[quote="ozsimiki"]
ég és Föld amikor az ellenfél kezében vagy, a spanyolok még gólt sem igen kaptak kieséses szakaszban. amúgy egész meccs alatt arra utalgattál,hogy bemákolják az olaszok, szóval szerintem nem arra enged ez következtetni,hogy szerinted megérdemlik. Ozsi
Pl. most is a büntetőpárbajban az ellenfél kezében voltak, ahogy Robben ziccereinél is a VB döntőn. De Paraguay ellen is vért izzadtak a továbbjutásért, és 2008-ban is volt egy büntetőpárbajuk. Szóval azért voltak momentumok, amikor paraszthajszálon múlt nekik.
Az olaszoknak meg kellett a szerencse is, a németeknek az elején komoly ziccereik voltak, alakulhatott volna bőven máshogy is...
De megérdemelték az olaszok, mert kivédekezték a német rohamokat, majd megbüntették a hibákat, és onnan ügyesen kivédekezték, + jól kontráztak az akkor már mindent vagy semmit játszó németek ellen.
Szép teljesítmény volt tőlük, ahogy az egész EB-n jól játszanak, mindenképp nézhetőbb a játékuk, mint a spanyolokét. Kb. mindenki, aki nem spanyol szurkoló, már panaszkodik az unalmas játékukra, de ahogy olvashatod a fórumot, már az itteni spanyol szurkolóknál is kezd betelni a pohár.

Az olaszoknak a régebbi disznóságaik miatt nem tudok szurkolni, most hiába játszanak jól, én nem felejtettem el 2006-ot, v. 2000-et. Így mondom, annyi örömöm mindenképp lesz a döntőn, h kettőből az egyik kikap.
Nekem sem tetszik a spanyol csatárnélküli játék, van szemem. Ettől függetlenül mivel nem vagyok semleges, nekik drukkolok, nem pedig a hírükhöz/múltjukhoz képest jobb focit nyújtó olaszoknak majd. Ozsi