Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek, hogy egy kicsit a más a helyzet, de miért Fabregas miatt ment el Thiago, ha nem is ugyanaz a posztjuk, ahogy írtad is. Ez a poszt ahova most Xavit teszik a portálok, Fabregasnak sokkal jobban fekszik mint Xavinak, de tuti, hogy Xavi kezd majd, nem is értem...ugyanazt a kezdőt küldeném fel én is, amit te írtál.crixus írta:Nálunk kicsit más a helyzet. Ha lehet hinni az elmundo-nak és a sport.es-nek, akkor a spanyolok 4-5-1-et fognak játszani, Costa-val elöl, Xabi Alonso-val és Busquets-cel, mint 2 vkp és egy irányítóval. Erre a posztra inkább Cesc lenne megfelelő, mint Xavi. Nálunk azonban 4-3-3 van, és Cesc nem megfelelő a visszavontabb tkp feladatkörére. Ő támadóbb szellemű, nálunk neki Iniesta posztja feküdne/feküdt a legjobban. Ott azonban Iniesta elsőbbséget élvez, ezért volt Cesc csere, jogosan. Én nem bánom, hogy elmegy, amit jobban bánok az az, hogy Thiago (nagy részben) miatta ment el tavaly a Bayern-hez. Pep Thiago-ban látta Xavi utódját, nem véletlenül "vitte magával". Cesc-et meggyőződésem, hogy Pep egy 3-4-3-as szerkezetű csapatban képzelte el, de mivel ez bukott (talán túl korán ítélték meg) így Cesc posztja, szerepköre sem alakult ki, kényszerposztokon játszott. Ehhez jött még hozzá a rossz hozzáállás is. Nem csoda, hogy Pep ki akarta rakni egy év után.pep71 írta: Spanyoloknál remélem Xavi nem lesz kezdő és egy kicsit direktebb lesz a játékuk, mert az embereik bőven megvannak hozzá, de ahogy olvasom, minden portálon a kezdőbe várják...és akkor csodálkozunk, hogy Cesc elmegy, mikor a válogatottban is stabil kezdő Xavi, akkor mit várjon a Barcában???
Visszakanyarodva a válogatotthoz: a 4-5-1-hez Cesc tökéletesen megfelelne. valószínűleg tkp-t fog ugyanilyen rendszerben játszani a Chelsea-nél is, ezt játszotta az Arsenal-ban is, ide ő tökéletes lenne.
Én amúgy Alonso helyére Martinez-t tenném, Xavi helyére pedig Cesc-et. Azt hiszem ennél erősebb csapattal ki sem tudna állni Spanyolország: Casillas-Alba,Piqué,Ramos,Azpilicueta-Busquets,Martinez,Cesc-Iniesta,Costa,Silva.
Nálunk kicsit más a helyzet. Ha lehet hinni az elmundo-nak és a sport.es-nek, akkor a spanyolok 4-5-1-et fognak játszani, Costa-val elöl, Xabi Alonso-val és Busquets-cel, mint 2 vkp és egy irányítóval. Erre a posztra inkább Cesc lenne megfelelő, mint Xavi. Nálunk azonban 4-3-3 van, és Cesc nem megfelelő a visszavontabb tkp feladatkörére. Ő támadóbb szellemű, nálunk neki Iniesta posztja feküdne/feküdt a legjobban. Ott azonban Iniesta elsőbbséget élvez, ezért volt Cesc csere, jogosan. Én nem bánom, hogy elmegy, amit jobban bánok az az, hogy Thiago (nagy részben) miatta ment el tavaly a Bayern-hez. Pep Thiago-ban látta Xavi utódját, nem véletlenül "vitte magával". Cesc-et meggyőződésem, hogy Pep egy 3-4-3-as szerkezetű csapatban képzelte el, de mivel ez bukott (talán túl korán ítélték meg) így Cesc posztja, szerepköre sem alakult ki, kényszerposztokon játszott. Ehhez jött még hozzá a rossz hozzáállás is. Nem csoda, hogy Pep ki akarta rakni egy év után.pep71 írta: Spanyoloknál remélem Xavi nem lesz kezdő és egy kicsit direktebb lesz a játékuk, mert az embereik bőven megvannak hozzá, de ahogy olvasom, minden portálon a kezdőbe várják...és akkor csodálkozunk, hogy Cesc elmegy, mikor a válogatottban is stabil kezdő Xavi, akkor mit várjon a Barcában???
örülök h nem nekem kell ezeket leírnom. ez a válogatott marha messze van attól h esélyesek legyenek, az h sok orgánum erősorrendben első helyre tette, annak szól h otthon játszanak. egy full szervezett német vagy spanyol válogatott agyonveri őket. ha csak nem jön még egy pár nagamotofukasinakamura aki be nem fúj nekik még vagy 5 kamut...LG írta:A meccs előtt írtam ezt, és azóta erősödtek a benyomásaim. Jól szervezett játékkal meg lehet fogni a brazilokat, már a nyolcaddöntőben bajban lehetnek, a spanyolok ellen semmi esélyt nem adnék nekik, a hollandok ellen talán... Úgy látszik, számithatunk rá, hogy a játékvezetők nyomni fogják őket, amire szükségük is, mert különben sírás és fogak csikorgatása lesz Brazíliában.LG írta:A brazilokon valóban hatalmas nyomás van, nagyon várják tőlük a VB aranyat. Pedig szvsz nem lesz meg, egy szervezett európai csapat meg fogja őket állítani. Arra kíváncsi leszek, hogy a játékvezetők mennyire segítik meg őket. Egy nehezen eldönthető szituációban aligha ítélnek majd ellenük...
Kár volt a médiának túlsztárolni ezt a csapatot, annál nagyobb lesz a csalódás.
A meccs előtt írtam ezt, és azóta erősödtek a benyomásaim. Jól szervezett játékkal meg lehet fogni a brazilokat, már a nyolcaddöntőben bajban lehetnek, a spanyolok ellen semmi esélyt nem adnék nekik, a hollandok ellen talán... Úgy látszik, számithatunk rá, hogy a játékvezetők nyomni fogják őket, amire szükségük is, mert különben sírás és fogak csikorgatása lesz Brazíliában.LG írta:A brazilokon valóban hatalmas nyomás van, nagyon várják tőlük a VB aranyat. Pedig szvsz nem lesz meg, egy szervezett európai csapat meg fogja őket állítani. Arra kíváncsi leszek, hogy a játékvezetők mennyire segítik meg őket. Egy nehezen eldönthető szituációban aligha ítélnek majd ellenük...
Mert Scolarinak ennyi esze van. Fernandinho nem értem miért nem kezdő, Willian szintén... Lucas Mourát otthon hagyta, az Atletico duóját sem vitte el, de a 4 meccsen Bernardra a Sahtarból nagy szüksége volt. Neki is meg vannak a beépített emberei, ahogy del Bosquének is... Erről szól a történet.Game90 írta:Amúgy Hulk nagyon gyenge volt.
Amúgy2, Fernandinho miért nem volt kezdő?
na0421 írta:Nem ez a lényeg. a vb előtt is várható volt a "brazilok tolása", de ennyire látványosan az első meccstől..ha szted ez rendben van, ok, lelked rajta. nekem gusztustalan. tudtam, hogy tolni fogják őket, de ennyire.Leon írta:A horvátok hány gólt is szereztek?![]()
Ja hogy Marceloról valahogy bepattant....
A brazil 1. meg 3. gól full szabályos volt,na erről ennyit.
Lehet egyedül maradsz ezzel a véleménnyelmess2009 írta:az egy megadható tizenegyes volt, jól láthatóan kézzel lerántotta Fredet miközben persze ő is hozzátette amit kell
pletykauraságnak a reflexei egy 80 éves öregemberrel vetekedtek bakker...mess2009 írta:hát.....nem tudom, az ilyenek egyszer be mennek egyszer mellé.
az perszeaz egy megadható tizenegyes volt
2dik gól nem volt érvényes, aztán pedig elvettek 1 szabályosat a horvátoktól. Na erről ennyit.Leon írta:A horvátok hány gólt is szereztek?![]()
Ja hogy Marceloról valahogy bepattant....
A brazil 1. meg 3. gól full szabályos volt,na erről ennyit.