Szeretnéd...Charlie írta:Öreg,vészesen közeledtek a 6évhezBotinho írta:Nem értem mért van ekkora pofájuk a barcásoknak...
Hány évig nem nyert semmit a Barca? Hmm?
Na ugye...![]()
C.
Barça vs. Real
Nem értem mért van ekkora pofájuk a barcásoknak...
Na ugye...
Na ugye...
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Sacchi: Olyat írtam le az előző hsz-emben, aminek pont az ellentétét akartam! Szal olvasd el mégeygszer, remélem értetted először is, szal nem drukkoltam a Real ellen. A másik meg az hogy amúgy én annyira nem örülök a Real vesszőfutásának, mert jobb érzés lenne őket úgy legyőzni, hogy egyenlő esélyek vannak és a végén mégis mi bizonyulunk jobbnak.
-
- Barça C
- Kapcsolat:
Csodás taktikus mérkőzés volt!
A 11es kamu... És még Mourinho beszélt a szinészkedésről! Én e helyében nagyon elszégyelném magam a játékosa miatt! Ronaldinho megint bebizonyította, hogy nem véletlenül kapta meg az ARANYLABDÁT!
Nagyon sajnálom viszont Messit! Remélem mihamarabb meggyógyul!
Amilyen összetartás van a BARCELONÁNÁL azt minden csapat megirigyelhetné
Gondolok itt Messi sérülésére... Testvérként szereti itt mindenki 1mást! Nincs még 1 ilyen klubb!
A Barca játékosai szívből a játékért játszanak! Nem érdekli őket a pénz!
(köztudottan a Barcában játszó focisták nem a fizetésükről híresek)
Nézzétek meg a Madridot, Chelseát és az összes többi pénzhajhász klubbot... Maga a foci nem a pénzről szól--->tökéletesen példázza a Barca.
Köszönöm, hogy megoszthattam a véleményemet!
Mindenkinek további jó szurkolást kívánok!
FORCA BARCA!
A 11es kamu... És még Mourinho beszélt a szinészkedésről! Én e helyében nagyon elszégyelném magam a játékosa miatt! Ronaldinho megint bebizonyította, hogy nem véletlenül kapta meg az ARANYLABDÁT!
Nagyon sajnálom viszont Messit! Remélem mihamarabb meggyógyul!
Amilyen összetartás van a BARCELONÁNÁL azt minden csapat megirigyelhetné

A Barca játékosai szívből a játékért játszanak! Nem érdekli őket a pénz!
(köztudottan a Barcában játszó focisták nem a fizetésükről híresek)
Nézzétek meg a Madridot, Chelseát és az összes többi pénzhajhász klubbot... Maga a foci nem a pénzről szól--->tökéletesen példázza a Barca.
Köszönöm, hogy megoszthattam a véleményemet!
Mindenkinek további jó szurkolást kívánok!
FORCA BARCA!

Nem akartam általánosítani, ha sikerült akkor bocs. Boixos: Ha látom akkor a madridistán is próbálok rendet tartani, pedig mostanában elég sok a hülyegyerek nálunk.. 

-
- Llegenda del Barça
Sacchi, tökéletesen megértem az elkeseredésedet. remélem, 'otthon' is így helyreteszed a dolgokat, ha a szükség úgy hozza.
a barcásokat (akiket illet), megkérném, h a jövőben legyen annyi önuralom bennük, h a madrid rossz szereplése feletti örömüket EZEN az oldalon fejezzék ki, ne menjenek át a a madridistára emberkedni!
nem kell szeretni a madridot, csak abba gondoljatok bele, h mennyire örülnétek egy fordított szituban az itt örömködő madridistáknak.
a barcásokat (akiket illet), megkérném, h a jövőben legyen annyi önuralom bennük, h a madrid rossz szereplése feletti örömüket EZEN az oldalon fejezzék ki, ne menjenek át a a madridistára emberkedni!
nem kell szeretni a madridot, csak abba gondoljatok bele, h mennyire örülnétek egy fordított szituban az itt örömködő madridistáknak.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
belőlem semmi különösebb érzelmet nem váltott ki a tegnapi bukásuk, ugyanis lesz.rom a madridot, mint ahogy a spanyol focit úgy általában, inkább a barca érdekel. tökéletesen igaza van antiimperialistának, mi ennél klasszisokkal szarabb helyzetben voltunk, szal nem kell a földön fekvőt rúgdosni. igaz, akkor nem küldözgették "odaátról" az együttérző üzeneteket, hanem valszeg fetrengtek a röhögéstől.
egy dologra lennék csak kiváncsi ilyenkor, azoknak a hihetetlenül nagyarcú gyerekeknek a búrájára, akik minden ellenfelét leszarozzák a madridnak, közben akkora sallereket kap a csapatuk a komolyabb brigádoktól (mint pl. a mallorca), h annak a szele egy generációt fog elsöpörni onnan zidanostúl, raulostúl, ronaldóstúl.
egy dologra lennék csak kiváncsi ilyenkor, azoknak a hihetetlenül nagyarcú gyerekeknek a búrájára, akik minden ellenfelét leszarozzák a madridnak, közben akkora sallereket kap a csapatuk a komolyabb brigádoktól (mint pl. a mallorca), h annak a szele egy generációt fog elsöpörni onnan zidanostúl, raulostúl, ronaldóstúl.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Semmi értelme sincs most röhögni a madridiakon, volt a Barca ennél sokkal mélyebben is. Ez jusson az eszetekbe, mielőtt átmentek a madridistára kárörvendeni.
Én tegnap nekik szurkoltam, már csak az öcsém miatt is, meg mert az Arsenalt nagyon utálom. Kár, hogy így alakult.
Én tegnap nekik szurkoltam, már csak az öcsém miatt is, meg mert az Arsenalt nagyon utálom. Kár, hogy így alakult.
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Azért ne általonosíts légyszívesSacchi írta:A szégyen az az, hogy abban leled a szórakozásodat, hogy átjársz a madridistára a nőddel együtt és marha viccesnek képzeled magadat.Azt nem értem, hogy most mi a frásznak tudtok örülni annyira? Hiszen ti mindig is tudtátok, hogy a Madrid az egy [auto_cenzúra] csapat, nem? Akkor meg mi a szégyen azon, hogy ha kiesnek? Vagy azért annyira mégsem tartjátok rossznak őket? Érdekes... Jah és ha már itt tartunk érdekes módon, tegnap a madridistán szinte mindenki a Barcáért szurkolt, hogy egy spanyol csapat jusson tovább, ne pedig a rohadt angolok. Ti odáig juttok el, hogy megnézitek, hogy ki a Barca legnagyobb ellenfele és akkor azt utáljátok. Ehhez csak gratulálni tudok! További jó gúnyolódást! Petixy: neked külön köszi a nagyon humoros beszólásaidért, amiket odaát a madridistán tettél! Nagyon jól szórakoztunk
![]()
Bocs, ha helyenként durva voltam, de most egy kicsit ( nagyon ) ideges vagyok... Talán ez érthető is.![]()
![]()
![]()
Sacchi.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jelwaz 2006.03.09. 13:19:05-kor.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
ÉN bevallom, egyik csapat továbbjutása esetén sem aggódtam volna. Az Arsenal továbbjutásért azért, mert nagyon szeretem azt a csapatot. A real mellett pedig az szól,t h spanyolok, és, h jobban szerettem volna őket látni kipotyogni a BL-ből. Általunk
AZ meg, hogy ilyen helyzetben még egyet belerúgunk a madridistákba, elítélendő a részemről. Fog még forudlni a kocka, és ezt ők nagy valósízínűséggel vissza is fogják adni. Teljes joggal. Úgyhogy remélem innen tőlünk senki nem megy ezentúl át a másik oldalra kárörvendeni. Azt itt is megteheti.

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Jugador del Barça
En szemely szerint ma a Madridnak szurkoltam a La Liga respectje miatt, annak ellenere,h az Arsenalt a szimpatikus nagycsapatok koze sorolom, de osszessegeben azt kell mondanom teljesen megerdemelten jutott az angol csapat tovabb. A ket meccsen Madrid altal rugott golok szama mindent elmond.. Szentul meg voltam gyozodve az utolso percekig,h a Madrid be fog gyotorni egy golt es latok egy jo kis hosszabbitasos meccset, de nem..., a "sztarjai" ma is gyenge napot fogtak ki, kuzdottek, de ez nem volt eleg az okosan jatszo Arsenal ellen.
A masik szamomra erthetetlen dolog Cicinho es Robinho kihagyasa...., Caro ugy tunik a rutinra szavazott es nem a fiatalos lenduletre..., nem jott be...
A karorvendo vagy inkabb ugy fogalmazom,h szurkalodo megjegyzesekre azt hiszem a Madrid jelenlegi helyzeteben semmi szukseg, plane a sajat oldalukon, van nekik eleg bajuk, azok majd johetnek, akkor amikor szorosabb lesz a versenyfutas a ket csapat kozott.
A masik szamomra erthetetlen dolog Cicinho es Robinho kihagyasa...., Caro ugy tunik a rutinra szavazott es nem a fiatalos lenduletre..., nem jott be...
A karorvendo vagy inkabb ugy fogalmazom,h szurkalodo megjegyzesekre azt hiszem a Madrid jelenlegi helyzeteben semmi szukseg, plane a sajat oldalukon, van nekik eleg bajuk, azok majd johetnek, akkor amikor szorosabb lesz a versenyfutas a ket csapat kozott.

On your chests you carry the badge of Barcelona Football Club, and your heart beats beneath that badge!
Barcaa!!!!
Barcaa!!!!
A szégyen az az, hogy abban leled a szórakozásodat, hogy átjársz a madridistára a nőddel együtt és marha viccesnek képzeled magadat.
Azt nem értem, hogy most mi a frásznak tudtok örülni annyira? Hiszen ti mindig is tudtátok, hogy a Madrid az egy [auto_cenzúra] csapat, nem? Akkor meg mi a szégyen azon, hogy ha kiesnek? Vagy azért annyira mégsem tartjátok rossznak őket? Érdekes... Jah és ha már itt tartunk érdekes módon, tegnap a madridistán szinte mindenki a Barcáért szurkolt, hogy egy spanyol csapat jusson tovább, ne pedig a rohadt angolok. Ti odáig juttok el, hogy megnézitek, hogy ki a Barca legnagyobb ellenfele és akkor azt utáljátok. Ehhez csak gratulálni tudok! További jó gúnyolódást! Petixy: neked külön köszi a nagyon humoros beszólásaidért, amiket odaát a madridistán tettél! Nagyon jól szórakoztunk
Bocs, ha helyenként durva voltam, de most egy kicsit ( nagyon ) ideges vagyok... Talán ez érthető is.
Sacchi.

Bocs, ha helyenként durva voltam, de most egy kicsit ( nagyon ) ideges vagyok... Talán ez érthető is.

Sacchi.
NAGYON ÖRÜLÖK
majd most menesztik a carrót és jön majd a boszke, de nem lesz semmi
mint ahogy eddig se volt
hogy örülrtek a margitosok amikor jött luxmbrgo.... és mi lett????
SEMMI!!!
azon kivűl hogy néha pislákolt a csapat
most is ez van és ez lesz

majd most menesztik a carrót és jön majd a boszke, de nem lesz semmi
mint ahogy eddig se volt
hogy örülrtek a margitosok amikor jött luxmbrgo.... és mi lett????
SEMMI!!!
azon kivűl hogy néha pislákolt a csapat
most is ez van és ez lesz

kiesett a madrid:D:D:D:D
majd jövre...
modják a madridistán
majd jövre...

modják a madridistán

-
- Entrenador del Barça
Királyság,kiestek a reklámosok! 

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Van benne vmi, Camacho még Delbosquenál is jobb edzo(legglábis sztem) volt, és o se tudott a csurhével mit kezdeni..Boixos írta:akár visszamegy del bosque, akár nem, azok a zsugások, akikkel anno nagyot alkotott, mostanra 3-4 évvel idősebb, fásult emberek. ezzel a brigáddal még ő sem tudna mit kezdeni. mindenképpen új csapatot kell építeniük, mondjuk kezdve egy normális középpályával, amilyük momentán nincs. de legyen akárhogy is, a mi csapatunk sem piskóta (pláne, ha mindenki egyben van), ráadásul össze is van rakva, plusz itt játszik egy-két korosztálynak a legjobbja a világon. szal azért egy darabig el fog tartani, mire utolér minket a madrid.
Talán kicsit szorosabb bajnokságot lehetnek, de az elkovetkezo évek a Barcáé lexnek

-
- Entrenador del Barça
Mióta kivették mellőle Morientest azóta ilyen sovány a teljesítménye.LG írta:Nem mostanában, hanem kb. 3 éve, és nem "nem valami jo", hanem fosG-Jay írta:Én meg báármennyire is a Madrid emblematikus figurája Raul én öt kedvelem onan! Az igaz h mostanában nem igazán jó de azert ha visszanézel volt ö többek között bl legjobb csatára is...Azelot viszont a világ 1ik legjobb csatára volt, ki tudja mi tortént vele, ugy néz ki kiégett
Vagyis azóta kezdett el romlani.
-
- Llegenda del Barça
akár visszamegy del bosque, akár nem, azok a zsugások, akikkel anno nagyot alkotott, mostanra 3-4 évvel idősebb, fásult emberek. ezzel a brigáddal még ő sem tudna mit kezdeni. mindenképpen új csapatot kell építeniük, mondjuk kezdve egy normális középpályával, amilyük momentán nincs. de legyen akárhogy is, a mi csapatunk sem piskóta (pláne, ha mindenki egyben van), ráadásul össze is van rakva, plusz itt játszik egy-két korosztálynak a legjobbja a világon. szal azért egy darabig el fog tartani, mire utolér minket a madrid.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- visca el barca
- Presidente del Barça
„Nem milliomosok gyülekezetét akarom látni, hanem sikeréhes futballistákat, akik a nap 24 órájában a Realt szolgálják, és játékukkal örömet okoznak a közönségnek"
ennek is csak a szája nagy...kivancsi leszek rá h kirugja e a pénzéhes """"sztarokat"""" (backhand, ronaldo...)
ennek is csak a szája nagy...kivancsi leszek rá h kirugja e a pénzéhes """"sztarokat"""" (backhand, ronaldo...)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...