Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor még még még ezek nagyon jóók:Djelwaz írta:Facebookon van egy oldal, ami direkt antimadridistás viccekel foglakozik (spanyol nyelven)...18Barca99 írta:Ezek honnan vannak?:D vagy ha te találtad ki őket akkor még jöhetnek!:D
ez hatalmas
Igen ha nem gond én is csemegéznék belőlekanty írta:Ez hatalmas, ha nem gond beteszem az aláirásomba.jelwaz írta:
Kihúzod a függönyt, és meglátod a madridot ünnepelni a három kupát. Mi a film címe?
Mission Impossible
.
![]()
Quadmaster írta:A skót elmegy a fogorvoshoz. Hosszas vizsgálat után megszólal a fogorvos.
- Sajnos ezt ki kell húzni.
- Na és az mennyibe kerül? - kérdezi a skót.
- 6 font.
- Ilyen drága? És ha csak meglazítaná?
Asszem az ilyen vicceket nem lehet túlzásba vinnijelwaz írta:
Na, nem viszem túlzásba
Persze nyugodtan, csak egy kicsit fogalmazd át, mert most túl sok spanyolt olvastam, és kicsit magyartalanra sikeredhetettkanty írta:Ez hatalmas, ha nem gond beteszem az aláirásomba.
![]()
Ez hatalmas, ha nem gond beteszem az aláirásomba.jelwaz írta:
Kihúzod a függönyt, és meglátod a madridot ünnepelni a három kupát. Mi a film címe?
Mission Impossible
.
Facebookon van egy oldal, ami direkt antimadridistás viccekel foglakozik (spanyol nyelven), onnan szedtem ki azokat, amik még szalonképesek voltak, meg nekem újak. Van egy másik, az egy népszerű viccből lett átalakítva, hátha valaki még nem hallotta, aki meg igen az szerintem ezzel fogja mesélni eztán:18Barca99 írta:Ezek honnan vannak?:D vagy ha te találtad ki őket akkor még jöhetnek!:D
Ezek honnan vannak?:D vagy ha te találtad ki őket akkor még jöhetnek!:Djelwaz írta:Madridisták ne olvassák, remélem maradhat, de én kiköptem, ami a számban volt...:
Miben különbözik egy talicska sz@r és a real madrid?
A talicskában.
Miben hasonlít a real múzeuma és a Rastro (madridi bolhapiac)?
Hogy minden ócska, lopott, vagy kacat.
Miben hasonlít egy cirkusz a spanyol válogatotthoz?
Vannak mágusai a Barcából, oroszlánjai az Atleticből és bohócai a realból.
Miben hasonlít egy betlehem és a real madrid?
Mindegyikben vannak figurák, de egyikben sem mozognak.
Miben különbözik egy szippantós autó és a real madrid csapat busza?
A rendszámtáblában.
Bemegy egy csávó a real boltjába és azt mondja:
-Egy mezt kérnék.
-És milyet? Kapusmezt, játékos mezt vagy bíróit?
Egy férfi a halálos ágyán azt kéri a fiaitól utoljára, hogy mondják le a Barcás socio tagságát, és szerezzenek neki egy madridost. A fiai nem értik, hiszen éveken át a Barca hűséges pártoló tagja, ezért meg is kérdezik, hogy miért akarja ezt, mire a férfi:
-Inkább egy madridista dögöljön meg, mint egy Barcás!
Miért járnak a madridisták minden vasárnap misére?
Mert ott legalább látnak egy fehér ruhás embert kupához érni.