Barca vs. Real
Az utánpótlásról szívesen beszélek (az én területem):Azért abban értsünk eggyet, hogy a Barca utánpótlás nevelése egy, vagy több szintel feljebb van, mint a madridé... Esetleg, ha a sok elköltött száz milliókból többet áldoznátok erre...
Igaz jobb játékosokat kaptok onnan ti, de azt hogy jobb nem mondanám. Bizonyára hallottál, hogy minden Primérás csapatban van Real-nevelés. Nagyon sok játékost nevel ki a "Fábrica", de vmiért a nagy zsugások elmaradnak. most van állítólag vmi David Moreno, Cabrero és Parejo, őket megnézem.
Azt azért még elmodanám, hogy míg a Castilla tavaly a Segundában vitézkedett, addig a Barca B most esett ki a 4. osztályba... Bojannal és Dos Santossal...
- salas9
- Entrenador del Barça
Inkább azt irjad meg,hogy a Messi kit szivasson meg oda-vissza? A Drenthet vagy inkább a Marcelot? És nálatok ki fog padozni -> Raúl,Nistelrooy,Saviola?awertzu1 írta:még 2 dolgot nem értek..
ase tudjátok ki az a pepe de máris szidjátok.. ( TISZTELET A KIVÉTELNEK! )fogadjunk akik most szidják még azt se tudják hogy csatár-e vagy kapus.. ennek szellemében kérem senki ne kritizálja.. majd akkor ha henry nem tud lőni mellette
a másik.. elégé nagyra vagytok henryval csak egyet nem értek.. ki fog padozni? XD
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára salas9 2007.08.14. 13:23:11-kor.
Lehet, hogy Pepe mellett nem lő Henry, de még jó, hogy van egy Messink, Eto'o-nk, etc.
Sztem a teljesítményét senki nem szidta, csak az árát.
Egyébként meg látva a Sevilla ellen...
Sztem a teljesítményét senki nem szidta, csak az árát.

Egyébként meg látva a Sevilla ellen...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca99 2007.08.14. 13:22:34-kor.
- Primitive
- Entrenador del Barça
Azt se te, se mink nem fogjuk eldönteni! Nekünk van egy szakemberünk, aki a klubbnál van pár éve, ő el fogja dönteni! Schuster bácsi meg még csak most kezdett nálatok, úgyhogy szerintem ezzel foglalkozzál, és számold meg, hogy gány edzőtök volt az elmúlt 3 szezonbanawertzu1 írta:még 2 dolgot nem értek..
ase tudjátok ki az a pepe de máris szidjátok.. ( TISZTELET A KIVÉTELNEK! )fogadjunk akik most szidják még azt se tudják hogy csatár-e vagy kapus.. ennek szellemében kérem senki ne kritizálja.. majd akkor ha henry nem tud lőni mellette
a másik.. elégé nagyra vagytok henryval csak egyet nem értek.. ki fog padozni? XD

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- Nóbi
- Capitá del Barça
Arbeolát és Juradót ne említsük már egy lapon Fabregassal vagy Piquevelra95 írta:Akiket eltékozoltátok mint mi Juradót vagy Arbeolátja de Fabregast, Piquet és a többieket se felejtsd ki...
Najó egy fokkal gyengébbek, de alapjába véve igaz.

-
- Barça B
még 2 dolgot nem értek..

Real Madrid:
"A 20. század legjobb csapata"
- noname
- Llegenda del Barça
Ember magarsról lexarom a topfocit meg ezeket a marhaságokat.Láthatod h itt nem divatdrukkerek vannak, akkor milért itt osztod az észthaszi írta:Akkor menj a topfocira,nsora és ha naon figyelsz majd itt is észre veszed az ilyen típusú hszket

A Fifa egy szégyen
Valdes melyik dimenzióban nyomta, amikor szinte megette Henry-t? Mert nem hiszem, hogy nagyon másba, mint amibe Casillas szokott.
Más dimenzió... cö... [
]
Más dimenzió... cö... [

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca99 2007.08.14. 13:20:01-kor.
- Primitive
- Entrenador del Barça
Azért abban értsünk eggyet, hogy a Barca utánpótlás nevelése egy, vagy több szintel feljebb van, mint a madridé... Esetleg, ha a sok elköltött száz milliókból többet áldoznátok erre...
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Jurado, Arbeola? ezek kik? soha életembe nem hallottam rólukra95 írta:Akiket eltékozoltátok mint mi Juradót vagy Arbeolátja de Fabregast, Piquet és a többieket se felejtsd ki...
- noname
- Llegenda del Barça
az avatárod sztem még mindig nagy.haszi írta:Jó abba hagytam a provokálást...csak ezt azért csináltam mert már engem is dűhít az a sok divatdrukker/és nem divatdrukker akik mind jönnek s mondják h mien béna a madrid s h mia adtuk nektek a Spanyol bajnokságot s hezt már az évelején megrendezték h a madrid nyerjen vmit

A Fifa egy szégyen
Akiket eltékozoltátok mint mi Juradót vagy Arbeolátja de Fabregast, Piquet és a többieket se felejtsd ki...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ra95 2007.08.14. 13:16:28-kor.
-
- Llegenda del Barça
Nem muszáj ide jönni...haszi írta:Jó abba hagytam a provokálást...csak ezt azért csináltam mert már engem is dűhít az a sok divatdrukker/és nem divatdrukker akik mind jönnek s mondják h mien béna a madrid s h mia adtuk nektek a Spanyol bajnokságot s hezt már az évelején megrendezték h a madrid nyerjen vmit
Váldezt nem kéne Casillas egy helyen emlegetni
Más dimenzió 

- Nóbi
- Capitá del Barça
ja de Fabregast, Piquet és a többieket se felejtsd ki...ra95 írta:Még az utánpótlásról annyit, hogy mi nem tehetünk arról, hogy nincsen annyi kinevelt sztárunk. Csodálatos utánpótlásunk van, sok középszintű (primérás) játékost nevel ki, de a sztárok elmaradnak. Majd igyeszünk, de ismétlem erről nem tehetünk, nagy szerencsétek volt Messivel, Dos Santost és Bojant még meglátjuk.
-
- Llegenda del Barça
Azért ne fogjátok már ezt is a szerencsére...ra95 írta:Még az utánpótlásról annyit, hogy mi nem tehetünk arról, hogy nincsen annyi kinevelt sztárunk. Csodálatos utánpótlásunk van, sok középszintű (primérás) játékost nevel ki, de a sztárok elmaradnak. Majd igyeszünk, de ismétlem erről nem tehetünk, nagy szerencsétek volt Messivel, Dos Santost és Bojant még meglátjuk.
-
- Barça B
gratuláloknagy suttyó vagy te haszi, igazi real drukker...

Real Madrid:
Még az utánpótlásról annyit, hogy mi nem tehetünk arról, hogy nincsen annyi kinevelt sztárunk. Csodálatos utánpótlásunk van, sok középszintű (primérás) játékost nevel ki, de a sztárok elmaradnak. Majd igyeszünk, de ismétlem erről nem tehetünk, nagy szerencsétek volt Messivel, Dos Santost és Bojant még meglátjuk.
- haszi
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Jó abba hagytam a provokálást...csak ezt azért csináltam mert már engem is dűhít az a sok divatdrukker/és nem divatdrukker akik mind jönnek s mondják h mien béna a madrid s h mia adtuk nektek a Spanyol bajnokságot s hezt már az évelején megrendezték h a madrid nyerjen vmit 

- Primitive
- Entrenador del Barça
Majd a szövetségi kapitány, és a hozzáértők eldöntik, hogy ki van jobb formában, és majd őt állítják a két kapufa közé... Ezen teljesen kár vitázni! Nem tudhatjuk, hogy VV, vagy Casillas milyen teljesítményt fog nyújtani az elkövetkező szezonban! Szal, a formán fog múlni minden!
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"