Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak el ne tűnjön a sok "Galaktikus" között...kristop írta:azért ennél a gólnál szerintem most inkább thiago volt a főszereplőlui1698 írta:Micsoda szabadrúgás kombó volt. Canales góljával 3-1 a spanyoloknak.
Nagyot fogott a Madrid ezzel a gyerekkel.ahogy beijesztett és állóhelyből odanyeste elé, fuu.
azért ennél a gólnál szerintem most inkább thiago volt a főszereplőlui1698 írta:Micsoda szabadrúgás kombó volt. Canales góljával 3-1 a spanyoloknak.
Nagyot fogott a Madrid ezzel a gyerekkel.
Keko góljáról sajnos lemaradtam, de Pacheko találata szép volt. (a gólpassz is!)lui1698 írta:Spanyolország - Anglia 2-1 a félidőben.
Caneles szép passzából Pacheco szerzett vezetést, majd Keko növelte a spanyolok előnyét. Bostock a 37. percben egy jól eltalált lövessél szépített.
Volt ilyen eset igen, de volt olyan is, hogy észrevettem egy másik topikban azt a hírt és töröltem. Mert még volt lehetőség rá, amíg nem reagált rá valaki.Fecooo írta:nem akarok konfliktust, de Lionel85, veled is előfordult nem egyszer, h olyat linkeltél, amit már más is megtett, mégse szólt le se én, se más, szóval megértelek, de a leosztást óvatosabban kéne... olyat nem kéne számon kérned máson, amilyen hibát te is elkövettél többször is... mindenesetre tényleg nem akarok vitát senkivel, csak jótanács
bocs az OFFÉRT!
szerk: pont most írtál olyat, amit más is megtett az igazolások topicban, ezért nem kéne leszólni mást...( a Fabregas egyezségről...)
Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságokLionel85 írta:Szerintem egy Spanyol Szuperkupa meccsről szóló hír nem az Egyéb bajnokság topikba illik, de ízlések és a pofonok. Szerintem akkor az értelmezésekkel vannak gondok...
Először azt hittem hogy azért nem marad mert nem szeretné tovább irányítani a válogatottat. Ez azért elég meglepő lett volna tőle! De aztán olvasom az nso.hu-n hogy a stábjával vannak gondok. Nagyon remélem hogy tényleg nem marad, és végre valaki ráncba szedi az Argentinokat.menczel írta:Nem marad Maradona!! :O Na ezt nem hittem volna. Remélem mostmár egy felkészült szakembert ültetnek le aki 4éves periódust kap.
Bocs, ha nincs időm mindent mindig végigolvasni. Ide beillett, itt vissza olvastam és itt nem volt...Lionel85 írta:Már reggel belinkeltem a Szuperkupa topikba...P.U.Y.O.L. írta:Del Bosque: "Barcelona játékosok nem jönnek Mexikóba!"
Hiába volt Angel Maria Villar abszurd ötlete, a válogatott szövetségi kapitánya mentesítette a VB-n szereplő barcelonai játékosokat a mexikói fellépés kötelezettsége alól,írja a sport.es.
A spanyol válogatott augusztus 11-én Mexikóban lép fel egy bemutatkozó mérkőzésen, amelyet az ország laddarúgó szövetségének centenáriuma alkalmából rendeznek meg, és amelyre hivatalos lenne a teljes VB-n győztes csapat.
Az egyetlen probléma ezzel az, hogy augusztus 9-én tér vissza szabadságáról Barcelonába Valdés, Puyol, Piqué, Busquets, Xavi, Iniesta, Villa és Pedro, azaz mindössze 1 napjuk lenne regenerálódni, nem beszélve arról, hogy fél nappal a válogatott visszaérkezése után rendezik a Spanyol Szuperkupa első mérkőzését Sevillában, ami szintén elég húzós lenne, ha el kellene utaznia a 8 barcelonainak.
Villar - persze - nem hallgatta meg a katalán klub érvelését, miszerint az idény hosszú, és a nem alapos felkészülés veszélyeztetni a játékosok egészségét, kitartott a mellett, hogy menniük kell.
Ezt az nem teljesen átgondolt ötletet változtatta meg Del Bosque amikor azt mondta, hogy azoknak akik a VB-n voltak nem kell menniük Mexikóba.
Igaz ez a döntés egy katalánnak mégis esélyt ad a bemutatkozásra, mivel a sport.es szerint ebben az esetben a szövetségi kapitány elviszi magával Bojan Krkicet, aki akár ismét bemutatkozhat a nemzeti tizenegyben.
Ez egy jó hír!!!!! (http://barcanoticias.blog.hu)![]()
Figyeljünk már oda!
Már reggel belinkeltem a Szuperkupa topikba...P.U.Y.O.L. írta:Del Bosque: "Barcelona játékosok nem jönnek Mexikóba!"
Hiába volt Angel Maria Villar abszurd ötlete, a válogatott szövetségi kapitánya mentesítette a VB-n szereplő barcelonai játékosokat a mexikói fellépés kötelezettsége alól,írja a sport.es.
A spanyol válogatott augusztus 11-én Mexikóban lép fel egy bemutatkozó mérkőzésen, amelyet az ország laddarúgó szövetségének centenáriuma alkalmából rendeznek meg, és amelyre hivatalos lenne a teljes VB-n győztes csapat.
Az egyetlen probléma ezzel az, hogy augusztus 9-én tér vissza szabadságáról Barcelonába Valdés, Puyol, Piqué, Busquets, Xavi, Iniesta, Villa és Pedro, azaz mindössze 1 napjuk lenne regenerálódni, nem beszélve arról, hogy fél nappal a válogatott visszaérkezése után rendezik a Spanyol Szuperkupa első mérkőzését Sevillában, ami szintén elég húzós lenne, ha el kellene utaznia a 8 barcelonainak.
Villar - persze - nem hallgatta meg a katalán klub érvelését, miszerint az idény hosszú, és a nem alapos felkészülés veszélyeztetni a játékosok egészségét, kitartott a mellett, hogy menniük kell.
Ezt az nem teljesen átgondolt ötletet változtatta meg Del Bosque amikor azt mondta, hogy azoknak akik a VB-n voltak nem kell menniük Mexikóba.
Igaz ez a döntés egy katalánnak mégis esélyt ad a bemutatkozásra, mivel a sport.es szerint ebben az esetben a szövetségi kapitány elviszi magával Bojan Krkicet, aki akár ismét bemutatkozhat a nemzeti tizenegyben.
Ez egy jó hír!!!!! (http://barcanoticias.blog.hu)
pedig madridék (=Spanyolországban levőkre célzok, pl Marca...) szerint Villar a Barca pártját fogja... (ugye villarato...)P.U.Y.O.L. írta:...
Hát ez hatalmas!