Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Es 9es mezben fog jatszani akkor ugye?!Bogyó írta:Ééééés, elvileg megérkezett.http://www.tumblr.com/tagged/alexis+sanchez
Vucinic állítólag menni akar...Varatrix írta:Totti, Vucinic, Boriello
Azért itt jónéhányan elkönyvelték, hogy Bojan kezdő lesz a Rómában. Én nem értem. Lényegesen több lehetőséget fog kapni mint itt, de nem tudom mennyire lesz az folyamatos. Azért a Totti, Vucinic, Boriello névsor sem egy kutyaütő trió. Azt sem tartom kizártnak, hogy se a Rómának sem a Barcának nem fog kelleni a végén. Nem látok benne akkora potenciát.barca99 írta:Azért adták kölcsön, mert csak folyamatos lehetőség mellett tudja a legjobbját nyújtani, azt meg itt nem kapja meg. Romában majd megkapja, ha tényleg tud élni vele, akkor jöhet vissza.
Ha szerinted nem várják vissza, akkor miért ilyen szerződést kötöttek? 40 millió lenne a végösszeg, az nem kis pénz, főleg nem az ASR-nél.
És nem duzzogásról van szó. A gesztus csak jól esik, ha megkapod. Ezért kapta meg tavaly a 9-es számot, azért kapta meg a csapatkapitányi szalagot néhány meccsen.
Pont akartam én is írni.Rivaldo11 írta:Már most több százan dekkolnak az el-praton...Hatalmas a várakozás vele kapcsolatban, de biztos vagyok abban, hogy ha valakit, akkor őt ez nem fogja megbénítani, sőt...
Azért adták kölcsön, mert csak folyamatos lehetőség mellett tudja a legjobbját nyújtani, azt meg itt nem kapja meg. Romában majd megkapja, ha tényleg tud élni vele, akkor jöhet vissza.Varatrix írta:Miylen gesztusok? Milye Bojan vissza...
Nem azért adták mert hatalmas bizalom övezi. csak azért mondanak olyanokat, hogy visszavárják, mert nem akarják megsérteni. Ugyanakkor nem hiszem, hogy Bojan ott fog duzzogni Rómában, ha Alexis megkapja a mezszámát.
Vagy CoentraobólRivaldo11 írta:Szerintem a 9-es nem igazán passzol hozzá, de ha azt szeretné, bizonyára meg is kapja. Én a 11-est jobban elnézegetném rajta-na nem mintha nem lenne tökmindegy, hányas mezben csinál bohócot mondjuk Marceloból, vagy Ramosból.
A lényeg, hogy itt van! Várom az első fotókat
Ugyan ez jutott eszembe.S.Agüero írta:De nagy ügyet fordítunk erre a számozásra.![]()
nem tök 8 hanyasban rúgja a gólokat?
Bojan már nem Barcelona játékos. 2 év múlva van rá esély hogy újra az lesz(én örülnék neki), de a számjegelés nem indokolt szvsz. Ezt kéri, és ha szabad miért ne kaphatná meg. Szerintem 9-es lesz, de ugye ez legkésőbb holnap ki fog derülni, már nem kell sokat várnunk. Én örülnék egyébként a 11-esnek is, de Jeffren még itt van.Bob_Marley írta:Sanchez ide Sanchez oda, nagyon meglepne, sőt borzasztó csalódott lennék, ha elvennék Bojantól a 9est!Nem keveset tett már a klubbért az utánpótlás csapatokban is, s a felnőttben is voltak emlékezetes pillanatai!Burkolt jelzőértékű, szép gesztus, sőt "kötelesség", hogy fagyasszuk a 9est neki!Van még választási lehetősége a chileinek!
Nem késik az, alapból 6 óráról volt szó. http://www.fcbarcelona.com/web/castella ... 18503.htmlbarcalaci84 írta:késik a gépe csak 6 óra fele érkezik
de én a holnapi bemutatást várom igazán ahol mezben, mezszámmal láthatjuk...