Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Azért én még bízok benne. Amennyi játéklehetősége volt eddig, sztem még kibontakozhat ha nem is lesz belőle egy világverő csoda vkp...Game90 írta:Motta 24-25 éves, sztem már nem lesz belőle akkora játékos. Egy kisebb spanyol csapatban vagy az Ajaxban viszont jó lenne. Csak ne lenne annyi sérülése szegényneklionelmessi19 írta:Mottát meg max kölcsönbe. Fiatal még, hátha lesz belőle vmi!
Motta 24-25 éves, sztem már nem lesz belőle akkora játékos. Egy kisebb spanyol csapatban vagy az Ajaxban viszont jó lenne. Csak ne lenne annyi sérülése szegényneklionelmessi19 írta:Mottát meg max kölcsönbe. Fiatal még, hátha lesz belőle vmi!
Én ugyanígy vagyok ezzelZozzy 5 írta:Én jobban örülnék, ha Edmilson távoznaMotta fiatalabb, és amikor ő játéklehetőséget kapott ebben a szezonban akkor különösebb baj nem volt vele
![]()
Szerintem Edmilson jobb mint Motta még így idősebben is. Nagyon remélem, hogy Mottátol búcsúzunk a nyáron.....Game90 írta:1 évet nem tud nagyobb sérülés nélkül végigjátszanilionelmessi19 írta:szegény állati sérülékeny...![]()
De vagy ő, vagy pedig Edmilson távozik majd nyáron. Motta fiatalabb, sztem jobban is játszik, viszont nagyon sokat sérült. Edmilson gyengébben játszik mostanában, 30 éves már, viszont jó kabala
1 évet nem tud nagyobb sérülés nélkül végigjátszanilionelmessi19 írta:szegény állati sérülékeny...
lionelmessi19 írta:Mundo szerint Motta nem fejezte be a tegnapi edzést, mert megsérült a bal lába. A többit nem értem, szal nem tom h mennyire sulyos.
szegény állati sérülékeny...
Iniesta itt van.szaszi írta:valaki akki hasonló kvalitású mint Xavi
Szerintem olvasd el a Xavisszaszi írta:csááóó all !!!
Én mindkettöt eladnám....és vennék egy nagyon jó védekezö középpályást ...hisz lehet Xavi Manchester...igy tehát sztem lehetne egy világklaszis VKÖ -t venni ...mert a mai futbalban elegedhetetlen a jó VKÖ