Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem úgy vettem észre...Mindkét gólnál Badstuber ragadt bennt. Hummels még gólt is lőhetett volna, ám ne várjuk el egy védőtől, hogy csatárt játszon.(Kivéve Piqué-t.K900 írta:Hummels botrányosan játszott a tegnapi nap.De mondjuk ez igaz az egész csapatra is.
Direkt nem reagáltam rá, mert nem akartam bántani Iniestát, de ez meccs a portugálok ellen könnyen az ő lelkén száradhatott volna, olyan ziccert hagyott ki, amit szinte nehezebb volt elhibázni, mint belőni. Meg azt sem hiszem, h a büntetőknél Iniestán múlt volna, h a kapufáról merre pattannak a labdák.barca99 írta:Touché.szajko írta:
Szerintem is. És úgy hívják Iniesta.
Sírok.
Touché.szajko írta:Szerintem is. És úgy hívják Iniesta.LG írta:a futball istene velük van.
én meg kezdem megimádniBalottelit viszont már eddig is gyűlöltem, ez ma csak fokozódott.
Szerintem is. És úgy hívják Iniesta.LG írta:a futball istene velük van.
Azert az olaszok nem veletlenul kerultek ki...Maximalis pontszammal jutottak ki osszesen 2 golt kapva, az Eb-n megfogtak a spanyolokat jatekban eleg csunyan elvertek az angolokat es nemetek ellen is azt jatszodtak amit kellett(bar egy jobb formaban levo nemet valogatott ellen megneztem volna oket). Szoval nem lenne eppen erdemtelen a vegso gyozelmuk. Bar te se ezt mondtad csak kicsit kibovitettem a gondolatom.Boixos írta:olyanok a digók ezen az eb-n, mint anno 92ben a dánok voltak, akik véletlenül kerültek ki és ha már ott voltak, röhögcsélve meg is nyerték azt.
ugyanez lesz most az olaszokkal is.
De savanyú a szőlőLG írta:Ugyanúgy a spanyoloknak sem lesz könnyű átjátszani az olasz védelmet. Nagyon esélyes 0-0ra ez a meccs is, vagy egy hiba és egy gól dönthet vmelyik fél javára. Egyébként én is a spanyolokra teszem a voksomat, kicsit sem érzem jobban őket, de egyszerűen már évek óta mindig minden össze jön nekik, a kapufáról is arra pattan a labda, amerre nekik jó, a futball istene velük van.mess2009 írta:csak egyetlen feledata lenne Del Bosque-nek, találni kellene a keretében egyetlen embert aki képes eltalálni a kaput! nem mondom, hogy könnyű lesz de nem lehetetlen -talán?!
egyébként az olaszok éppen azt a területet engedték át ahol aSpanyolok a leg erősebbek, a középpályát! alig tudták megtartani a labdát, viszont a rém gyenge napot kifogó Német védelmet baromi könnyen átjátszották és ez az ami a Spanyolok ellen nem fog menni.
én nekik adom a voksomat.(már mint a Spanyoloknak)
Nyitott szemmel próbáltad már nézni?gergo9 írta:Akkor a többi világversenyen résztvevő volt a hamis merthogy mióta én focit nézek ez az első olasz válogatott aminek köze van a valódi futballhoz.
spanyol-olasz döntő és nem a spanyolok játsszák a jobb focit hát milyen világ ez?
Ettől függetlenül egy bűnrossz döntőt várok amit remélem azért a spanyolok behúznak.
A számból vetted ki a szót! Pontosabban az ujjaimból a billentyűketLG írta:A döntőben annyi örömöm lesz, h vmelyik brigád el veszti. Legalább egy kicsit kárörvendhetek.A baj, h az egyik megyeri, de igazából ez egy ilyen év, sem a BL-ben, sem a top bajnokságban nem azok nyertek, akiknek szurkoltam, úgyhogy már elfogadtam, h a pénisz rossz oldalán állok.
Erős túlzás azértLG írta: Ugyanúgy a spanyoloknak sem lesz könnyű átjátszani az olasz védelmet. Nagyon esélyes 0-0ra ez a meccs is, vagy egy hiba és egy gól dönthet vmelyik fél javára. Egyébként én is a spanyolokra teszem a voksomat, kicsit sem érzem jobban őket, de egyszerűen már évek óta mindig minden össze jön nekik, a kapufáról is arra pattan a labda, amerre nekik jó, a futball istene velük van.
Ugyanúgy a spanyoloknak sem lesz könnyű átjátszani az olasz védelmet. Nagyon esélyes 0-0ra ez a meccs is, vagy egy hiba és egy gól dönthet vmelyik fél javára. Egyébként én is a spanyolokra teszem a voksomat, kicsit sem érzem jobban őket, de egyszerűen már évek óta mindig minden össze jön nekik, a kapufáról is arra pattan a labda, amerre nekik jó, a futball istene velük van.mess2009 írta:csak egyetlen feledata lenne Del Bosque-nek, találni kellene a keretében egyetlen embert aki képes eltalálni a kaput! nem mondom, hogy könnyű lesz de nem lehetetlen -talán?!
egyébként az olaszok éppen azt a területet engedték át ahol aSpanyolok a leg erősebbek, a középpályát! alig tudták megtartani a labdát, viszont a rém gyenge napot kifogó Német védelmet baromi könnyen átjátszották és ez az ami a Spanyolok ellen nem fog menni.
én nekik adom a voksomat.(már mint a Spanyoloknak)
L.Messi 10 írta:Na ez volt az a meccs amire az EB eleje óta várok... Ez volt az igazi Olasz válogatott. 2006után ismét elkentük a friccek száját, jöhet a revans 2008ért a döntőben.