Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igaz! végülis marad crespo, sev, pippo inzaghi és hozzá a gila. asszem a tommasson menni fog. de a crespo padozik? az ancelottit meg az elbukott bldöntő után már zavarta volna mindenki, de konkrétan is megköszönték neki a bizalmat?Charlie írta:
Azért nem 1 csatárral játszanakMostanában Crespo + Shevchenko!
C.
az "egycsatáros" ancelottinál érdekes lesz az a folyamatos játék. hülye a gila, jöhetett volna a Romába is...A. Gábor írta:Milánó, június 20., 21.10 Mára ígért döntést a fiatal csatár.
A Parma 22 éves csatára a csapat bennmaradása után bejelentette, hogy vélhetően a Milanhoz távozik. Gilardino mára ígért választ a sajtónak, így lehet, hogy ezekben a percekben már piros-fekete játékosnak vallhatja magát.
Az olasz futball új üdvöskéje jövőre tehát Sevcsenko ékpárja lehet, Gilardino idén egyébként 38 meccsen 23 gólt szerzett.
Ennek a gyereknek ennyi esze van. Pénz (cselszi) helyett inkább a folyamatos játékot választja(Milan)????
persze, nem rossz zsugás a mutu, csak ne őt vigyék hugyozni a meccsek után, mert akkor kicsapja a műszert az ellenőrzésnél. nem a tudásával van probléma, hanem azzal, h állítólag még nem annyira jött le az anyagról, és nem szeretném, ha a Roma ezen fázna meg. egyébként nem olyan jó, mint cassano.LG írta: Sztem Mutu is van olyan jo mint CasannyoJo uzlet volt!
Azért cassano jobb sztem,csak akkora pofája van,hogy az ellensúlyozza a tudását.LG írta:Sztem Mutu is van olyan jo mint CasannyoBoixos írta:cassanojuventus
a hét végén írják alá a szerződést.Jo uzlet volt!
Sztem Mutu is van olyan jo mint CasannyoBoixos írta:cassanojuventus
a hét végén írják alá a szerződést.
A szezon alatt volt szó róla, hogy Stoichkov csábítja a Barcába ill , hogy ő is szívesen jönne!Charlie írta:Hát nem lenne olcsó mert hosszú szerződése van még,és szó se esett róla.cruyff írta:Tudja valaki, hogy mennyiért szerezhetnénk meg Bojinovot a Fiorentínából?![]()
C.