Bajnokok Ligája & Európa Liga 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.04.12. 19:13:23

Leomessi14 írta:Biztos vagyok a Chelsea tovabbjutasaban, szerintem nagyon emlekezetes meccs lesz ez igazi BL parharc.Es Torres megszerzi elso goljat.
Góljait. :D

Egyébként nekem egyre megy, hogy ki lesz az ellenfél.
szerk.: a potenciális döntőre gondolok. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.04.12. 19:04:36

Leomessi14 írta:Biztos vagyok a Chelsea tovabbjutasaban, szerintem nagyon emlekezetes meccs lesz ez igazi BL parharc.Es Torres megszerzi elso goljat.
Egyébként nekem is van egy olyan megérzésem hogy ma Torres lesz a nyerőember! :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.04.12. 19:01:32

MU-Chelsea:

Biztos vagyok a Chelsea tovabbjutasaban, szerintem nagyon emlekezetes meccs lesz ez igazi BL parharc.Es Torres megszerzi elso goljat.

Sahtar-Barca:

Itt egy 3-4 golos meccs re szamitok,izgalmak nelkul. 2-2 vagy 1-2.
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Barcafan9
Jugador del Barça

2011.04.12. 18:14:50

ManUnited - Chelsea 0-1 Tizivel Chelsea megy tovább
Sahtar - Barca 0-2
Tottenham - RMadrid 1-0
Schalke - Inter 2-3

:roll:
Kép
daffy
Madridista

2011.04.12. 18:02:46

mu-chelsea 2-2
sahtar-barca 1-1
schalke - inter 0-2
tottehnam - real 1-1
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.04.12. 16:39:54

MU-Chelsea: Igazi, hamisítatlan BL meccs lesz! :D Jó meccsre számítok, és ahogy lejjebb is írtam, egyáltalán nem értem azokat akik már leírták a Chelseat. Nem 3-0 lett az első meccs. Csupán egy gólós az előny! Én továbbra is londoni továbbjutásnak szurkolok, mert nagyon örülnék ha összejönne egy Barca-Chelsea döntő! :) Tippem: egy merész 2-3!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

PCsabi
aka Game90

2011.04.12. 16:25:57

ozsimiki írta:Nah ma M.U.-Chelsea (1-0ról) a tv2-ön!

Most lehet ezt nézem élőben, és a mienket utána felvételről. Itt még korántsem lefutott,és bírom Hajdú Bét is:D
Valahogy így vagyok én is :) Meg nem akarok a streamekkel szenvedni...

ManUnited - Chelsea 1-1
Sahtar - Barca 1-1
Tottenham - RMadrid 2-1
Schalke - Inter 0-2
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.04.12. 15:36:49

BL tippek:

Manchester 0:1 Chelsea
Sahtar 1:1 FC Barcelona
Tottenham 1:1 Real Madrid
Schalke 1:3 Inter

Az angol derbin megnéznék egy 11-es párbajt, lehetőleg hazai továbbjutással.
Én is ezt a meccset nézem, utána megnézem a mi meccsünknek az összefoglalóját.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.12. 14:43:00

Nah ma M.U.-Chelsea (1-0ról) a tv2-ön!

Most lehet ezt nézem élőben, és a mienket utána felvételről. Itt még korántsem lefutott,és bírom Hajdú Bét is:D

Véleményem szerint elég 1 gól is otthon a M.U.-tól, mert 2őt nem kapunk.

Persze nagyon kemény meccs lesz, a Chelseanek a szezonja a tét, ha itt kiesnek, vége. Ancelotti papának is.

Legyen úgy.

GO M.U.!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.09. 10:21:36

LG írta:
Így van, 3 portugál, + spanyol. A BL-ben meg ugye ott lesz a két spanyol a 4-ben, vagyis nagy szezon ez az ibériai csapatoknak! Aminek személyesen én is örülök.
egyetértek, de az számomra külön öröm, h a két sorozatban összesen lesz a 4 között egy angol... ;) (lehet bohócligázni a spanyol bajnokságot, de pár éven belül egyértelműen át fogja venni az elsőbbséget az angol bajnokságtól...)

ha meg a Villarreal behúzza az EL-t a 3(2) portugállal szemben, akkor egyértelművé válik, h a Villarreal sokkal erősebb, mint a közhiedelem tartja...

ha nyernének, akkor a következő csapatokon át jutottak volna a döntőbe: Napoli,Leverkusen,Twente,Porto...

ennél nehezebb sorsolást nehezen lehet elképzelni... ;)
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.04.09. 10:10:18

Barcaman14 írta:
EL:
Egyébként lehet hogy 3 portugál csapat lesz a 4 között! Azért ez figyelemre méltó!
Így van, 3 portugál, + spanyol. A BL-ben meg ugye ott lesz a két spanyol a 4-ben, vagyis nagy szezon ez az ibériai csapatoknak! Aminek személyesen én is örülök.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.04.08. 16:30:00

Chelsea-MU: Én még nem írnám le a Chelseat. Tény hogy idegenben nyert a MU, de nem egy egetverően nagy különbséggel. Ha a kékek kellőképpen motiváltak lesznek-márpedig ebben a szezonban már csak ez motiválhatja őket-akkor simán képesek lehetnek megfordítani a párharcot. Egyik csapatot sem kedvelem de most jobban örülnék egy Chelsea továbbjutásnak, mert idén eleve Barca-Chelsea döntőéert szurkoltam, annak ellenére hogy az egyik legkeményebb ellenfelünk ők szerintem.

EL: Viszonylag hamar eldőltek a lényegi kérdések. A Villarreal-Porto kettős továbbjutott. A Villarreal sikere külön öröm!
Viszont a PSV teljesítménye eléggé lelombozott. :roll: Simán kikaptak a Benficától, és ismétlődni látszik a tavalyi év, amikor ugyanígy kb 1 hónap alatt elúsztak a dolgok. Nehéz, de nem lehetetlen megfordítani a párharcot. De ehhez nagyon sokkal több kell mint amit tegnap mutattak Dzsudzsákék!
Egyébként lehet hogy 3 portugál csapat lesz a 4 között! Azért ez figyelemre méltó!
Kép

Rinku
Director del Fútbol

2011.04.08. 13:01:59

Én a Villarrealért szorítok, jó lenne látni, hogy mindkét nagy kupa spanyol kézbe kerül, természetes Barca és Villareal kézbe! :) Nem ksi fegyvertény lenne, hisz az utóbbi években rendre spanyol sikerek születnek (Barca, Atletico Madrid :))!
Football, bloody hell. /SAF/
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.04.08. 12:22:57

ozsimiki írta:
Game90 írta:A mai meccsek gyakorlatilag lemásolták a BL-t: 3 sima és 1 szoros meccs. Dzsudzsákékat sajnálom.
Én nem :twisted:

Porto is lazán hozta, remélem a sorozatot is behúzza.
Ebben most egyet értünk. Az EL-ben én is Portonak szurkolok, bár hozzátenném, h az a sorozat sokkal kevésbé érdekel, mind a BL.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.07. 23:29:20

Game90 írta:A mai meccsek gyakorlatilag lemásolták a BL-t: 3 sima és 1 szoros meccs. Dzsudzsákékat sajnálom.
Én nem :twisted:

Porto is lazán hozta, remélem a sorozatot is behúzza.
Kép
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2011.04.07. 23:26:50

jó látni h a villareal 5-1re nyert,azért is mert a spanyol futballnak jót tesz,másrészt látjuk milyen jó eredményt értünk el villarealban sok hiányzóval
PCsabi
aka Game90

2011.04.07. 23:03:57

A mai meccsek gyakorlatilag lemásolták a BL-t: 3 sima és 1 szoros meccs. Dzsudzsákékat sajnálom.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Pavel
Entrenador del Barça

2011.04.07. 22:50:17

A Villa ott folytatja ahol a madrid és a Barca abbahagyta. :D
Nem gyenge erődemonstráció a spanyoloktól.
Most értékelődik csak igazán fel a hétvégi győzelmünk.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.04.07. 12:20:34

Ha a MU bejut az elődöntőbe, szerintem a Schalke nem lesz nagy falat neki, mert szegény németeknek azért valljuk be nincs sok esélyük. És akkor ha jól számolom a MU négy egymást követő szezon során 3-szor játszana döntőt? Nem rossz..-
Nem rossz, de mi sem leszünk rosszak 2 elődöntővel + két győzelemmel. :P
A Schalke-ról meg annyit, h sokan már a Valencia ellen leírták őket, az Inter ellen még többen, ott már én is pl. úgyhogy sztem most már el kell kezdeni odafigyelni rájuk. Persze óriási meglepetés lenne, ha a döntőbe jutnának, de nem legnagyobb a futball történetében. Amúgy már az is fantasztikus, amit eddig csináltak, számomra nagyon szimpatikusak, és sajnálom, h bajnokságban nem megy nekik, így jövőre nem láthatjuk őket. De majd a Dortmund! :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.07. 12:00:23

LG írta:
ozsimiki írta:Nem hogy az elődöntők érnek, hanem a 09es BL döntő újrajátszása is :D

na jó, ne szaladjunk ennyire előre.

viszont az Inter,Spurs,Shakhtar 3asnak adok összesen 3% esélyt a továbbjutásra, a Chelseanek meg 10%ot.

Végre annyi neccesen lejátszott, olykor megúszott hazai meccs után, kikaptak a M.U.tól.
Viszont az igazság az, h most nem érdemelt a Chelsea vereséget, jobbak voltak, mégis kikaptak. Ezt el kell ismerned!
Vhogy nem éreztem szükségének felhozni, hiszen az elmúlt 2-3 meccsen meg pont fordítva volt, a bírót se hoztam fel holott fújható volt a 11es, mert az azelőtti meccseiken meg ők húztak hasznot a bíróból. Most így alakult, Ancelotti idén vmit nagyon benézett, kupa nélkül maradhatnak nagyon könnyen.
Barca_10 írta:
Erről a valószínesíthető elődöntőkről eszembe jutott a 2001-2002-es szezon,csak ott a Schalke helyett a Leverkusen volt,és tudjuk ki lett a végső győztes.Nagyon remélem,hogy a történelem nem ismétli önmagát.. :roll: :oops:
jah csak azt elfelejted megemlíteni, hogy az akkori Madrid = a mostani Barcával :wink:, bár talán még az utóbbi még inkább kiemelkedőbb,és meghatározóbb, mint voltak ők anno.

Viszont a M.U.-Schalke párharcnál tényleg lehet párhuzam, annyira nem emelkedik ki az angol csapat, pont mint akkor,és a némettől se várta senki sem akkor,h megverik őket. Bár azért az a Leverkusen a bajnokságot is majdnem begyűjtötte.
Kép
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.04.07. 11:27:03

pitta19 írta:Én akkor sem vágnám fel az ereimet, ha mondjuk a Margité lenne a kupa, miénk a bajnokság és Bl döntőt játszanánk!
Szerintem a 4 meccsből 1 vereség 1x és 2 győzelem lesz.
Úgy vagyok vele, hogy a bajnokságban egy x is elég lenne, maradna a 8 pont difi, onnan a bajnokságot valszeg hoznánk, főleg úgy, hogy a madridnak elég kemény rangadói is vannak még vissza.

A kupában szerintem egyértelműen a győzelemre megyünk, itt már nem lehet tartalékolni, főleg nem az ősi rivális ellen.

A BLben az odavágón egy több gólos x-el elégedett lennék, itthon viszont ütni kell őket, nincs mese. Így mindenki jól jár: Mienk a kupa, bajnokság, BLben is tovább mentünk; a madridnak meg nem kell szégyenkeznie, hogy 4x kaptak ki tőlünk 1 hónapon belül :lol:
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
pitta19
Jugador d'estrella

2011.04.07. 10:53:02

Én akkor sem vágnám fel az ereimet, ha mondjuk a Margité lenne a kupa, miénk a bajnokság és Bl döntőt játszanánk!
Szerintem a 4 meccsből 1 vereség 1x és 2 győzelem lesz.
Krisztian91
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.04.07. 10:49:40

Szerintem sem tudjuk behúzni mind a 4 meccset. Remélem a bajnokság lesz az, ahol nem sikerül, a többi hármat hozni kéne, vagy legalább BL-ben a továbbjutás két meccsen fontos lenne.

De azért gondoljatok bele, mekkora pofont kapna a Madrid ha mind a 4-szer nyernénk?:D Erre azért nagyobb esélyt látok, mint hogy mi kapunk ki mind a 4-szer. :lol:
samy85
Capitá del Barça

2011.04.07. 10:46:42

Gyakorlatilag eldőlt hogy egy Spanyol csapat lesz a Wenmbley-ben Májusban,de hogy az Katalán, vagy Kasztíl cspat lesz? ???
Remélem elöbbi... én személy szerint a Bajnoki Klasszikust is feláldoznám (bár Úgysem fogjuk)... a Bl a legnagyobb cél innentől... a Kupa egy meccs....A bajnokság meg elég ha elég ha 3 meccset megnyerünk még, és a többin a x is elég a Bajnoki címvédéshez... megmondom őszintén nem gondoltam volna hogy a Mu nyer a "hídon" de ez van....valaki itt írta hogy a 2002-es bl kiirás is ugyan ez volt csak akkor a Leverkusen volt a Gelsenkircheniek helíyén, és mi lett a vége...(4 közt) Hát remélem a télleg nem fogja pont most a Történelem ismételni önmagát.....akkor hadd mondjam el amikor Messi 2009 elején ezt nyilatkozta: " Idén a Barca mindent visz" és mi történt??? Tripláztunk...Messi megint nyilatkozott... és hasonlót...remélem ez ismétlődik....Visca el Barca
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.04.07. 10:15:29

Most, hogy túl vagyunk a negyeddöntők első felvonásán, érdemes tán kicsit az összképet vizsgálni. A történteket, és az esélyeket is. A négy meccsen született 18! gól, és ha az angol derbit kivesszük a maga egyetlen góljával, akkor a másik három összecsapás hozott 17 gólt. Ami meccsenként kb 5,5-es átlag. :shock: És nem csupán sok gól esett ezeken a meccseken, de ráadásul mind egyoldalú eredményt szült. A továbbjutás három párharcban eldőlt, semmi kétségem efelől. Nem is ecsetelném, hogy mennyi esélye van a vesztes csapatoknak a fordításra, és miért olyan kevés. Ami érdekes számomra, hogy a Chelsea-t valamiért esélyesebbnek láttam a MU elleni párharcban. Talán mert nekik már elúszott a PL, a kupa, nekik tul. képpen legjobb esetben is öt meccsen kell (kellett volna) odatenniük magukat. Pláne azért, mert tisztában voltak vele, hogy az elődöntőben a Schalke vár rájuk. Ennek ellenére örülök a MU sikerének, mert bár velük sem szimpatizálok, de idén nem érzem őket olyan erősnek, mint az elmúlt években.

Ha a MU bejut az elődöntőbe, szerintem a Schalke nem lesz nagy falat neki, mert szegény németeknek azért valljuk be nincs sok esélyük. És akkor ha jól számolom a MU négy egymást követő szezon során 3-szor játszana döntőt? Nem rossz..-

Barca-Real elődöntőhöz hirtelen nem is tudom mit mondjak. Játékban mi vagyunk a jobbak, egyértelmű. A Real mellett a nagy számok törvénye, és az elmúlt bő két és fél év sikertelenségének véget vetni vágyó bizonyítási vágy szólhat. Négy meccs, négy teljesen különböző eset. Mind a négyet nem nyerheti meg a Barca, és nem is fogja. A Real továbbá akkor lehet esélyes, ha a hazai közönsége belehajszolja őket a győzelembe, és ez megzavarhatja a Barca játékosait egy-egy akció, a meccsek egyes szakaszain belül. Ezért a bajnokságban egy x szerintem jó lenne nekünk, nem az a legfontosabb a négyből. A kupadöntőben szerintem sokkal esélyesebbek vagyunk, mert idegenben a Real könnyen kizökkenthető a játékából. A BL kemény dió lehet. Mindenképpen előny az otthoni visszavágó. Szerintem olyan rosszul nem alakulhat az odavágó, hogy a visszavágóra csekély eséllyel készülhessenek Messiék. És ha az eredmény után kell esetleg futni, kizártnak tartom, hogy a Real játékoskerete képes arra a védekezésre, mint amit tavaly az Inter mutatott.
És még egy utolsó gondolat. Amikor van egy korszakos csapat a futball történelmében, az akkor a lehető legtöbb címet hódítja el. Ilyen volt az évezred első éveiben a Real, aki éppen minket kiejtve az elődöntőben megnyerte a BL-t, és egyéb kiírásokban sem tudott kezdeni velük senki semmit. Mi meg pláne nem. Szóval ha van igazság a földön, akkor nekünk Barcásoknak is megadatik az, hogy minden sorozatban a Realt ütjük ki, ha már egyszer ezt nevezik a Barca történetének legjobb csapatának.

Bocsánat a hosszú elemzésért. További szép napot.
Lezárt