Kösz

Olvastam!Rajmó írta:Drogba is el akar menni a cselszkiből!![]()
Azt te hun láttad???????????Atesz írta:Állítólag Van Nistelrooy megegyezett a Bayern Münchennel, szóval nem megy a MadridbanNagyon helyes.
A madridista.hu-n írják a kis hírek között, aki meg akarja nézni
Áhhh biztos, hogy nem fog visszamenni még, azért sokkal színvonalasabbbak az európai bajnokságok, mint bármelyik tengeren túli liga.Capon írta:Saviola így vagy úgy, de szerintem Argentinába fog kikötni. Vagy játékosként vagy hazaköltözve TV-n fogja nézni a meccseket. De Barcelonába nincs értelme maradnia. Nem szeretem annyira, nem is tartom olyan nagy játékosnak (Barcelonába eltöltött évek miatt érdekel a sorsa) de, hogy ne férjen be egy Valenciába vagy Atleticóba az vicc. Lehet túl nagyok az igényei?! Ha így van magának köszönheti a további Argentinai "levezetést".
Hát én nem tudom eldönteni jó lenne-e vagy sem?! majd a vazetők eldönik.Enrique írta:doki írta:Az NS szerint (is) már 4 napja az interé!(persze ez nem hiteles)Annál jobb.roonie írta:a transfermarkt.de már vagy 3 napja oda írja!
Én még mindig nem szeretném ha jönne. Jó játékos, de nem kell több ember, tökéletes a csapat, és nem lenne jó ha most meg túlzsúfoltság lenne. Mert az lenne.
doki írta:Az NS szerint (is) már 4 napja az interé!(persze ez nem hiteles)
Annál jobb.roonie írta:a transfermarkt.de már vagy 3 napja oda írja!
Az NS szerint (is) már 4 napja az interé!(persze ez nem hiteles)sub_bass írta:ez a transfermakrt.de már az interhez írja vieirát! Bár a neve nem található, de ha az inter-t biírjátok, ott lesz vieira a csapatban
a transfermarkt.de már vagy 3 napja oda írja!sub_bass írta:ez a transfermakrt.de már az interhez írja vieirát! Bár a neve nem található, de ha az inter-t biírjátok, ott lesz vieira a csapatban
Dehogynem! Del Horno sokat ér! Főleg amikor ellenünk felrúgja Messit és emberhátrányba kerül a ChelseaAsys írta:Egy év alatt kiderült ,hogy Del Horno 'mit is' ? se ér még jó hogy nem mi vettük meg anno!Game90 írta:Nem tudom, hogy volt-e már:
DuffNewcastle
Del HornoValencia
Egy év alatt kiderült ,hogy Del Horno 'mit is' ? se ér még jó hogy nem mi vettük meg anno!Game90 írta:Nem tudom, hogy volt-e már:
DuffNewcastle
Del HornoValencia