Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.05.18. 12:33:09

LG írta:...
Teljesen egyet értek és ez lesz az oka ha oda megy Mou, de ha BL-t megnyerik én nehezen tudom elképzelni, hogy az általad felsorolt érvek nagyobb fajsúllyal bírnának mint 6 kupa :). Plussz még egy évet elbénázna a Real a BL-ben, még nagyobb király lehetne 1évvel később, ha sikerülne vele :)
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.05.18. 12:28:01

kennyke04 írta:Mourinho (remélem nem) tegyük fel BL-t nyerne, miért érné meg neki elmenni a Realba? Megcsinálhatná ő is azt az Interrel, mint mi tavaly és szerintem ez jobban tetszene az egójának, mint mondjuk a Real kispadján ülni, amit megtehet egy évvel később is. Csak nekem tűnne nem Mourinho-ra valló lépésnek? :roll:
Viszont a Madrid nagyobb kihívás, jelenleg a legnagyobb egy edzőnek. Gondoljunk bele, 2004 óta nem tudnak a negyeddöntőbe jutni a BL-ben. Ha ezek után José megtudná nyerni velük a sorozatot, az pályája csúcsa lenne. Ráadásul ha most nyernek az Interrel is, akkor 3 különböző csapattal tenné ezt, ami megint csak nem kis dolog. + ott van a bajnokságban a Barca, akit legyőzni megint csak hatalmas kihívás. Egy olyan edzőnek, aki igazi kihívásokra vár, annak a Madrid a legjobb hely. Emellett hatalmas kockázat is van benne, hiszen mind a vezetőség, mind a szurkolók türelmetlenek, és sikerre éhesek. Az edzők iránt Pereztől sosem volt meg a türelem, szóval nem kényelmeskedhet Mourinho, h odamegy, az biztos. Nagy fába vágná a fejszéjét a portugál, könnyen lehet, h túl nagyba. De talán megéri a kockázatot, hiszen ha neki sikerülne a RM visszavezetni Európa trónjára, akkor nagyon-nagyon magasra emelkedne, a média is valószínűleg az egekig magasztalná, hiszen ha Madridban egy egyeneset rúgnak a labdába, már megy a csöpögés, hát akkor még mi lenne, ha ténylegesen sikert érnének el?
rivaldo90
Barça B

2010.05.18. 12:25:15

kennyke04 írta:Mourinho (remélem nem) tegyük fel BL-t nyerne, miért érné meg neki elmenni a Realba? Megcsinálhatná ő is azt az Interrel, mint mi tavaly és szerintem ez jobban tetszene az egójának, mint mondjuk a Real kispadján ülni, amit megtehet egy évvel később is. Csak nekem tűnne nem Mourinho-ra valló lépésnek? :roll:
zsuni írta:Villa és Fabregas mennyiben lesz erősités a Barca-nak? én annyirahudenagyon nem látok bele, de szerintem a kiadott pénz mennyisége, és az erősités, nagyon nem lesz lineális.
Villa tökéletes lehet ékként, ha Ibrának nem megy, Bojan meg még kevés lenne a feladatra, valamint Henry poszton is tudna hozni egy tavalyi Titi szintet, nem kérdés megérné-e.

Cesc tökéletesen tudná pótolni, mind Xavit, mind Iniestát, sőt Ini balra kitolása esetén, mind hárman szerepelhetnének és nem utolsó sorban, bővülne a kispad is. Erősítésnek, nem nagy erősítés, viszont annál jobban mélyül a keret! Nálunk ez a lényeg. Sokkal erősebb ez a csapat, már nem lehet, viszont 11 ember egy szezonra kevés. Bátran lehetne cserélni így, Iniesta szokásos 3havi pihenőjét tudná pótolni. Szóval rengeteg variáció állhatna Pep rendelkezésére ezáltal. Nem értem, miért kell itt félteni ezeket a játékosokat attól, hogy ki fog padozni.
Amikor elkezdtem írni az üzit akkor még nem jelent meg a válaszod "kennyke04", de lényegében ugyan azt fogalmaztuk meg.
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.05.18. 12:23:05

daffy írta:
kennyke04 írta: Csak nekem tűnne nem Mourinho-ra valló lépésnek? :roll:
vagy: Nem csak neked van rossz kialakult képed Mourinhóról?
megmagyarázod miért rossz kép az Mourinho-ról, ha úgy vélem,hogy inkább be akarna kerülni a könyvekbe úgy mint a világ második edzője aki 6kupát nyert egy szezonba(ráadásul úgy, hogy az előtte 6kupát nyerő ezdő csapatán jutott túl?) ?
-BlancoMark- írta:Úgy látom nem nagyon örülnék Mou érkezésének.
benézted, mivel én örülnék a legjobban neki. Megnézném hogy a szurkolók, mennyire fogják tolerálni, amikor kiáltok ellenünk 5védővel 4kp-val és egy csatárral :lol: Meg nem a csoda szép játékáról híres edző a nagy José, de nem megbántásként, 6 lehetséges kupa vs. Real kispad szerintem nem egy szint a mai világban :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kennyke04 2010.05.18. 12:27:34-kor.
"A fociban az a lényeg,
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
-BlancoMark-
Barça B

2010.05.18. 12:22:34

Úgy látom nem nagyon örülnék Mou érkezésének. :D Persze érthető, végre egy Guardiolánál taktikailag jobb edző.
No meg abban is felveszi a spanyollal a versenyt amiben a legjobb: a motivációban. :wink:
rivaldo90
Barça B

2010.05.18. 12:21:07

zsuni írta:Villa és Fabregas mennyiben lesz erősités a Barca-nak? én annyirahudenagyon nem látok bele, de szerintem a kiadott pénz mennyisége, és az erősités, nagyon nem lesz lineális.
A két játékos kb. 100m. € lesz. Fabregas azért nagy erősítés mert sajnos Iniesta elég sérülékeny és Xavinak is koránál fogva több pihenő kell. Így ha valamelyikük nincs a pályán akkor nem Keita, hanem Fabi játszik ami nem ugyanaz. Villa pedig az egyik legjobb befejező csatár a világon. Ha a barca a kezdőn erősíteni akar, akkor igazából csak ez a 2 poszt, 2 játékosa jöhet szóba, ami egy kis túlzással szinte minden pénzt meg ér.
albicelesteX
A Vadász

2010.05.18. 12:16:37

daffy írta:nyugodtan :wink:
nekem 1 félelmem van mou-van kapcsolatban. az h favágókat hoz. bízom a profizmusában h felismerti,nem kell olasz,de angol főként a spanyol ligába.
Így van!Nem hiszem,hogy Lampard-ra vagy Gerradra van szükségetek a középpályára!El sem tudnám őket képzelni madridban....Meg úgy a ligában sem...!!!
Szerk.:Köszönöm!
Kép
daffy
Madridista

2010.05.18. 12:15:50

kennyke04 írta: Csak nekem tűnne nem Mourinho-ra valló lépésnek? :roll:
vagy: Nem csak neked van rossz kialakult képed Mourinhóról?
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.05.18. 12:13:17

Mourinho (remélem nem) tegyük fel BL-t nyerne, miért érné meg neki elmenni a Realba? Megcsinálhatná ő is azt az Interrel, mint mi tavaly és szerintem ez jobban tetszene az egójának, mint mondjuk a Real kispadján ülni, amit megtehet egy évvel később is. Csak nekem tűnne nem Mourinho-ra valló lépésnek? :roll:
Villa tökéletes lehet ékként, ha Ibrának nem megy, Bojan meg még kevés lenne a feladatra, valamint Henry poszton is tudna hozni egy tavalyi Titi szintet, nem kérdés megérné-e.

Cesc tökéletesen tudná pótolni, mind Xavit, mind Iniestát, sőt Ini balra kitolása esetén, mind hárman szerepelhetnének és nem utolsó sorban, bővülne a kispad is. Erősítésnek, nem nagy erősítés, viszont annál jobban mélyül a keret! Nálunk ez a lényeg. Sokkal erősebb ez a csapat, már nem lehet, viszont 11 ember egy szezonra kevés. Bátran lehetne cserélni így, Iniesta szokásos 3havi pihenőjét tudná pótolni. Szóval rengeteg variáció állhatna Pep rendelkezésére ezáltal. Nem értem, miért kell itt félteni ezeket a játékosokat attól, hogy ki fog padozni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kennyke04 2010.05.18. 12:19:29-kor.
"A fociban az a lényeg,
- Hofi Géza
zsuni
Capitá del Barça

2010.05.18. 12:11:22

Villa és Fabregas mennyiben lesz erősités a Barca-nak? én annyirahudenagyon nem látok bele, de szerintem a kiadott pénz mennyisége, és az erősités, nagyon nem lesz lineális.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.05.18. 12:07:41

rivaldo90 írta:A Madrid nyáron erősíteni fog. A szóban forgó nevek: Rooney, Pato, Drogba, Tevéz, D. Silva, Vidic, Evra, A. Cole, Maicon, Gerrard, Lampard, no meg Mourinho. A felsorolt játékosok közül néhány meglesz, de szerintem ez semmit nem változtat a helyzeten, ugyanis a barca is erősebb lesz(Villa, Fabregas) és minden marad a régiben.
Az a gond, hogy nevekkel nem lehet mit kezdeni.. megint tönkretesznek pár csapatot aztán semmire se fognak menni megint a sok sztárral..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
daffy
Madridista

2010.05.18. 12:05:16

albicelesteX írta:
rivaldo90 írta:A Madrid nyáron erősíteni fog. A szóban forgó nevek: Rooney, Pato, Drogba, Tevéz, D. Silva, Vidic, Evra, A. Cole, Maicon, Gerrard, Lampard, no meg Mourinho. A felsorolt játékosok közül néhány meglesz, de szerintem ez semmit nem változtat a helyzeten, ugyanis a barca is erősebb lesz(Villa, Fabregas) és minden marad a régiben.
Ezek a nevek mind szépen csengenek!De azért szerintem csak 2 vagy 3 az aki tényleges erősítés lenne a madrid számára!Egyébként én mindig úgy vagyok vele,hogy nem jelentek ki olyat hogy a BArca simán nyer jövőre is!Sok minden változhat nem szeretek elrugaszkodni a földtől!Persze BÍZOK A CSAPATOMBAN!

Daffy!Remélem nem bánod,hogy idéztelek az aláírásomban!Ha gond leveszem!Bocsánat,hogy nem kérdeztem meg mielőtt kiraktam! :wink:
nyugodtan :wink:
nekem 1 félelmem van mou-van kapcsolatban. az h favágókat hoz. bízom a profizmusában h felismerti,nem kell olasz,de angol főként a spanyol ligába.
albicelesteX
A Vadász

2010.05.18. 12:00:15

Ezek a nevek mind szépen csengenek!De azért szerintem csak 2 vagy 3 az aki tényleges erősítés lenne a madrid számára!Egyébként én mindig úgy vagyok vele,hogy nem jelentek ki olyat hogy a BArca simán nyer jövőre is!Sok minden változhat nem szeretek elrugaszkodni a földtől!Persze BÍZOK A CSAPATOMBAN!

Daffy!Remélem nem bánod,hogy idéztelek az aláírásomban!Ha gond leveszem!Bocsánat,hogy nem kérdeztem meg mielőtt kiraktam! :wink:
Kép
daffy
Madridista

2010.05.18. 11:54:08

Devid16 írta:Nekem csak egy kérdésem lenne a madridi kollégákhoz. Mit jelent nálatok az, hogy nem tudja motiválni az edző a játékosokat. Már nem azért, de szoktam olvasni madridistát is meg máshol is ez volt a jellemző, hogy a kupakiesés meg a bl kiesés előtt csak ez ment...továbbjutunk...5öt rúgunk...csak kis kisiklás volt a lyoni meccs meg minden...tehát a játékosok tisztában voltak a helyzettel sztem ők is ugyanúgy benne voltak ebben. Mégsem rúgtak 5öt vagy darálták be a szeretett mezükben az ellenfelet. Azt meg megint megnézem, hogy ebből a keretből, hogy csinál világverő alakulatot JOSE...és itt rajta a hangsúly. A keret jó főleg ha még hoztok pár arcot, de védekezni ezek a játékosok nem nagyon fognak. Egyedül Crről tudom elképzelni, hogy felszántja a pályát...dehát akkor ott van mellette Higuain,Kaka esetleg Benzema vagy a nagy sztár Granero :lol: Róluk nem tudom elképzelni azt, hogy úgy nyomják mint ellenünk Etoo...(balhátvédként) Mindenesetre persze a lehetőség adott a NEVEK megint érkezni fognak sztem 2-3 megint...aztán majd kiderül mit hoz a jövő. Remélem a mi győzelmünket :twisted:
igazság szerint azon h nem tud motiválni nincs mit megmagyarázni. ez elég egyszerű tőmondat. az meg h felsoroltál három nevet,akik nem fognak védekezni...és? van még mellettük 7,akik fognak. Az meg a másik,h nem tudod elképzelni...attól még megtörténhet. nem bunkózni akarok,de nem tudom máshogy kifejezni.
rivaldo90
Barça B

2010.05.18. 11:48:16

A Madrid nyáron erősíteni fog. A szóban forgó nevek: Rooney, Pato, Drogba, Tevéz, D. Silva, Vidic, Evra, A. Cole, Maicon, Gerrard, Lampard, no meg Mourinho. A felsorolt játékosok közül néhány meglesz, de szerintem ez semmit nem változtat a helyzeten, ugyanis a barca is erősebb lesz(Villa, Fabregas) és minden marad a régiben.
Devid16
Jugador d'estrella

2010.05.18. 11:27:04

Nekem csak egy kérdésem lenne a madridi kollégákhoz. Mit jelent nálatok az, hogy nem tudja motiválni az edző a játékosokat. Már nem azért, de szoktam olvasni madridistát is meg máshol is ez volt a jellemző, hogy a kupakiesés meg a bl kiesés előtt csak ez ment...továbbjutunk...5öt rúgunk...csak kis kisiklás volt a lyoni meccs meg minden...tehát a játékosok tisztában voltak a helyzettel sztem ők is ugyanúgy benne voltak ebben. Mégsem rúgtak 5öt vagy darálták be a szeretett mezükben az ellenfelet. Azt meg megint megnézem, hogy ebből a keretből, hogy csinál világverő alakulatot JOSE...és itt rajta a hangsúly. A keret jó főleg ha még hoztok pár arcot, de védekezni ezek a játékosok nem nagyon fognak. Egyedül Crről tudom elképzelni, hogy felszántja a pályát...dehát akkor ott van mellette Higuain,Kaka esetleg Benzema vagy a nagy sztár Granero :lol: Róluk nem tudom elképzelni azt, hogy úgy nyomják mint ellenünk Etoo...(balhátvédként) Mindenesetre persze a lehetőség adott a NEVEK megint érkezni fognak sztem 2-3 megint...aztán majd kiderül mit hoz a jövő. Remélem a mi győzelmünket :twisted:
The Deadman/Real fan
Barça B

2010.05.18. 11:23:42

de azért José is megszabta a maga feltételeit az esetleges Madridba szerződése előtt , pl. Valdano mehet a sunyiba mert José közvetlenül Pereznek akar felelni , az ő kezébe fog csoportosulni minden hatalom mint Angliába /szerződtetések , szakmai stáb , stb./
a másik pedig hogy Perezrő kialakult egy sztereótípia / volt benne bőven igazság/ de azt már levetkőzte nagyrészt , Valdano vette át a szócső szerepét , Kupa és a BL búcsú után is Valdano Pellegrini fejét követelte és Perez volt az aki kiállt mellette , a régi Perez azért nem ilyen volt
"Én vagyok az ideális edző, mivel nem félek semmitől. Ugyanakkor én edző vagyok, nem pedig Harry Potter. Ő varázsló volt, a valóságban azonban nincs mágia. Nem hiszek benne. A mágia fikció, és én a futballban élek, ami valóság.
Mourinho
daffy
Madridista

2010.05.18. 11:04:58

Mikaos írta:Kedves madridisták!
Rég nem az aktuális edzőitekkel vannak a bajok. Amikor Capello megnyerte a bajnokságot, úgy is elküldték. Schustert úgy küldték el, hogy bajnokságot nyert, majd tett egy olyan kijelentést a következő szezon Barca meccse előtt, amivel le akarta venni a nyomást a játékosairól -> kirúgták.
Tulajdonképpen mondhatnék még legalább 4 esetet, de nem pazarolom a szót.
A lényeg az, hogy pontosan ugyanez lesz, ha Mourinho érkezik, és nem vált be semmit az első évében. Nem lehet elvárni egy új edzőtől, hogy kapásból mindent megnyerjen. Végre először kellene hagyni egy edzőt dolgozni, és egy olyan edzőt kéne most hagyni, aki 96 pontot ért el első évében. Ráadásul Pellegrini egy olyan ember, akin ki tudják élni a hatalomvágyukat az illetékesek...
Mourinho és a vezetés konkrétan szétszednék egymást egy perc alatt. Biztos vagyok benne, hogy ti ezt nem akarjátok. Mourinho egy patkány, sosem lesz igazi csapatjátékos: és ha az elnök is hasonló kategória (Perezt mondjuk nem nevezném patkánynak, csak egy kicsit földesúr-jellegű), akkor ott forradalom lesz.
dobjuk azt a 96 pontot.
kupából úgy estünk ki h egy világ röhögött rajtunk. a bl-ből úgy estünk ki mint mindig,nem újdonság h a világ röhög rajtunk. két clásicón gólt sem rúgtunk. mindemellett ocsmány játékot produkált a csapat,az eredmények sem jöttek,a játékosok nem hajlandóak futni és nem is bírnak 60percnél többet szaladni. a 96 pont szép,de vegyünk el belőle 20at,még akkor is második a csapat... ez nem pelle érdeme. nem való nagycsapat padjára,főleg nem olyanéra,ahol nem kész keretet kap. nem feltétlen josé a megoldás,de mindenképp olyan kell,aki a sz.rt is kihajtja a keretből és feltüzeli a puhapöcsű bandát. a szép foci már a múlt. utoljára akkor volt szép foci madridban,amikor ott jártatok és egy hatos vertetek. egyelőre az eredményességgel is beérjük,nem kell 30at kapura lőni egy meccsen,de átlagban fusson mindenki min 8-9 km-t. azt hiszem ez teljesíthető ilyen fizetés mellett.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.18. 10:55:44

Kedves madridisták!
Rég nem az aktuális edzőitekkel vannak a bajok. Amikor Capello megnyerte a bajnokságot, úgy is elküldték. Schustert úgy küldték el, hogy bajnokságot nyert, majd tett egy olyan kijelentést a következő szezon Barca meccse előtt, amivel le akarta venni a nyomást a játékosairól -> kirúgták.
Tulajdonképpen mondhatnék még legalább 4 esetet, de nem pazarolom a szót.
A lényeg az, hogy pontosan ugyanez lesz, ha Mourinho érkezik, és nem vált be semmit az első évében. Nem lehet elvárni egy új edzőtől, hogy kapásból mindent megnyerjen. Végre először kellene hagyni egy edzőt dolgozni, és egy olyan edzőt kéne most hagyni, aki 96 pontot ért el első évében. Ráadásul Pellegrini egy olyan ember, akin ki tudják élni a hatalomvágyukat az illetékesek...
Mourinho és a vezetés konkrétan szétszednék egymást egy perc alatt. Biztos vagyok benne, hogy ti ezt nem akarjátok. Mourinho egy patkány, sosem lesz igazi csapatjátékos: és ha az elnök is hasonló kategória (Perezt mondjuk nem nevezném patkánynak, csak egy kicsit földesúr-jellegű), akkor ott forradalom lesz.
ReggieHammond
Barça C

2010.05.18. 10:47:02

En inkabb attol felnek a madridistak helyeben, hogy Perec bacsival hogy fog kijonni az oreg, mert azert ez tenyleg a ket dudas esete abban a bizonyos csardaban.
Alapvetoen ami a Madridnak kellene most mar, az nemi allandosag. Egy edzonek tobbet adni egy evnel, a jatekoskeretet nem minden evben teljesen felboritani. Es akkor el lehet erni valamit.
Madridistaként a többiekkel együtt nekem sem tetszett, amit Pellegrini lehozott ebben az évben, csak abban is biztos vagyok, hogy nemtudtuk meg mire képes az öreg, mivel annak ellenére, hogy ő az edző, erősen befolyásolják a munkáját felülről. (lehet, hogy csak az én hülyeségem ez)
Nyáron is az egész játékospolitika úgyadta ki magát, hogy megvett a vezetőség akit gondolt, aztán igazoltak hozzá egy edzőt. És EZ a baja itt a Madridnak már nagyon régen, hogy nem adnak semmi választási lehetőséget az edzőnek. Így nemlehet csapatot építeni, ez teljesen egyértelmű.

Én éppen ezért szeretném, hogy jöjjön Mourinho, mert akármilyen bunkó stb..., azt szerintem mindenki beláthatja, hogy ő úgy nemhajlandó dolgozni, ha valaki más belenyúlkál folyamatosan a munkájába.
/Madridista/
d
Entrenador del Barça

2010.05.18. 10:23:42

daffy írta:Perec bácsival ki fog jönni. javaslom olvassa el mindenki a következőt: Florentino Perez: "Pellegrini? Valdanót kérdezzék, ő hozta." ez sokat sejtető dolog. vagyis nem minden perez döntései szerint alakul és nem kizárólag az ő szava dönt. régen így volt,de idén egyelőre semmi jele nincs ennek.
Azert az ujravalasztasakor az igazolasok jo reszet Perez hozta, nem? Marpedid ez ismet egy olyan terulet, amit Mourinho szeret kezben tartani (ami persze ertheto is).
daffy
Madridista

2010.05.18. 10:21:01

d írta:Valoszinuleg Mourinho azert van olyan jo edzo, hogy a jelenlegi jatekosallomanybol + nehany kiegeszito igazolassal siman osszedobjon egy jo csapatot. Valoszinu nem olyan jatekot fog mutatni, mint Del Bosque mondjuk, de szerintem a Madridnal mar olyan nagy az elkeseredes, hogy mar azt se banjak ha 11 ember all be a kapuba, csak nyerjenek mar valamit. Capellot is visszasirjak mar. Meg aztan Mourhinho azert jo edzo, megvan a maga kedvenc taktijaka, jatekstilusa, es persze lehet utalni is a viselkedeseert (hat en se kedvelem...), de kiall a csapata, jatekosai mellett es tudja motivalni oket.

Azt mindenesetre en erosnek erzem, hogy itt most csakis es kizarolag Mourhinho lenne a megoldas, vannak azert meg jo edzok a piacon, de persze ez is egy madridi megoldas, ahogy a palyara, ugy a padra is egy nagy nevet kell igazolni.

En inkabb attol felnek a madridistak helyeben, hogy Perec bacsival hogy fog kijonni az oreg, mert azert ez tenyleg a ket dudas esete abban a bizonyos csardaban.
Alapvetoen ami a Madridnak kellene most mar, az nemi allandosag. Egy edzonek tobbet adni egy evnel, a jatekoskeretet nem minden evben teljesen felboritani. Es akkor el lehet erni valamit.
Perec bácsival ki fog jönni. javaslom olvassa el mindenki a következőt: Florentino Perez: "Pellegrini? Valdanót kérdezzék, ő hozta." ez sokat sejtető dolog. vagyis nem minden perez döntései szerint alakul és nem kizárólag az ő szava dönt. régen így volt,de idén egyelőre semmi jele nincs ennek.
d
Entrenador del Barça

2010.05.18. 10:17:03

Valoszinuleg Mourinho azert van olyan jo edzo, hogy a jelenlegi jatekosallomanybol + nehany kiegeszito igazolassal siman osszedobjon egy jo csapatot. Valoszinu nem olyan jatekot fog mutatni, mint Del Bosque mondjuk, de szerintem a Madridnal mar olyan nagy az elkeseredes, hogy mar azt se banjak ha 11 ember all be a kapuba, csak nyerjenek mar valamit. Capellot is visszasirjak mar. Meg aztan Mourhinho azert jo edzo, megvan a maga kedvenc taktijaka, jatekstilusa, es persze lehet utalni is a viselkedeseert (hat en se kedvelem...), de kiall a csapata, jatekosai mellett es tudja motivalni oket.

Azt mindenesetre en erosnek erzem, hogy itt most csakis es kizarolag Mourhinho lenne a megoldas, vannak azert meg jo edzok a piacon, de persze ez is egy madridi megoldas, ahogy a palyara, ugy a padra is egy nagy nevet kell igazolni.

Dave87
Capitá del Barça

2010.05.18. 10:05:49

miihii írta: ...Az lehet,de úgy megélhet,ha cselszkij-inter féle játékot ad le?Mert ezt már többször,többeknél nem nézték el a fővárosban...
Egyetértek! Egyből Capello jutott eszembe. Ő is eredményes futballt játszott a Reallal, bajnokságot is nyert.
Szerintem ha kapott volna időt és egy kis türelmet, akkor azokkal az alapokkal, amiket lerakott, továbbra is sikeres maradhatott volna a Madrid. Nem kapott, mert nem volt szemet gyönyörködtető a játék, és nem nyert BL-t.
Én ugyanezt érzem Mourinhonál is. Bár azóta már kicsit lejjebb adták arrafelé (már egy "szimpla", korábban lefitymált bajnoki cím is elég lenne), az igazán látványos játék nem José stílusa, legalábbis nem egyről a kettőre, ahogy azt elvárják.
Kétségtelenül erősödnének vele, emellett továbbra is gusztustalannak tartom, ahogy egyes emberek karrierjével dobálóznak.
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
albicelesteX
A Vadász

2010.05.18. 09:50:37

Mondjuk az is igaz,hogy Mourinho (az nso állítás szerint) ugye négy feltételt nevezett meg!Ez is ugye olyan José-s :D Ennek ellenére ha jönne én úgy gondolom megerősítené a védelmet,jó pár embert el is zavarna...Szerintem volt már egy ilyen edzője vagyis hasonló a realnak akivel bajnoki címet is nyertek mégis el lett küldve egy év után!És az az ember az Én szememben nagyobb stratéga volt mint a portugál...
Kép
Lezárt