Had döntse azért el, hogy min szórakozik, meg mit néz..

Nem egészen értem ezt, szezon közepén millió plusz 1 hsz volt, hogy unalmasak a meccseink, te is VEB konkrétan arról írtál március környékén, hogy alig volt meccs, hogy több góllal gáláztunk volna. Most akkor miért baj, ha valaki leírja, hogy nem élvezte a meccsek többségét, mert nem volt épp lehengerlő a játék?
Én is örülök amúgy a szezon eredményeinek, Ini szépen búcsúzhatott hál istennek. A nyár után én már egy kupagyőzelemnek is úgy örültem volna mint majom a farkának, azt meg bőven túlteljesítettük. Mostanság vannak biztató meccsek játékban is, de azért nekem is bőven vannak hiányérzeteim mégis. EV a dupla, és a lehetséges veretlen idény ellenére komoly feladat előtt áll, mert javulni kell bőven szerintem, hogy jövőre is maradjon. Stalkyardhoz hasonlóan még egy ilyen BL kiesést nem szeretnék átélni, szerintem a vezetőség se.. Mellette a tehetségek integrálásában is van mit javulni, mert eddig "csak" - eszméletlen nagy idézőjelbe - az érett játékosok helyét találta meg EV precizitással, a Dembélé, Semedo - ne adj isten Masia tehetségek, bár finoman sem vagyunk most eleresztve "készekből" - féle félkész tehetségek nem sokat fejlődtek a keze alatt. Remélem ez jövőre változni fog, én összességében optimistán megyek neki a következő szezonnak, ez meg már több, mint amit a szezontól reméltem. Reméljük EV is szintet fog lépni, és egy még jobb szezonnak nézünk elébe jövőre!