volt...
http://www.youtube.com/watch?v=3FqgLZHq2iE
20.ms-ben jól otthagyták, csak kamllázott
53.ms jól melléfejelt
2:38 jól eladja a labdát.... megin majnem betyopták
2:45, megin eladja, egy jó kis műesés keretében...
3:55 mellőle fejelnek, elég veszélyes volt
Szinte minden Sevilla támadás miatta volt!, nem igaz h nem láttad, akkor neked télleg szivárvány szemüveg van előtted... és nehogy azzal gyere h Puyol is szokott hibázni, mert mi általában észre szoktuuk venni, és nem megyünk el szó nélkül mellette sem...
http://www.youtube.com/watch?v=3FqgLZHq2iE
20.ms-ben jól otthagyták, csak kamllázott
53.ms jól melléfejelt
2:38 jól eladja a labdát.... megin majnem betyopták
2:45, megin eladja, egy jó kis műesés keretében...
3:55 mellőle fejelnek, elég veszélyes volt
Szinte minden Sevilla támadás miatta volt!, nem igaz h nem láttad, akkor neked télleg szivárvány szemüveg van előtted... és nehogy azzal gyere h Puyol is szokott hibázni, mert mi általában észre szoktuuk venni, és nem megyünk el szó nélkül mellette sem...
akkor mondjuk úgy, hogy mind2-en sokat játszottak . Az alapember talán erős kifejezés.
Mata volt az egyik legjobb. Való igaz. Az volt a baj, hogy a Castilla kiesett, és Mata, azért annál több, hogy a 3. vonalban játsszon. Egyezkedtek a vezetőséggel, és nem akarták megadni azt a plusz fizetést, amit Mata kért, így eladták, még csak nem is kölcsönbe ment vagy opcióval. Rossz döntés volt.Ha már ez a te szakterületed, akkor meséld már el nekem, hogy a legnagyobb tehetségeteket miért tékozoljátok el? Legutóbb Mata vándortolt át a Túria partjára...
- Nóbi
- Capitá del Barça
se arbeola, se jurado nem voltak alapemberek. max a kupában...ra95 írta:Hát m sok focit nézel barcán kívül. Arbeola a Liverpoolal menetelt a BL-ben, majdnem alapember. Jurado az Atléticoban tolja, nem rosszul, ő is alapember volt a tavalyi Atléticónak.Jurado, Arbeola? ezek kik? soha életembe nem hallottam róluk

- Nóbi
- Capitá del Barça
szerintem ülj le és nézd meg újra a meccset és utána gyere vissza... vagyis inkább ne gyere vissza, de a meccset mindenképpen ajánlanám figyelmedbe, kiváltképp pepe teljesítményét...ra95 írta:Ez a Pepés vita értelmetlen, én mondom, hogy jó volt, ti meg hogy fos... nem jutunk előbbre.
Érveim az AS és sok más ember véleménye+amit láttam, mást nem tok mondani
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
nem nagyon nézek mást, ezért kérdeztem és kösz a felvilágosítástra95 írta:Hát m sok focit nézel barcán kívül. Arbeola a Liverpoolal menetelt a BL-ben, majdnem alapember. Jurado az Atléticoban tolja, nem rosszul, ő is alapember volt a tavalyi Atléticónak.Jurado, Arbeola? ezek kik? soha életembe nem hallottam róluk
viszont akkor, ha mondjuk Motta a milánba köt ki + hozzávesszük Gabrit aki az ajaxban van, akkor úgy látszik már ezek a Barca nevelések is többre vitték

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCB_gábor 2007.08.14. 13:35:47-kor.
- Primitive
- Entrenador del Barça
Hja, ez így van, de az a sztár szó, olyan rossz megnevezés...ra95 írta:A Castillából is minden évben elmegy a fél csapat. egyébként sztem is fontosabb, hogy sztárok kerüljenek ki, de azért csak megemlítettem.Egyébként meg ha a te terülteted, akkor tudhatnád, hogy nem egy, korábban meghatározó Barca B játékos ment el az előző évben. Az volt az egyik oka a visszaesésnek.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
-
- Hírhozó-cikkíró
Ha már ez a te szakterületed, akkor meséld már el nekem, hogy a legnagyobb tehetségeteket miért tékozoljátok el? Legutóbb Mata vándortolt át a Túria partjára...ra95 írta: A Castillából is minden évben elmegy a fél csapat. egyébként sztem is fontosabb, hogy sztárok kerüljenek ki, de azért csak megemlítettem.
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Hát ha te akkora ész vagy azt bizonyára tudhatod, h Messiről mindeki lemondott, nem volt klubja, mivel nem vállalta a Newell Old Boys' a kezeltetését...coolerkiller írta:oko,de santos és messi sem a barcában rugott elöször labdába illkric sem
Dos Santos 12 évesen jött el...
Kricnek pedig első klubja ez... de bizonyára mindent tudsz te is...
Ez a Pepés vita értelmetlen, én mondom, hogy jó volt, ti meg hogy fos... nem jutunk előbbre.
- Nóbi
- Capitá del Barça
nem az összeset suttyóztam le, ismerek én normális real drukkereket is, de az nem te vagy. nem tudom miért jössz ide vitázni. illetve tudom. szünet van az általános iskolában...awertzu1 írta:beszélgetünk noname.. pár idióta kivételével aki 2 perc alatt lesutyozza az összes real drukkert..

A Castillából is minden évben elmegy a fél csapat. egyébként sztem is fontosabb, hogy sztárok kerüljenek ki, de azért csak megemlítettem.Egyébként meg ha a te terülteted, akkor tudhatnád, hogy nem egy, korábban meghatározó Barca B játékos ment el az előző évben. Az volt az egyik oka a visszaesésnek.
- Nóbi
- Capitá del Barça
hát öregem akkor te nem láttad a meccset, ha ezt elhiszed. pepe egy talicska fos volt.ra95 írta:meccs embereaz AS szerint, egyébként Cannavaro volt az, de Pepe is jobbak között volt...Egyébként meg látva a Sevilla ellen...
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Ja olyan bizonytalan volt, mint szűz lány a kanbulin... Nem tudom láttad e a meccset, de ha láttad plíz gondolkozz el... eléggé bizonytalan volt... igaz, első meccse, megláttyuk mire képes...ra95 írta:meccs embereaz AS szerint, egyébként Cannavaro volt az, de Pepe is jobbak között volt...Egyébként meg látva a Sevilla ellen...
- noname
- Llegenda del Barça
1 osztállyal- a Castilla is kiesett
Nem az számít h nmelyik csapat hanyad osztályban van és az se hogy hány játékos jön fel, hanem az, h aki feljön az tényleg nagyon jó legyen!

A Fifa egy szégyen
-
- Barça B
beszélgetünk noname.. pár idióta kivételével aki 2 perc alatt lesutyozza az összes real drukkert úgy érzem lehet normálisan kommunikálnunk.. egyébkétn is, ezt a topicot úgy hivják hogy Barca vs. Real vagy mi a szösz
Real Madrid:
"A 20. század legjobb csapata"
"A 20. század legjobb csapata"
- salas9
- Entrenador del Barça
ra95 írta:Az utánpótlásról szívesen beszélek (az én területem):Azért abban értsünk eggyet, hogy a Barca utánpótlás nevelése egy, vagy több szintel feljebb van, mint a madridé... Esetleg, ha a sok elköltött száz milliókból többet áldoznátok erre...
Igaz jobb játékosokat kaptok onnan ti, de azt hogy jobb nem mondanám. Bizonyára hallottál, hogy minden Primérás csapatban van Real-nevelés. Nagyon sok játékost nevel ki a "Fábrica", de vmiért a nagy zsugások elmaradnak. most van állítólag vmi David Moreno, Cabrero és Parejo, őket megnézem.
Azt azért még elmodanám, hogy míg a Castilla tavaly a Segundában vitézkedett, addig a Barca B most esett ki a 4. osztályba... Bojannal és Dos Santossal...
A Barca kiesett egy Bojannal (17 lesz csak) illetve egy D.Santossal (Aki most múlt 18 ).A Real bent maradt az osztályában egy Graneroval (Aki elmúlt 20...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára salas9 2007.08.14. 13:28:52-kor.
-
- Llegenda del Barça
AS...Ha jól tudom akkor Madridi lap. Bocs ha nem. Pepe a jobbak között? Hmm...Majd szólj, ha volt egy szabályos szerelése.ra95 írta:meccs embereaz AS szerint, egyébként Cannavaro volt az, de Pepe is jobbak között volt...Egyébként meg látva a Sevilla ellen...
Hát m sok focit nézel barcán kívül. Arbeola a Liverpoolal menetelt a BL-ben, majdnem alapember. Jurado az Atléticoban tolja, nem rosszul, ő is alapember volt a tavalyi Atléticónak.Jurado, Arbeola? ezek kik? soha életembe nem hallottam róluk
-
- Hírhozó-cikkíró
Azt, hogy nem vagy komplett, ha Eto'o-t Real nevelésnek veszed. Nézd már meg, hogy mennyit játszott nálatok? Morientes meg tiszta sor. Mit nem lehet ezen megérteni? Én lennék fafejű?coolerkiller írta:oko,de santos és messi sem a barcában rugott elöször labdába illkrkc sem,uh egal:):):)és raul sem......grecki eléggé fafej vagy,tipikus ha én á-t mondok te b-t...na de most mondok c-t, erre mit reagálsz?
- haszi
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Én befejeztem de te úgy látszik nem akarod katalán vér foly az ereidbenNóbi írta:haszi írta:Akkor menj a topfocira,nsora és ha naon figyelsz majd itt is észre veszed az ilyen típusú hszketez a te színvonalad, írogass is inkább oda
Sztem magasról szrunk bele, hogy hanyad osztály a Barca B, ha nálunk Messik, Bojanok, Febregasok jönnek ki.ra95 írta:Azt azért még elmodanám, hogy míg a Castilla tavaly a Segundában vitézkedett, addig a Barca B most esett ki a 4. osztályba... Bojannal és Dos Santossal...

Egyébként meg ha a te terülteted, akkor tudhatnád, hogy nem egy, korábban meghatározó Barca B játékos ment el az előző évben. Az volt az egyik oka a visszaesésnek.
- noname
- Llegenda del Barça
Pepe védő, a Portonak ő vezette a védelmét, 24 éves, kb 190 magas.De még semmit se bizonyított és 30 millát sose ér.Értsétek már meg, h ez itt nem a topfoci vagy nso.Itt igazi Barca drukkerek vannak, itt nincs helye divatdrukkereknek. Nemértem h mit kerestek itt!?awertzu1 írta:még 2 dolgot nem értek..
ase tudjátok ki az a pepe de máris szidjátok.. ( TISZTELET A KIVÉTELNEK! )fogadjunk akik most szidják még azt se tudják hogy csatár-e vagy kapus.. ennek szellemében kérem senki ne kritizálja.. majd akkor ha henry nem tud lőni mellette
a másik.. elégé nagyra vagytok henryval csak egyet nem értek.. ki fog padozni? XD
A Fifa egy szégyen
meccs embereaz AS szerint, egyébként Cannavaro volt az, de Pepe is jobbak között volt...Egyébként meg látva a Sevilla ellen...
- Nóbi
- Capitá del Barça
pepe jó játékos lehet sztem, a tehetsége és a testfelépítése adott. de ha egy Milito, aki már bizonyított és tapasztalt is 18millát ér, akkor ne már h egy pepe 30-at.awertzu1 írta:még 2 dolgot nem értek..
ase tudjátok ki az a pepe de máris szidjátok.. ( TISZTELET A KIVÉTELNEK! )fogadjunk akik most szidják még azt se tudják hogy csatár-e vagy kapus.. ennek szellemében kérem senki ne kritizálja.. majd akkor ha henry nem tud lőni mellette
a másik.. elégé nagyra vagytok henryval csak egyet nem értek.. ki fog padozni? XD
na ez a szánalmas szerintem, nem maga pepe