Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Góljait.Leomessi14 írta:Biztos vagyok a Chelsea tovabbjutasaban, szerintem nagyon emlekezetes meccs lesz ez igazi BL parharc.Es Torres megszerzi elso goljat.
Egyébként nekem is van egy olyan megérzésem hogy ma Torres lesz a nyerőember!Leomessi14 írta:Biztos vagyok a Chelsea tovabbjutasaban, szerintem nagyon emlekezetes meccs lesz ez igazi BL parharc.Es Torres megszerzi elso goljat.
Valahogy így vagyok én isozsimiki írta:Nah ma M.U.-Chelsea (1-0ról) a tv2-ön!
Most lehet ezt nézem élőben, és a mienket utána felvételről. Itt még korántsem lefutott,és bírom Hajdú Bét is:D
egyetértek, de az számomra külön öröm, h a két sorozatban összesen lesz a 4 között egy angol...LG írta:
Így van, 3 portugál, + spanyol. A BL-ben meg ugye ott lesz a két spanyol a 4-ben, vagyis nagy szezon ez az ibériai csapatoknak! Aminek személyesen én is örülök.
Így van, 3 portugál, + spanyol. A BL-ben meg ugye ott lesz a két spanyol a 4-ben, vagyis nagy szezon ez az ibériai csapatoknak! Aminek személyesen én is örülök.Barcaman14 írta:
EL:
Egyébként lehet hogy 3 portugál csapat lesz a 4 között! Azért ez figyelemre méltó!
Ebben most egyet értünk. Az EL-ben én is Portonak szurkolok, bár hozzátenném, h az a sorozat sokkal kevésbé érdekel, mind a BL.ozsimiki írta:Én nemGame90 írta:A mai meccsek gyakorlatilag lemásolták a BL-t: 3 sima és 1 szoros meccs. Dzsudzsákékat sajnálom.![]()
Porto is lazán hozta, remélem a sorozatot is behúzza.
Én nemGame90 írta:A mai meccsek gyakorlatilag lemásolták a BL-t: 3 sima és 1 szoros meccs. Dzsudzsákékat sajnálom.
Nem rossz, de mi sem leszünk rosszak 2 elődöntővel + két győzelemmel.Ha a MU bejut az elődöntőbe, szerintem a Schalke nem lesz nagy falat neki, mert szegény németeknek azért valljuk be nincs sok esélyük. És akkor ha jól számolom a MU négy egymást követő szezon során 3-szor játszana döntőt? Nem rossz..-
Vhogy nem éreztem szükségének felhozni, hiszen az elmúlt 2-3 meccsen meg pont fordítva volt, a bírót se hoztam fel holott fújható volt a 11es, mert az azelőtti meccseiken meg ők húztak hasznot a bíróból. Most így alakult, Ancelotti idén vmit nagyon benézett, kupa nélkül maradhatnak nagyon könnyen.LG írta:Viszont az igazság az, h most nem érdemelt a Chelsea vereséget, jobbak voltak, mégis kikaptak. Ezt el kell ismerned!ozsimiki írta:Nem hogy az elődöntők érnek, hanem a 09es BL döntő újrajátszása is
na jó, ne szaladjunk ennyire előre.
viszont az Inter,Spurs,Shakhtar 3asnak adok összesen 3% esélyt a továbbjutásra, a Chelseanek meg 10%ot.
Végre annyi neccesen lejátszott, olykor megúszott hazai meccs után, kikaptak a M.U.tól.
jah csak azt elfelejted megemlíteni, hogy az akkori Madrid = a mostani BarcávalBarca_10 írta:
Erről a valószínesíthető elődöntőkről eszembe jutott a 2001-2002-es szezon,csak ott a Schalke helyett a Leverkusen volt,és tudjuk ki lett a végső győztes.Nagyon remélem,hogy a történelem nem ismétli önmagát..![]()
Úgy vagyok vele, hogy a bajnokságban egy x is elég lenne, maradna a 8 pont difi, onnan a bajnokságot valszeg hoznánk, főleg úgy, hogy a madridnak elég kemény rangadói is vannak még vissza.pitta19 írta:Én akkor sem vágnám fel az ereimet, ha mondjuk a Margité lenne a kupa, miénk a bajnokság és Bl döntőt játszanánk!
Szerintem a 4 meccsből 1 vereség 1x és 2 győzelem lesz.