Mourinho (remélem nem) tegyük fel BL-t nyerne, miért érné meg neki elmenni a Realba? Megcsinálhatná ő is azt az Interrel, mint mi tavaly és szerintem ez jobban tetszene az egójának, mint mondjuk a Real kispadján ülni, amit megtehet egy évvel később is. Csak nekem tűnne nem Mourinho-ra valló lépésnek?
zsuni írta:Villa és Fabregas mennyiben lesz erősités a Barca-nak? én annyirahudenagyon nem látok bele, de szerintem a kiadott pénz mennyisége, és az erősités, nagyon nem lesz lineális.
Villa tökéletes lehet ékként, ha Ibrának nem megy, Bojan meg még kevés lenne a feladatra, valamint Henry poszton is tudna hozni egy tavalyi Titi szintet, nem kérdés megérné-e.
Cesc tökéletesen tudná pótolni, mind Xavit, mind Iniestát, sőt Ini balra kitolása esetén, mind hárman szerepelhetnének és nem utolsó sorban, bővülne a kispad is. Erősítésnek, nem nagy erősítés, viszont annál jobban mélyül a keret! Nálunk ez a lényeg. Sokkal erősebb ez a csapat, már nem lehet, viszont 11 ember egy szezonra kevés. Bátran lehetne cserélni így, Iniesta szokásos 3havi pihenőjét tudná pótolni. Szóval rengeteg variáció állhatna Pep rendelkezésére ezáltal. Nem értem, miért kell itt félteni ezeket a játékosokat attól, hogy ki fog padozni.