18Barca99 írta:Ezek honnan vannak?:D vagy ha te találtad ki őket akkor még jöhetnek!:D
Facebookon van egy oldal, ami direkt antimadridistás viccekel foglakozik (spanyol nyelven), onnan szedtem ki azokat, amik még szalonképesek voltak, meg nekem újak. Van egy másik, az egy népszerű viccből lett átalakítva, hátha valaki még nem hallotta, aki meg igen az szerintem ezzel fogja mesélni eztán:
A Barcás, a madridista és a néger várják a gyerekeit a szülészeten, mikor kijön az orvos és azt mondja:
-Uraim, van egy jó és egy rossz hírem. A jó, hogy a gyermekeik teljesen egészségesek és minden rendben ment, a rossz az, hogy összekevertük őket.
Erre a Barcás berohan és felkapja a néger kisgyereket, mire a néger:
-Idefigyelj Barcás, hát ez biztosan az én fiam!
-Az oké, de amíg ki nem derítjük, hogy melyik a madridistáé, addig ez nálam marad.
A madrid olyan, mint a M.I.R. űrállomás: rengeteg pénzbe kerül, pedeig csak ócskavas.
Miben hasonlít a Casper című film, és az az állítás, hogy a real madrid a világ legjobb csapata? Mind a kettő kitaláció.
Egy hapsi bemegy a könyvtárba, és megkérdezi, hogy merre találja a A világverő real madrid című könyvet. Erre a nő fel se néz, csak a dolgát foltatva odaveti:
-3. emelet, a sci-fi részleg.
Melyik a világ legnagyobb cirkusza?
A Bernabeu, mert elfér benne 80000 bohóc. (Ez létezik hímtag és sperma kombinációjával is).
Egy kislány megkérdezi az anyukáját:
-Mami! Mi lesz a Barcásokkal, ha meghalnak?
-Jön Isten, ad nekik szárnyakat, és ők lesznek az angyalok, akik a mennyországba mennek.
-És mami! Mi lesz a madridistákkal, ha meghalnak?
-Jön Isten, ad nekik szárnyakat, és ők lesznek a legyek, akik elmennek a sz@rba.
Egy kisfiú megkérdezi a barátját:
-Akarod látni, hogy a nagyapám úgy csinál, mint egy farkas, anélkül hogy erre kérném?
-Na lássuk.
Elmennek a nagypapához, aki madrid drukker, az unokája megkérdezi:
-Nagyapa! Mikor volt utoljára, hogy a real jól játszott?
-ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ...
Kihúzod a függönyt, és meglátod a madridot ünnepelni a három kupát. Mi a film címe?
Mission Impossible
Mibben hasonlítanak a real játékosai és a Teletubbie-k?
Mindegyik kiszalad a fűre, hogy hülyét csináljon magából.