Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok
- ab1daL
- Director del Fútbol
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Vége! Spanyolország 3-1 Anglia.
Pénteken döntő!!!
Pénteken döntő!!!
- lui1698
- Llegenda del Barça
Vége, döntőben a spanyolok. Magabiztos szép játékkal.
A fináléban majd a 7-kor kezdődő francia-horvát meccs győztese lesz az ellenfél. Szerintem a házigazdák jutnak tovább.
A fináléban majd a 7-kor kezdődő francia-horvát meccs győztese lesz az ellenfél. Szerintem a házigazdák jutnak tovább.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Csak el ne tűnjön a sok "Galaktikus" között...kristop írta:azért ennél a gólnál szerintem most inkább thiago volt a főszereplőlui1698 írta:Micsoda szabadrúgás kombó volt. Canales góljával 3-1 a spanyoloknak.
Nagyot fogott a Madrid ezzel a gyerekkel.ahogy beijesztett és állóhelyből odanyeste elé, fuu.

Amúgy nem láttam pont az ismétlést, de vonalban volt Canales? Mert csak egy kapu mögötti lassítást láttam és eszembe jutott, hogy nem les-e.

azért ennél a gólnál szerintem most inkább thiago volt a főszereplőlui1698 írta:Micsoda szabadrúgás kombó volt. Canales góljával 3-1 a spanyoloknak.
Nagyot fogott a Madrid ezzel a gyerekkel.

- lui1698
- Llegenda del Barça
Micsoda szabadrúgás kombó volt. Canales góljával 3-1 a spanyoloknak.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
3-1! Szép kombináció volt...

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Keko góljáról sajnos lemaradtam, de Pacheko találata szép volt. (a gólpassz is!)lui1698 írta:Spanyolország - Anglia 2-1 a félidőben.
Caneles szép passzából Pacheco szerzett vezetést, majd Keko növelte a spanyolok előnyét. Bostock a 37. percben egy jól eltalált lövessél szépített.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Spanyolország - Anglia 2-1 a félidőben.
Caneles szép passzából Pacheco szerzett vezetést, majd Keko növelte a spanyolok előnyét. Bostock a 37. percben egy jól eltalált lövessél szépített.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Volt ilyen eset igen, de volt olyan is, hogy észrevettem egy másik topikban azt a hírt és töröltem. Mert még volt lehetőség rá, amíg nem reagált rá valaki.Fecooo írta:nem akarok konfliktust, de Lionel85, veled is előfordult nem egyszer, h olyat linkeltél, amit már más is megtett, mégse szólt le se én, se más, szóval megértelek, de a leosztást óvatosabban kéne... olyat nem kéne számon kérned máson, amilyen hibát te is elkövettél többször is... mindenesetre tényleg nem akarok vitát senkivel, csak jótanács
bocs az OFFÉRT!
szerk: pont most írtál olyat, amit más is megtett az igazolások topicban, ezért nem kéne leszólni mást...( a Fabregas egyezségről...)

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságokLionel85 írta:Szerintem egy Spanyol Szuperkupa meccsről szóló hír nem az Egyéb bajnokság topikba illik, de ízlések és a pofonok. Szerintem akkor az értelmezésekkel vannak gondok...
A válogatottak kategóriába bőven belefér, de szerintem már így is túltárgyaltuk...
nem akarok konfliktust, de Lionel85, veled is előfordult nem egyszer, h olyat linkeltél, amit már más is megtett, mégse szólt le se én, se más, szóval megértelek, de a leosztást óvatosabban kéne... olyat nem kéne számon kérned máson, amilyen hibát te is elkövettél többször is... mindenesetre tényleg nem akarok vitát senkivel, csak jótanács 
bocs az OFFÉRT!
szerk: pont most írtál olyat, amit más is megtett az igazolások topicban, ezért nem kéne leszólni mást, mert könnyen öngól lesz belőle...( a Fabregas egyezségről...)

bocs az OFFÉRT!
szerk: pont most írtál olyat, amit más is megtett az igazolások topicban, ezért nem kéne leszólni mást, mert könnyen öngól lesz belőle...( a Fabregas egyezségről...)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.07.27. 16:38:59-kor.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Vagy két órát tárgyalt Grondonával Maradona, de se Mancusót, se Ruggerit nem fogadja el társának Grondona. Mivel Maradona nem tűri, hogy beleszóljön az elnök, így könnyen lehet, hogy nem hosszabbít. Még várhatóan pár napot kell várni a végső döntésre, de én is bízom benne, hogy nem fog maradni.
Egyszerűen leégeti az argentin labdarúgást és rengeteg ellendrukkert szerez Messiéknek. Nagyon sajnálom, hogy kinevezték anno, de ez csakis hírnevének volt köszönhető.
Sajnos azt kell, hogy mondjam, az argentin nép túlságosan is elfogult vele. Eleinte én is bíztam benne, hogy csak-csak menni fog vele a szekér, de a németek elleni 0-4 után a távozását követelők közé léptem.
Egyszerűen leégeti az argentin labdarúgást és rengeteg ellendrukkert szerez Messiéknek. Nagyon sajnálom, hogy kinevezték anno, de ez csakis hírnevének volt köszönhető.
Sajnos azt kell, hogy mondjam, az argentin nép túlságosan is elfogult vele. Eleinte én is bíztam benne, hogy csak-csak menni fog vele a szekér, de a németek elleni 0-4 után a távozását követelők közé léptem.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Először azt hittem hogy azért nem marad mert nem szeretné tovább irányítani a válogatottat. Ez azért elég meglepő lett volna tőle! De aztán olvasom az nso.hu-n hogy a stábjával vannak gondok. Nagyon remélem hogy tényleg nem marad, és végre valaki ráncba szedi az Argentinokat.menczel írta:Nem marad Maradona!! :O Na ezt nem hittem volna. Remélem mostmár egy felkészült szakembert ültetnek le aki 4éves periódust kap.
De az az érzésem hogy végül mégis maradni fog!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Bocs, ha nincs időm mindent mindig végigolvasni. Ide beillett, itt vissza olvastam és itt nem volt...Lionel85 írta:Már reggel belinkeltem a Szuperkupa topikba...P.U.Y.O.L. írta:Del Bosque: "Barcelona játékosok nem jönnek Mexikóba!"
Hiába volt Angel Maria Villar abszurd ötlete, a válogatott szövetségi kapitánya mentesítette a VB-n szereplő barcelonai játékosokat a mexikói fellépés kötelezettsége alól,írja a sport.es.
A spanyol válogatott augusztus 11-én Mexikóban lép fel egy bemutatkozó mérkőzésen, amelyet az ország laddarúgó szövetségének centenáriuma alkalmából rendeznek meg, és amelyre hivatalos lenne a teljes VB-n győztes csapat.
Az egyetlen probléma ezzel az, hogy augusztus 9-én tér vissza szabadságáról Barcelonába Valdés, Puyol, Piqué, Busquets, Xavi, Iniesta, Villa és Pedro, azaz mindössze 1 napjuk lenne regenerálódni, nem beszélve arról, hogy fél nappal a válogatott visszaérkezése után rendezik a Spanyol Szuperkupa első mérkőzését Sevillában, ami szintén elég húzós lenne, ha el kellene utaznia a 8 barcelonainak.
Villar - persze - nem hallgatta meg a katalán klub érvelését, miszerint az idény hosszú, és a nem alapos felkészülés veszélyeztetni a játékosok egészségét, kitartott a mellett, hogy menniük kell.
Ezt az nem teljesen átgondolt ötletet változtatta meg Del Bosque amikor azt mondta, hogy azoknak akik a VB-n voltak nem kell menniük Mexikóba.
Igaz ez a döntés egy katalánnak mégis esélyt ad a bemutatkozásra, mivel a sport.es szerint ebben az esetben a szövetségi kapitány elviszi magával Bojan Krkicet, aki akár ismét bemutatkozhat a nemzeti tizenegyben.
Ez egy jó hír!!!!! (http://barcanoticias.blog.hu)![]()
Figyeljünk már oda!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Már reggel belinkeltem a Szuperkupa topikba...P.U.Y.O.L. írta:Del Bosque: "Barcelona játékosok nem jönnek Mexikóba!"
Hiába volt Angel Maria Villar abszurd ötlete, a válogatott szövetségi kapitánya mentesítette a VB-n szereplő barcelonai játékosokat a mexikói fellépés kötelezettsége alól,írja a sport.es.
A spanyol válogatott augusztus 11-én Mexikóban lép fel egy bemutatkozó mérkőzésen, amelyet az ország laddarúgó szövetségének centenáriuma alkalmából rendeznek meg, és amelyre hivatalos lenne a teljes VB-n győztes csapat.
Az egyetlen probléma ezzel az, hogy augusztus 9-én tér vissza szabadságáról Barcelonába Valdés, Puyol, Piqué, Busquets, Xavi, Iniesta, Villa és Pedro, azaz mindössze 1 napjuk lenne regenerálódni, nem beszélve arról, hogy fél nappal a válogatott visszaérkezése után rendezik a Spanyol Szuperkupa első mérkőzését Sevillában, ami szintén elég húzós lenne, ha el kellene utaznia a 8 barcelonainak.
Villar - persze - nem hallgatta meg a katalán klub érvelését, miszerint az idény hosszú, és a nem alapos felkészülés veszélyeztetni a játékosok egészségét, kitartott a mellett, hogy menniük kell.
Ezt az nem teljesen átgondolt ötletet változtatta meg Del Bosque amikor azt mondta, hogy azoknak akik a VB-n voltak nem kell menniük Mexikóba.
Igaz ez a döntés egy katalánnak mégis esélyt ad a bemutatkozásra, mivel a sport.es szerint ebben az esetben a szövetségi kapitány elviszi magával Bojan Krkicet, aki akár ismét bemutatkozhat a nemzeti tizenegyben.
Ez egy jó hír!!!!! (http://barcanoticias.blog.hu)

Figyeljünk már oda!

pedig madridék (=Spanyolországban levőkre célzok, pl Marca...) szerint Villar a Barca pártját fogja... (ugye villarato...)P.U.Y.O.L. írta:...
Nem marad Maradona!! :O Na ezt nem hittem volna. Remélem mostmár egy felkészült szakembert ültetnek le aki 4éves periódust kap.
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Del Bosque: "Barcelona játékosok nem jönnek Mexikóba!"
Hát ez hatalmas!

-
- aka Game90
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!