FC Barcelona 18/19
- westerngom
- Entrenador del Barça
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... re-2632889" target="_blank
azért ez kicsit gáz, a klub részéről körültekintőbben kellett volna kiadni ezt a mezt.
azért ez kicsit gáz, a klub részéről körültekintőbben kellett volna kiadni ezt a mezt.
-
- Capitá del Barça
Mikor sokak által csúcsnak tartott nőhöz egy buliban viszonylag könnyű úton közel kerülsz és már abszolút mértékben tovább gondolod a történetet,mert innen már nem történhet másképp. Aztán annyira laza vagy,hogy a csaj meggondolja magát. Sőt megjelenik a hátad mögött az egyik utált ismerősöd. És úgy néz ki viszi a csajt. Szóval ilyen helyzetben sok embernél elfogadható a frusztráció még,ha két másik nővel is távozik. Rám ez a felvetés már nem él. Megtanultam értékelni az eredményeket.Samper írta:A tippelőink alig több mint a fele számított a bajnoki címre a negyede a duplázásra és 10 % alatt a BL-re. Akkor most mint sírnak egyesek?
A Sport szerint a játékosaink a fejükbe vették, hogy lehozzák a veretlen szezont. Azt írtam, hogy nálam a BL győzelem előbb van, mint a bajnoki cím, de egy veretlen szezon aranykupával azért durván megmaradna.
Itt a Realtól kell félni természetesen, de ha a bajorok jól lefárasztják őket mondjuk egy hosszabbításos meccsen, nem fognak ők sem nagyon ficánkolni a Camp Nouban.

"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
A tippelőink alig több mint a fele számított a bajnoki címre a negyede a duplázásra és 10 % alatt a BL-re. Akkor most mint sírnak egyesek?
Mondjuk a veretlen idény még egyáltalán nincs meg. 

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- Leon
- Director del Fútbol
Én nagyon boldog vagyok a dupla miatt, a veretlenség meg egészen elképesztő! 
De bármennyire is örülök a sikereknek az AHOGY kiestünk a Róma ellen a BL-ből számomra valamelyeset beárnyékolja a szezont.
Az meg pláne ha a Real triplázik a BL-ben. Mert bár spanyol földön mi vagyunk a királyok,Európában akkor is ők...

De bármennyire is örülök a sikereknek az AHOGY kiestünk a Róma ellen a BL-ből számomra valamelyeset beárnyékolja a szezont.

Az meg pláne ha a Real triplázik a BL-ben. Mert bár spanyol földön mi vagyunk a királyok,Európában akkor is ők...

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
egy kinyilatkoztatást semmiképp sem próbálnék cáfolni "...nálam mindenkor...." de ha a mondandód utalás lenne arra amit lentebb írtam, nos a következő a helyzet nálam: Barca szurkolóként elsősorban is baromira nem esett jól, hogy ki estünk a BL.-ből mégpedig úgy - ahogy!Rivaldo11 írta:Egyáltalán hogy jöhet szóba, hogy egy 13 meccses sorozat többet ér, mint az egész éves bajnoki sorozat? Nálam mindenkor a liga a prioritás, Barca szurkolóként nem is esne jól, ha a ligából decemberben kiszállva remegve várnék 8 meccset nyárig, amin lehet izgulni.
másodszor Barca szurkolóként nagyon örülök és büszke is vagyok a csapatomra, hogy bajnokságot nyertünk mégpedig úgy - ahogy ! veretlenül.
harmadszor pedig amit a BL. sorozat rangjáról írtam, nekem logikusnak tűnik meg is indokoltam, hogy miért.
ha már valaki ebben akarna megingatni talán azt fogadnám el, hogy almát a körtével ...ugye nehéz egzakt módon hasonlítani.
Nézd vissza a Sport vagy a Mundo címlapját a legutobbi 2 donto aznap és másnapjánvisca el barca írta:elnézve az ünneplő tömeget, örömmel látom, hogy csak mi magyarok vagyunk ilyen picsogósak, h nem nyertünk BL-t és depresszió van...
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Egyáltalán hogy jöhet szóba, hogy egy 13 meccses sorozat többet ér, mint az egész éves bajnoki sorozat? Nálam mindenkor a liga a prioritás, Barca szurkolóként nem is esne jól, ha a ligából decemberben kiszállva remegve várnék 8 meccset nyárig, amin lehet izgulni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- visca el barca
- Presidente del Barça
elnézve az ünneplő tömeget, örömmel látom, hogy csak mi magyarok vagyunk ilyen picsogósak, h nem nyertünk BL-t és depresszió van...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Igen.visca el barca írta:bajnoki ünneplést 6-tól lehet nézni vhol? barca YT csatornája szokta közvetítetni?
- visca el barca
- Presidente del Barça
bajnoki ünneplést 6-tól lehet nézni vhol? barca YT csatornája szokta közvetítetni?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

nem is nagyon értem ezt a...: melyik a rangosabb....dolgot!? a Liga a Spanyol csapatok közül a legjobbat igyekszik kiválasztani, a BL. pedig az Európai Bajnokok (és az őket követő néhány) közül a legjobbat! ebből tehát nyilvánvaló, hogy a BL. a rangosabb trófea.
lehet kavarni és előre-hátra variálni kinek a szája íze szerint de nekem ez tűnik a logikusnak.
vannak azért számomra is vigaszdíjak, mondjuk éppen most....: ha elkenjük a Realt itthon is akkor egyrészt kussolhatnak a Ligát illetően, mert megkapták hogy ki a jobb kettő közül is ha pedig megcsípik a BL.-t mi mondhatjuk, hogy ok. majd akkor ugráljatok, ha minket is legyőztök
az éves teljesítményünk értékelésével én megvárom azért a végét...lássuk úgy együtt, mire is mentünk.
lehet kavarni és előre-hátra variálni kinek a szája íze szerint de nekem ez tűnik a logikusnak.
vannak azért számomra is vigaszdíjak, mondjuk éppen most....: ha elkenjük a Realt itthon is akkor egyrészt kussolhatnak a Ligát illetően, mert megkapták hogy ki a jobb kettő közül is ha pedig megcsípik a BL.-t mi mondhatjuk, hogy ok. majd akkor ugráljatok, ha minket is legyőztök

az éves teljesítményünk értékelésével én megvárom azért a végét...lássuk úgy együtt, mire is mentünk.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Jó, akkor cseréld ki a szórakoztató szót "örülni"-re. Nem azon volt most a hangsúly nálam.Most őszintén, az idei teljesítmény szerinted szórakoztató volt? Egy kezemen meg tudom számolni hány olyan meccse volt a csapatnak, amire tényleg azt tudom mondani, hogy szórakoztató.
Tényleg nem semmi, hogy ki van halva minden itt. Utolsó tétmeccs a bajnokságban, előtte jött mondjuk 2 hsz, a meccs utáni 1-2 órában meg 4.visca el barca írta:meg pörögnie kellene ezerrel minden topicnak, ehelyett tegnap este óta volt 10 hsz, amiből 8 csak fikáz ezerrel.

"It is what it is."
- visca el barca
- Presidente del Barça
egyszer leírtam igen, de nem picsogok folyamatosan. továbbra is tartom, h a kis fenekünk ki van nyalva 10 éve, és nincs még egy ilyen elcseszett szurkoló mint a barcás, akinek ha nem triplázik a csapata egyből depresszióba esik, meg csak nyafogni tud h semmi nem jó. más csapat szurkolója egy ilyen dupla után 3 hétig részeg, itt meg a fórum 95%-a csak húzza a száját, hogy ez se jó meg az se jó, meg fos az egész. szted ez a normális? tele kellene lenni a fórumnak campeones campeones hsz-ekkel, meg pörögnie kellene ezerrel minden topicnak, ehelyett tegnap este óta volt 10 hsz, amiből 8 csak fikáz ezerrel.palesz77 írta:te is VEB konkrétan arról írtál március környékén, hogy alig volt meccs, hogy több góllal gáláztunk volna.

Mert mindenkit meggyaláztunk egy félidőnyi játékkal és egy percig sem kellett idegeskedni, ez nem a mi fiaink hibájaSanama írta: Most őszintén, az idei teljesítmény szerinted szórakoztató volt? Egy kezemen meg tudom számolni hány olyan meccse volt a csapatnak, amire tényleg azt tudom mondani, hogy szórakoztató.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Had döntse azért el, hogy min szórakozik, meg mit néz..
Nem egészen értem ezt, szezon közepén millió plusz 1 hsz volt, hogy unalmasak a meccseink, te is VEB konkrétan arról írtál március környékén, hogy alig volt meccs, hogy több góllal gáláztunk volna. Most akkor miért baj, ha valaki leírja, hogy nem élvezte a meccsek többségét, mert nem volt épp lehengerlő a játék? 
Én is örülök amúgy a szezon eredményeinek, Ini szépen búcsúzhatott hál istennek. A nyár után én már egy kupagyőzelemnek is úgy örültem volna mint majom a farkának, azt meg bőven túlteljesítettük. Mostanság vannak biztató meccsek játékban is, de azért nekem is bőven vannak hiányérzeteim mégis. EV a dupla, és a lehetséges veretlen idény ellenére komoly feladat előtt áll, mert javulni kell bőven szerintem, hogy jövőre is maradjon. Stalkyardhoz hasonlóan még egy ilyen BL kiesést nem szeretnék átélni, szerintem a vezetőség se.. Mellette a tehetségek integrálásában is van mit javulni, mert eddig "csak" - eszméletlen nagy idézőjelbe - az érett játékosok helyét találta meg EV precizitással, a Dembélé, Semedo - ne adj isten Masia tehetségek, bár finoman sem vagyunk most eleresztve "készekből" - féle félkész tehetségek nem sokat fejlődtek a keze alatt. Remélem ez jövőre változni fog, én összességében optimistán megyek neki a következő szezonnak, ez meg már több, mint amit a szezontól reméltem. Reméljük EV is szintet fog lépni, és egy még jobb szezonnak nézünk elébe jövőre!

Én is örülök amúgy a szezon eredményeinek, Ini szépen búcsúzhatott hál istennek. A nyár után én már egy kupagyőzelemnek is úgy örültem volna mint majom a farkának, azt meg bőven túlteljesítettük. Mostanság vannak biztató meccsek játékban is, de azért nekem is bőven vannak hiányérzeteim mégis. EV a dupla, és a lehetséges veretlen idény ellenére komoly feladat előtt áll, mert javulni kell bőven szerintem, hogy jövőre is maradjon. Stalkyardhoz hasonlóan még egy ilyen BL kiesést nem szeretnék átélni, szerintem a vezetőség se.. Mellette a tehetségek integrálásában is van mit javulni, mert eddig "csak" - eszméletlen nagy idézőjelbe - az érett játékosok helyét találta meg EV precizitással, a Dembélé, Semedo - ne adj isten Masia tehetségek, bár finoman sem vagyunk most eleresztve "készekből" - féle félkész tehetségek nem sokat fejlődtek a keze alatt. Remélem ez jövőre változni fog, én összességében optimistán megyek neki a következő szezonnak, ez meg már több, mint amit a szezontól reméltem. Reméljük EV is szintet fog lépni, és egy még jobb szezonnak nézünk elébe jövőre!
- visca el barca
- Presidente del Barça
akkor minek nézted? kapcsolj át egy mancityre ők szórakoztattak volna Téged egész évben.Sanama írta:még a Tata Martinos év sem volt ennyire élvezhetetlen nekem.

Most őszintén, az idei teljesítmény szerinted szórakoztató volt? Egy kezemen meg tudom számolni hány olyan meccse volt a csapatnak, amire tényleg azt tudom mondani, hogy szórakoztató.S.Agüero írta:Valahogy így. Egész évben jobb szórakozni, mint 1-2 hónapot.Cestus írta:BL-t nyerni nagyobb dolog szerintem, mint bajnokságot. Viszont nekem szurkolóként egyáltalán nem ízlene, ha arról szólna minden év, hogy tavasszal van két hónap, amikor jó a csapat, amúgy meg téli álmot alszik. A Barca meg elsősorban a katalán szurkolókat szolgálja ki szerintem, nekik pedig biztosan fontosabb, hogy ők nyerjék meg a bajnokságot a spanyolok elől.
Azzal nem vitatkozom, hogy BL-t nyerni lehet egy jó hónappal, vagy 3 igazán jó meccsel, ez (sajnos) így van. (Mint ahogy egyébként VB-t, és EB-t, is mégis mekkora presztízse van)De ettől függetlenül valamiért csak az a legrangosabb kupa.
Illetve még el is tudnám fogadni amit mondasz, ha 2010-es játékot mutatta volna a csapat idén, és akkor jönnek ilyen eredmények. De számomra 2007/2008 óta nem volt ilyen szenvedős idény, még a Tata Martinos év sem volt ennyire élvezhetetlen nekem.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Valahogy így. Egész évben jobb szórakozni, mint 1-2 hónapot.Cestus írta:BL-t nyerni nagyobb dolog szerintem, mint bajnokságot. Viszont nekem szurkolóként egyáltalán nem ízlene, ha arról szólna minden év, hogy tavasszal van két hónap, amikor jó a csapat, amúgy meg téli álmot alszik. A Barca meg elsősorban a katalán szurkolókat szolgálja ki szerintem, nekik pedig biztosan fontosabb, hogy ők nyerjék meg a bajnokságot a spanyolok elől.

- davi10
- Llegenda del Barça
Talán pont Mourinho mondta, hogy a BL-t nem mindig a legjobb csapat nyeri, de a bajnokságot igen, pont az általad is felsorolt okok miatt.pr13 írta:Sokkal nagyobb siker egy bajnokság megnyerése a szememben, mint a BL. Főleg, ha esetleg még veretlenül is tudnánk megnyerni. BL-t egy jól sikerült tavasszal/2-3 hónap jó játékkal és formával meg lehet nyerni, bajnokságot nem. Ott egész évben tudnod kell teljesíteni.
Ennek ellenére szerintem is nagyobb presztizsű a BL, de ezt lehet csak azért érzem így, mert bajnokságot majdnem minden évbe nyerünk.
Én is így vagyok vele.Stalkyard írta:Nálam az egyedüli ok, amiért fanyalgok, az a Roma elleni kiesés mikéntje. Nem maga a kiesés ténye, hanem ahogy sikerült véghez vinni. Nálam ezzel félig tönkrevágták az idényt, sajnálom, ezt nem tudom lenyelni.
Ha a Chelsea ellen kiesünk, és mindkét meccsen lefociznak, akkor arra még azt mondom, hogy okés.
De ez a Roma meccs feldolgozhatatlan...

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
BL-t nyerni nagyobb dolog szerintem, mint bajnokságot. Viszont nekem szurkolóként egyáltalán nem ízlene, ha arról szólna minden év, hogy tavasszal van két hónap, amikor jó a csapat, amúgy meg téli álmot alszik. A Barca meg elsősorban a katalán szurkolókat szolgálja ki szerintem, nekik pedig biztosan fontosabb, hogy ők nyerjék meg a bajnokságot a spanyolok elől.
"It is what it is."