Labdarúgó-Európa-bajnokság 2012

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ki nyeri az idei EB-t?

Spanyolország
118
56%
Hollandia
12
6%
Németország
51
24%
Olaszország
8
4%
Anglia
3
1%
Portugália
3
1%
Franciaország
9
4%
Más
7
3%

Szavazatok száma: 211
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.29. 12:12:46

K900 írta:Hummels botrányosan játszott a tegnapi nap.De mondjuk ez igaz az egész csapatra is. :o
Nem úgy vettem észre...Mindkét gólnál Badstuber ragadt bennt. Hummels még gólt is lőhetett volna, ám ne várjuk el egy védőtől, hogy csatárt játszon.(Kivéve Piqué-t. :twisted: :twisted: )
Kép
K900
Jugador d'estrella

2012.06.29. 12:04:10

Hummels botrányosan játszott a tegnapi nap.De mondjuk ez igaz az egész csapatra is. :o
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
barca99
Llegenda del Barça

2012.06.29. 11:29:24

Jó, nyilván nem kell vérkomolyan venni, egyszerűen nagyon ötletesen le lett csapva a magaslabda. Nem kell megölni a bulit. :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.29. 11:01:49

barca99 írta:
szajko írta:
Szerintem is. És úgy hívják Iniesta.
Touché.

Sírok. :lol:
Direkt nem reagáltam rá, mert nem akartam bántani Iniestát, de ez meccs a portugálok ellen könnyen az ő lelkén száradhatott volna, olyan ziccert hagyott ki, amit szinte nehezebb volt elhibázni, mint belőni. Meg azt sem hiszem, h a büntetőknél Iniestán múlt volna, h a kapufáról merre pattannak a labdák. :roll:

Iniesta nagyon jó játékos, de mellé mindenképpen kellenek gólerős emberek, mert a kapu előtt elkepesztő, miket ki tud hagyni. Persze fel lehet hozni a VB döntős gólját, + a Chelsea elleni elődöntős gólját, de azért ezek inkább a szabályt erősítő kivételek,.
barca99
Llegenda del Barça

2012.06.29. 00:48:35

szajko írta:
LG írta:a futball istene velük van.
Touché.

Sírok. :lol:
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.29. 00:40:17

Balottelit viszont már eddig is gyűlöltem, ez ma csak fokozódott.
én meg kezdem megimádni :D annyira idiota,hogy nem lehet utálni :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.29. 00:33:48

Amúgy Pirlo előtt tényleg le a kalappal, óriásit játszik az egész EB-n, a vezére az olaszoknak. Cassanonak is respekt, bár ő nagyon nem szimpatikus, azok után, h majdnem meghalt mindenképp tiszteletet érdemel, h ilyen szinten tolja.
Balottelit viszont már eddig is gyűlöltem, ez ma csak fokozódott.

Egyébként érdemes arra is figyelni, h az olaszok magját az ugye veretlenül lett bajnok Juventus adja. Még a végén figyelni kell rájuk a BL-ben. :shock:
PCsabi
aka Game90

2012.06.29. 00:22:51

:lol:

Mickael Pietrus ‏@MickaelPietrus
Balotelli :“When I score, I don’t celebrate because it’s my job. When a postman delivers letters, does he celebrate? Lol lol

Jók voltak az olaszok, Cassano gólpassza és Balotelli 2. gólja fantasztikus volt. És Pirlo, zseni az az ember. Senki sem gondolta, hogy idáig eljuthatnak, de a döntőben is lehet keresnivalójuk a spanyolok ellen.

Ennyi :P

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.28. 23:48:58

[quote="ozsimiki"]

ég és Föld amikor az ellenfél kezében vagy, a spanyolok még gólt sem igen kaptak kieséses szakaszban. amúgy egész meccs alatt arra utalgattál,hogy bemákolják az olaszok, szóval szerintem nem arra enged ez következtetni,hogy szerinted megérdemlik. Ozsi
Pl. most is a büntetőpárbajban az ellenfél kezében voltak, ahogy Robben ziccereinél is a VB döntőn. De Paraguay ellen is vért izzadtak a továbbjutásért, és 2008-ban is volt egy büntetőpárbajuk. Szóval azért voltak momentumok, amikor paraszthajszálon múlt nekik.

Az olaszoknak meg kellett a szerencse is, a németeknek az elején komoly ziccereik voltak, alakulhatott volna bőven máshogy is...
De megérdemelték az olaszok, mert kivédekezték a német rohamokat, majd megbüntették a hibákat, és onnan ügyesen kivédekezték, + jól kontráztak az akkor már mindent vagy semmit játszó németek ellen.
Szép teljesítmény volt tőlük, ahogy az egész EB-n jól játszanak, mindenképp nézhetőbb a játékuk, mint a spanyolokét. Kb. mindenki, aki nem spanyol szurkoló, már panaszkodik az unalmas játékukra, de ahogy olvashatod a fórumot, már az itteni spanyol szurkolóknál is kezd betelni a pohár. :roll: Az olaszoknak a régebbi disznóságaik miatt nem tudok szurkolni, most hiába játszanak jól, én nem felejtettem el 2006-ot, v. 2000-et. Így mondom, annyi örömöm mindenképp lesz a döntőn, h kettőből az egyik kikap.

Nekem sem tetszik a spanyol csatárnélküli játék, van szemem. Ettől függetlenül mivel nem vagyok semleges, nekik drukkolok, nem pedig a hírükhöz/múltjukhoz képest jobb focit nyújtó olaszoknak majd. Ozsi
szajko
Director del Fútbol

2012.06.28. 23:36:02

LG írta:a futball istene velük van.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2012.06.28. 23:35:01

Boixos írta:olyanok a digók ezen az eb-n, mint anno 92ben a dánok voltak, akik véletlenül kerültek ki és ha már ott voltak, röhögcsélve meg is nyerték azt.
ugyanez lesz most az olaszokkal is.
Azert az olaszok nem veletlenul kerultek ki...Maximalis pontszammal jutottak ki osszesen 2 golt kapva, az Eb-n megfogtak a spanyolokat jatekban eleg csunyan elvertek az angolokat es nemetek ellen is azt jatszodtak amit kellett(bar egy jobb formaban levo nemet valogatott ellen megneztem volna oket). Szoval nem lenne eppen erdemtelen a vegso gyozelmuk. Bar te se ezt mondtad csak kicsit kibovitettem a gondolatom.
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.28. 23:34:15

LG írta:
mess2009 írta:csak egyetlen feledata lenne Del Bosque-nek, találni kellene a keretében egyetlen embert aki képes eltalálni a kaput! nem mondom, hogy könnyű lesz de nem lehetetlen -talán?!
egyébként az olaszok éppen azt a területet engedték át ahol aSpanyolok a leg erősebbek, a középpályát! alig tudták megtartani a labdát, viszont a rém gyenge napot kifogó Német védelmet baromi könnyen átjátszották és ez az ami a Spanyolok ellen nem fog menni.
én nekik adom a voksomat.(már mint a Spanyoloknak)
Ugyanúgy a spanyoloknak sem lesz könnyű átjátszani az olasz védelmet. Nagyon esélyes 0-0ra ez a meccs is, vagy egy hiba és egy gól dönthet vmelyik fél javára. Egyébként én is a spanyolokra teszem a voksomat, kicsit sem érzem jobban őket, de egyszerűen már évek óta mindig minden össze jön nekik, a kapufáról is arra pattan a labda, amerre nekik jó, a futball istene velük van.
De savanyú a szőlő :D

Azért ügyesen megpróbáltad a 08es EB-jüket,és 10es VBjüket is egy kaptafa alá venni azzal,hogy tegnap beleért a kapufa a sorsdöntő 11esbe :D:D biztos ennyiből állt a diadalmenetük immáron 4 éve.

Futball Isten velük, jaja, majd a németekkel nem? Akiknek esélyük sem volt az EB döntőben, meg a VB elődöntőben a spanyolok ellen. Mégis akkor mire fel vannak esetleg a spanyolok fölé helyezve tudásban? Azért mert bírod őket? :D

Majd am ha visszanézed a meccset, beláthatnád,hogy az olaszok 100%osan megérdemelten jutottak tovább.

De nyugi, ahogy nemrég írtam: "majd két év múlva", vagy ha nem, hát majd 4 év múlva, de szerintem 2032ben is lesz egy 24éves átlagkorú keretük majd, akkor már biztos összejön.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Boixos
Llegenda del Barça

2012.06.28. 23:29:05

olyanok a digók ezen az eb-n, mint anno 92ben a dánok voltak, akik véletlenül kerültek ki és ha már ott voltak, röhögcsélve meg is nyerték azt.
ugyanez lesz most az olaszokkal is.
PUYOL-XAVI-INIESTA
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2012.06.28. 23:26:13

gergo9 írta:Akkor a többi világversenyen résztvevő volt a hamis merthogy mióta én focit nézek ez az első olasz válogatott aminek köze van a valódi futballhoz.
spanyol-olasz döntő és nem a spanyolok játsszák a jobb focit hát milyen világ ez? :D
Ettől függetlenül egy bűnrossz döntőt várok amit remélem azért a spanyolok behúznak.
Nyitott szemmel próbáltad már nézni? :P
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.06.28. 23:25:12

LG írta:A döntőben annyi örömöm lesz, h vmelyik brigád el veszti. Legalább egy kicsit kárörvendhetek. :lol: A baj, h az egyik megyeri, de igazából ez egy ilyen év, sem a BL-ben, sem a top bajnokságban nem azok nyertek, akiknek szurkoltam, úgyhogy már elfogadtam, h a pénisz rossz oldalán állok.
A számból vetted ki a szót! Pontosabban az ujjaimból a billentyűket :mrgreen:
Ha már vki, Barcasok miatt spanyolok a döntőben.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.28. 23:23:12

LG írta: Ugyanúgy a spanyoloknak sem lesz könnyű átjátszani az olasz védelmet. Nagyon esélyes 0-0ra ez a meccs is, vagy egy hiba és egy gól dönthet vmelyik fél javára. Egyébként én is a spanyolokra teszem a voksomat, kicsit sem érzem jobban őket, de egyszerűen már évek óta mindig minden össze jön nekik, a kapufáról is arra pattan a labda, amerre nekik jó, a futball istene velük van.
Erős túlzás azért :D Ráadásul egy klasszikust idézzek annak van "szerencséje" aki tesz érte, na a spanyolok már egy ideje tesznek érte.

Döntőre nem lesz egyszerű, de amit mes2009 is írt, a spanyol védelem, illetve a komplett csapatvédekezés jobb így kevesebb hely lesz ahova majd belehet lőni a labdákat.Az olaszok erre apelláltak végig, s Balotelli meg futóversenyben meg 1-1ben megoldotta a német védők ellen, a spanyolok ellen remélhetőleg kevésbé.

A Bob félék már várják jó meccset várok 1 gólos spanyol sikerrel, de nem közhely de tényleg bármi benne van, s az olaszoknál tudjuk ez most ráadásul több mint egy döntő megint a becsületük a tét, s nagyon pörögnek.Én az elődöntők előtt is írtam a németeket kevésbé éreztem volna veszelyesnek a spanyolok ellen, a digóktól viszont sokkal jobban tartok.
Kép
Kép
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.06.28. 23:19:59

Olaszoknak némiképp szerencsésen jött ki a lépés, egy meglehetősen statikus szituációból találtak be a meccs egy olyan szakaszában, ahol mind2 csapatban benne volt a gól. A vezetés megszerzésétől kezdve meg már nyert ügyük volt. Viszont az már a németek sara, hogy ezek után nem tudtak mit kezdeni, Gomez, Podolski kezdetése + Reus kihagyása együtt túlságosan nagy butaság volt Löw részéről.
Ez innen már tényleg nem tudom mi lesz, valószínűleg a döntőn is ugyanez a forgatókönyv fog érvényesülni, hogy az nyer, aki először lő gólt. Mondjuk ha egy Pedro-Llorente-Navas támadósor lesz a spanyoloknál, akkor egy fillért sem tennék az olaszokra, de egyelőre a portugálok ellen felküldött kezdőnek esélye sem lesz a gólszerzésre.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.28. 23:14:48

mess2009 írta:csak egyetlen feledata lenne Del Bosque-nek, találni kellene a keretében egyetlen embert aki képes eltalálni a kaput! nem mondom, hogy könnyű lesz de nem lehetetlen -talán?!
egyébként az olaszok éppen azt a területet engedték át ahol aSpanyolok a leg erősebbek, a középpályát! alig tudták megtartani a labdát, viszont a rém gyenge napot kifogó Német védelmet baromi könnyen átjátszották és ez az ami a Spanyolok ellen nem fog menni.
Ugyanúgy a spanyoloknak sem lesz könnyű átjátszani az olasz védelmet. Nagyon esélyes 0-0ra ez a meccs is, vagy egy hiba és egy gól dönthet vmelyik fél javára. Egyébként én is a spanyolokra teszem a voksomat, kicsit sem érzem jobban őket, de egyszerűen már évek óta mindig minden össze jön nekik, a kapufáról is arra pattan a labda, amerre nekik jó, a futball istene velük van.
mess2009
Director del Fútbol

2012.06.28. 23:07:46

csak egyetlen feledata lenne Del Bosque-nek, találni kellene a keretében egyetlen embert aki képes eltalálni a kaput! nem mondom, hogy könnyű lesz de nem lehetetlen -talán?!
ab1daL
Director del Fútbol

2012.06.28. 23:03:57

„Azért vagyunk itt, hogy megnyerjük az Európa-bajnokságot. Meggyőződésem, hogy sikerrel járunk” – mondta Özil.

Ja voll.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
gergo9
Director del Fútbol

2012.06.28. 23:01:48

L.Messi 10 írta:Na ez volt az a meccs amire az EB eleje óta várok... Ez volt az igazi Olasz válogatott. 2006után ismét elkentük a friccek száját, jöhet a revans 2008ért a döntőben. 8)
:D

Akkor a többi világversenyen résztvevő volt a hamis merthogy mióta én focit nézek ez az első olasz válogatott aminek köze van a valódi futballhoz.
spanyol-olasz döntő és nem a spanyolok játsszák a jobb focit hát milyen világ ez? :D
Ettől függetlenül egy bűnrossz döntőt várok amit remélem azért a spanyolok behúznak.
barca99
Llegenda del Barça

2012.06.28. 22:57:53

Na, még a végén nehogy Del Bosque "lassan járj, tovább érsz" elméletének legyen igaza. :D

Jó ez a német sexy fußball, csak kapják a gólokat, meg aztán most egy komoly védelem ellen ők sem igazán tudtak mit kezdeni.

Persze izgalom több van, mint a spanyol meccsen.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.06.28. 22:53:39

Attól függetlenül, hogy egyik csapatot sem szeretem, ez egy kifejezetten jó meccs volt. Kb ezt vártam, csak több Német góllal, és győzelemmel, de az Olaszok rendkívül szervezettek és ott van elől egy Balotelli aki Falcao módra büntetett, 100%osan megérdemelték a győzelmet, ezzel nem lehet vitatkozni.
A döntőben úgy érzem a Spanyolok ellen már nem lesz ilyen könnyű gólt lőni, mert egyrészt sokkal jobbnak és szervezettebbnek tartom a védelmüket és az egész középpályát, másrészt más a támadójáték is.
Én most Bosque helyében Fabregast játszatnám középen, Silva helyett meg Pedritot beraknám, mert szét kell húzni ezt a védelmet és kijátszani.
Hajrá spanyolok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiFan 2012.06.28. 22:59:29-kor.
Subinho
Director del Fútbol

2012.06.28. 22:53:02

na, jó kis meccs volt! nem gondoltam, hogy ez lesz... a németek nagyon jók voltak eddig, de most :shock: az olaszok meg mindíg ezt csinálják, [auto_cenzúra] kezdik a csoportot, épp, hogy továbbjutnak, de ha elmennek szerencsévela 4-ig, akkor ott összekapják magukat és meg is nyerik.
Capon
Llegenda del Barça

2012.06.28. 22:52:11

Viszonylag jó meccs volt, érdemes volt végignézni viszonylag semleges szurkolóként. Azt sem bántam volna ha németek jutnak a döntőbe.
Szerintem jobban jártak a spanyolok az olaszokkal a döntőben. Spanyol védelem talán nem fog ennyit hibázni így nehezebb dolga lesz az olaszoknak.
Lezárt