Játékospiac
1én a BL döntő után azt olvastam (ns..) hogy ancselotti megy, azóta nem hallottam róla, tehát biztos kamu volt..
-
- Llegenda del Barça
igaz! végülis marad crespo, sev, pippo inzaghi és hozzá a gila. asszem a tommasson menni fog. de a crespo padozik? az ancelottit meg az elbukott bldöntő után már zavarta volna mindenki, de konkrétan is megköszönték neki a bizalmat?Charlie írta:
Azért nem 1 csatárral játszanakMostanában Crespo + Shevchenko!
C.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Ha jól tudom Anceliottit elküldték a Milantól.
-
- Llegenda del Barça
az "egycsatáros" ancelottinál érdekes lesz az a folyamatos játék. hülye a gila, jöhetett volna a Romába is...A. Gábor írta:Milánó, június 20., 21.10 Mára ígért döntést a fiatal csatár.
A Parma 22 éves csatára a csapat bennmaradása után bejelentette, hogy vélhetően a Milanhoz távozik. Gilardino mára ígért választ a sajtónak, így lehet, hogy ezekben a percekben már piros-fekete játékosnak vallhatja magát.
Az olasz futball új üdvöskéje jövőre tehát Sevcsenko ékpárja lehet, Gilardino idén egyébként 38 meccsen 23 gólt szerzett.
Ennek a gyereknek ennyi esze van. Pénz (cselszi) helyett inkább a folyamatos játékot választja(Milan)????
PUYOL-XAVI-INIESTA
ns.......

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
A Chelsea nem áll túl jól a másik kiszemelt csatár, a ghánai Michael Essien ügyében sem, akiért - mint azt tegnap megírtuk - közel 17 millió angol fontot kérne el jelenlegi klubja, az Olympique Lyon.
"A Chelsea, amely az egyetlen hivatalos kérő, erős nyomást gyakorolt ránk Essien ügyében, azonban mi mindent megteszünk azért, hogy megtartsuk őt" - mondta Jean-Michel Aulas, a Lyon elnöke.
LOOOOOOOOOLLLLLLLL
"A Chelsea, amely az egyetlen hivatalos kérő, erős nyomást gyakorolt ránk Essien ügyében, azonban mi mindent megteszünk azért, hogy megtartsuk őt" - mondta Jean-Michel Aulas, a Lyon elnöke.
LOOOOOOOOOLLLLLLLL
Tiziano Crudeli fan 

-
- Capitá del Barça
Milánó, június 20., 21.10 Mára ígért döntést a fiatal csatár.
A Parma 22 éves csatára a csapat bennmaradása után bejelentette, hogy vélhetően a Milanhoz távozik. Gilardino mára ígért választ a sajtónak, így lehet, hogy ezekben a percekben már piros-fekete játékosnak vallhatja magát.
Az olasz futball új üdvöskéje jövőre tehát Sevcsenko ékpárja lehet, Gilardino idén egyébként 38 meccsen 23 gólt szerzett.
Ennek a gyereknek ennyi esze van. Pénz (cselszi) helyett inkább a folyamatos játékot választja(Milan)????

-
- Llegenda del Barça
persze, nem rossz zsugás a mutu, csak ne őt vigyék hugyozni a meccsek után, mert akkor kicsapja a műszert az ellenőrzésnél. nem a tudásával van probléma, hanem azzal, h állítólag még nem annyira jött le az anyagról, és nem szeretném, ha a Roma ezen fázna meg. egyébként nem olyan jó, mint cassano.LG írta: Sztem Mutu is van olyan jo mint CasannyoJo uzlet volt!
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
szerintem is mutu van olyan jo mint cassano
errol ti vmi hallotatok ??
Madrid, június 20., 11.30 Hatmillió euróért távozhat.
Hirdetés
A portugál Luis Figo közel áll a megállapodáshoz az FC Valencia csapatával. Mint ismeretes, a középpályás hónapok óta parkolópályán van a Realnál, ezért most megegyezett Florentino Perez elnökkel: amennyiben egy klub 6 millió eurót ad érte, mehet.
Javier Subirtas, a Valencia sportigazgatója bejelentette, hogy készek kifizetni ezt az összeget, és néhány napon belül a szerződés megkötéséről számolhatnak be.
A Galaktikusoknl két név "forog" Figo lehetséges utódaként, Gerrard illetve Henry érkezését rebesgetik a vezetők.

errol ti vmi hallotatok ??
Madrid, június 20., 11.30 Hatmillió euróért távozhat.
Hirdetés
A portugál Luis Figo közel áll a megállapodáshoz az FC Valencia csapatával. Mint ismeretes, a középpályás hónapok óta parkolópályán van a Realnál, ezért most megegyezett Florentino Perez elnökkel: amennyiben egy klub 6 millió eurót ad érte, mehet.
Javier Subirtas, a Valencia sportigazgatója bejelentette, hogy készek kifizetni ezt az összeget, és néhány napon belül a szerződés megkötéséről számolhatnak be.
A Galaktikusoknl két név "forog" Figo lehetséges utódaként, Gerrard illetve Henry érkezését rebesgetik a vezetők.
Tiziano Crudeli fan 

- balboa7
- Entrenador del Barça
Labdarúgás - Brazil tinédzserrel erősített a Porto.
A portugál sztárcsapat leigazolta a jelenleg a brazil másodosztályban szereplő Gremio együttesétől Andersont.
A 17 esztendős középpályást sokan a szintén az egykori Világkupa-győztes Gremióban felnőtt Ronaldinho utódjaként tartják számon. Anderson hároméves szerződést kötött a Portóval.
A portugál sztárcsapat leigazolta a jelenleg a brazil másodosztályban szereplő Gremio együttesétől Andersont.
A 17 esztendős középpályást sokan a szintén az egykori Világkupa-győztes Gremióban felnőtt Ronaldinho utódjaként tartják számon. Anderson hároméves szerződést kötött a Portóval.
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Azért cassano jobb sztem,csak akkora pofája van,hogy az ellensúlyozza a tudását.LG írta:Sztem Mutu is van olyan jo mint CasannyoBoixos írta:cassanojuventus
a hét végén írják alá a szerződést.Jo uzlet volt!
Sztem Mutu is van olyan jo mint CasannyoBoixos írta:cassanojuventus
a hét végén írják alá a szerződést.

-
- Llegenda del Barça
ha jönne, nagyon jó lenne. de még abszolut nincs lefutva a dolog, 22 lesz, amikor letelik a szerződése. akkor hozhatnánk. egyébként a sztojcskovra úgy tekint, mint az apjára. ő a példaképe.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Entrenador del Barça
A szezon alatt volt szó róla, hogy Stoichkov csábítja a Barcába ill , hogy ő is szívesen jönne!Charlie írta:Hát nem lenne olcsó mert hosszú szerződése van még,és szó se esett róla.cruyff írta:Tudja valaki, hogy mennyiért szerezhetnénk meg Bojinovot a Fiorentínából?![]()
C.

VISCA EL BARCA!