Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nyugi, szerintem még nem rázódott bele teljesen. (Bár erre meg azt lehetne mondani, hogy meccs nélkül nem is fog...Mr. Master írta:megvettük ezt a Maxi Lopezt és egy tetves percet nem kap rijkaard-tól!
Hááát én is ezt mondom. De 1esek nem bírják folfogni.redlions írta:Már megint zengett a NouCampban a DECOOO, DECOOOO!!
Isteni játékos!
Én egy szóval sem mondtam hogy nem kell. Sőt kihangsúlyoztam hogy mennyire hasznos a csapatnak. Az más kérdés hogy vannak nála jobb játékosok, de egyik sem hasznosabb jelenleg a BArca számára.nb.nb.nb írta:Laja és Cooltiszo azt állítják h Deco nem kell a csapatnak.Hogy lehet ez? Már h ne kéne? Sztem az 1általán nem baj h ha 1 csapatnak több irányítója van, sőőt, jó. Akkor ki kéne helyette mondjátok meg!
Biztos az zavarja oket, h így tul eros a csapat, és izgalmasabb bajnokságot szeretnének, vagy vmi ilyesminb.nb.nb írta:Laja és Cooltiszo azt állítják h Deco nem kell a csapatnak.Hogy lehet ez? Már h ne kéne? Sztem az 1általán nem baj h ha 1 csapatnak több irányítója van, sőőt, jó. Akkor ki kéne helyette mondjátok meg!
A Villareal elleni meccsBoixos írta:ja, csak akkor volt gáz, amikor az összesnek nem ment. de ez már múltidő
Így legalább kevésbé okoz gondot, ha egyik játékosnak nem megy a játék!Badi írta:ja, és ez a jó, hogy nem egy ember viszi hátán a csapatot. Mert még ott van Puyol, Gio, Iniesta meg sorolhatnám, akikre bármikor lehet számítaniSilvanus írta:Eto'o, Xavi, Belletti, Marquez, és Valdes mögött abszolút ő a legjobb!!!Aztán jön csak Ronaldinho, nálam....
ÍGY VAN!!! Többek között ez az egyik legnagyobb pozitív változás a tavalyi és az idei Barca között, hogy már nem Ronaldinhora épül az egész! Bár most is tőle félnek a legjobban az ellenfelek, van hogy rá is állítanak 2-3 embert, de most már hála az égnek van rajta kívül pl.:EGY DECO-nk, aki olyankor elviszi a labdát, és lő egy akkora gólt, hogy jaaaajjjjj...... és így a többiek is!!! Szóval van választék rendesen......Badi írta:ja, és ez a jó, hogy nem egy ember viszi hátán a csapatot. Mert még ott van Puyol, Gio, Iniesta meg sorolhatnám, akikre bármikor lehet számítaniSilvanus írta:Eto'o, Xavi, Belletti, Marquez, és Valdes mögött abszolút ő a legjobb!!!Aztán jön csak Ronaldinho, nálam....
ja, és ez a jó, hogy nem egy ember viszi hátán a csapatot. Mert még ott van Puyol, Gio, Iniesta meg sorolhatnám, akikre bármikor lehet számítaniSilvanus írta:Eto'o, Xavi, Belletti, Marquez, és Valdes mögött abszolút ő a legjobb!!!Aztán jön csak Ronaldinho, nálam....
Tavasszal szerintem több játékos is jobban fog majd játszani, persze ez önmagához képest hisz ősszel is jól játszottak!LG írta:Hisz o stabil! 10 meccsbol 8on hozza a formáját. Nála már csak Xavi stabilabb, Etoo meg Puyol pedig kb. 1szinten álnak vele stabilitásban. Inkább Ronienak kéne magát stabilizálni, és akkor nem csak a jelenlegi futbal királya lehetne, de felulmulhatná elodjeit is.Stike írta:Deco valóban nagyon jó, csak szerintem hullámzó a teljesítménye, ha egyszer tudná stabilizálni a formáját akkor valóban a csapat legjobja lehetne, na jó majdnem a legjobbja
Hisz o stabil! 10 meccsbol 8on hozza a formáját. Nála már csak Xavi stabilabb, Etoo meg Puyol pedig kb. 1szinten álnak vele stabilitásban. Inkább Ronienak kéne magát stabilizálni, és akkor nem csak a jelenlegi futbal királya lehetne, de felulmulhatná elodjeit is.Stike írta:Deco valóban nagyon jó, csak szerintem hullámzó a teljesítménye, ha egyszer tudná stabilizálni a formáját akkor valóban a csapat legjobja lehetne, na jó majdnem a legjobbja