Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért én még bízok benne. Amennyi játéklehetősége volt eddig, sztem még kibontakozhat ha nem is lesz belőle egy világverő csoda vkp...Game90 írta:Motta 24-25 éves, sztem már nem lesz belőle akkora játékos. Egy kisebb spanyol csapatban vagy az Ajaxban viszont jó lenne. Csak ne lenne annyi sérülése szegényneklionelmessi19 írta:Mottát meg max kölcsönbe. Fiatal még, hátha lesz belőle vmi!
Motta 24-25 éves, sztem már nem lesz belőle akkora játékos. Egy kisebb spanyol csapatban vagy az Ajaxban viszont jó lenne. Csak ne lenne annyi sérülése szegényneklionelmessi19 írta:Mottát meg max kölcsönbe. Fiatal még, hátha lesz belőle vmi!
Én ugyanígy vagyok ezzelZozzy 5 írta:Én jobban örülnék, ha Edmilson távoznaMotta fiatalabb, és amikor ő játéklehetőséget kapott ebben a szezonban akkor különösebb baj nem volt vele
![]()
Szerintem Edmilson jobb mint Motta még így idősebben is. Nagyon remélem, hogy Mottátol búcsúzunk a nyáron.....Game90 írta:1 évet nem tud nagyobb sérülés nélkül végigjátszanilionelmessi19 írta:szegény állati sérülékeny...![]()
De vagy ő, vagy pedig Edmilson távozik majd nyáron. Motta fiatalabb, sztem jobban is játszik, viszont nagyon sokat sérült. Edmilson gyengébben játszik mostanában, 30 éves már, viszont jó kabala
1 évet nem tud nagyobb sérülés nélkül végigjátszanilionelmessi19 írta:szegény állati sérülékeny...
lionelmessi19 írta:Mundo szerint Motta nem fejezte be a tegnapi edzést, mert megsérült a bal lába. A többit nem értem, szal nem tom h mennyire sulyos.
szegény állati sérülékeny...
Iniesta itt van.szaszi írta:valaki akki hasonló kvalitású mint Xavi
Szerintem olvasd el a Xavisszaszi írta:csááóó all !!!
Én mindkettöt eladnám....és vennék egy nagyon jó védekezö középpályást ...hisz lehet Xavi Manchester...igy tehát sztem lehetne egy világklaszis VKÖ -t venni ...mert a mai futbalban elegedhetetlen a jó VKÖ