Hú kiprovokáltátok, hogy ideregisztráljak (erre ment ki a játék

)
Nem is tudom mire reagáljak először...
Kicsit madridi szemmel nézve azt mondanám, kb 10x annyi Henry Barca mez fog fogyni, mint amennyi mezt ezekkel a játékosokkal összesen eltud adni a real.
régen nem ez a szempont
Akkor miért nem 10 éveseket vesztek, mert akkor még értékesebbek lennének...
Nem kell hülyét csinálni magadból, mindeki érti a dolgot. Ha vki 23 éves nyugodtan lehet 7 évig a csapat szolgálatára, míg 28 évesen mondjuk 2-ig.
Az átlagéletkor nagyban befolyásolja a játékos árát ezt nem kell jobban megmagyarázni.
Én Pepe leigazolásán nem térek napirendre... Hogy lehetett azért az emberért 30 milliót kidobni az ablakon. Nézzétek már meg, hogy mennyiért szoktak klubot váltani portugál KLASSZISOK. Simaot vette meg az Atletico 20ért...
Nekem megér ennyit a "tökéletes védő". Részletbe jön, amúgy is nagy ígéret ls fiatal.
Ti 3 emberért kifizettetek 70 milkót, mi 4ért 68at. A mi oldalunkon van egy Henry, nálatok meg egy Drenthe. Így megint más a leányzó fekvése Szóval az ingyenes játékosokkal most a vezetőségeket megmutatta, hogy tud okosan is gazdálkodni, viszont az előbbi adattal megint bizonyították, hogy akiért pénzt kell kiadni, ott erős túlzásokba esnek. Utóbbit kérdőjeleztem meg
Jó én is mondok vmit: 3 emberért fizettünk 0 millió eurót

Az tény, hogy Drenthe, Sneijder és Pepe magas áron érkeztek. Sneijder megér annyit, nálam Pepe is, Drenthe majd elválik

Az a helyzet, hogy tit vettetek egy 28 éves embert 15 millió euróért (Abidal) és azt hiszitek, hogy olyan jól igazoltatok, pedig gondolj bele: 2 év múlva kifelé ját már a rúdja. Vagy mondjuk Henry esete: 30 éves, szted mennyi ideig lehet csúcsformában, max 2 évig. Ti ezért a 2 évért fizettetek 24 millió eurót
Mi megvettük Drenthét 14 misiért. 20 éves az U-21-es EB legjobbja. Ha minden úgy megy, akár 10 évig is nálunk lehet, de hasonló Sneijder és Pepe esete is. Ez a Madrid a jelen csapata, de méginkább a jövőé.
Higyjétek el nem olyan sok az a pénz, ráadásul ha már ingyen jöttek minőségi játékosok megengedhetjük, hogy a maradékért többet költsünk.
Metzelder - ingyen
Saviola - ingyen
Dudek - ingyen
Pepe - 30 m. euró
Drenthe - 14 m. euró
Sneijder - 26 m.euró
Összesen: 70 m. euró
ezt így is el lehet osztani :
Metzelder - 7 m.euró
Saviola - 8 m.euró
Dudek - 5 m.euró
Pepe - 18 m. euró