Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Botinho
Barça C

2006.03.09. 16:17:38

Charlie írta:
Botinho írta:Nem értem mért van ekkora pofájuk a barcásoknak...
Hány évig nem nyert semmit a Barca? Hmm?
Na ugye...
Öreg,vészesen közeledtek a 6évhez :lol:
C.
Szeretnéd...
Charlie
Öreg Harcos

2006.03.09. 16:13:27

Botinho írta:Nem értem mért van ekkora pofájuk a barcásoknak...
Na ugye...
Öreg,vészesen közeledtek a 6évhez :lol:
C.
Botinho
Barça C

2006.03.09. 16:12:19

Nem értem mért van ekkora pofájuk a barcásoknak...
Na ugye...
jelwaz
Entrenador del Barça

2006.03.09. 13:21:41

Sacchi: Olyat írtam le az előző hsz-emben, aminek pont az ellentétét akartam! Szal olvasd el mégeygszer, remélem értetted először is, szal nem drukkoltam a Real ellen. A másik meg az hogy amúgy én annyira nem örülök a Real vesszőfutásának, mert jobb érzés lenne őket úgy legyőzni, hogy egyenlő esélyek vannak és a végén mégis mi bizonyulunk jobbnak.
Steve (FCB)
Barça C
Kapcsolat:

2006.03.09. 09:48:19

Csodás taktikus mérkőzés volt!
A 11es kamu... És még Mourinho beszélt a szinészkedésről! Én e helyében nagyon elszégyelném magam a játékosa miatt! Ronaldinho megint bebizonyította, hogy nem véletlenül kapta meg az ARANYLABDÁT!
Nagyon sajnálom viszont Messit! Remélem mihamarabb meggyógyul!
Amilyen összetartás van a BARCELONÁNÁL azt minden csapat megirigyelhetné :!: :!: :!: Gondolok itt Messi sérülésére... Testvérként szereti itt mindenki 1mást! Nincs még 1 ilyen klubb!
A Barca játékosai szívből a játékért játszanak! Nem érdekli őket a pénz!
(köztudottan a Barcában játszó focisták nem a fizetésükről híresek)
Nézzétek meg a Madridot, Chelseát és az összes többi pénzhajhász klubbot... Maga a foci nem a pénzről szól--->tökéletesen példázza a Barca.
Köszönöm, hogy megoszthattam a véleményemet!
Mindenkinek további jó szurkolást kívánok!
FORCA BARCA! 8)
Sacchi
Jugador d'estrella

2006.03.09. 09:43:59

Nem akartam általánosítani, ha sikerült akkor bocs. Boixos: Ha látom akkor a madridistán is próbálok rendet tartani, pedig mostanában elég sok a hülyegyerek nálunk.. :roll:
Boixos
Llegenda del Barça

2006.03.09. 08:37:53

Sacchi, tökéletesen megértem az elkeseredésedet. remélem, 'otthon' is így helyreteszed a dolgokat, ha a szükség úgy hozza.

a barcásokat (akiket illet), megkérném, h a jövőben legyen annyi önuralom bennük, h a madrid rossz szereplése feletti örömüket EZEN az oldalon fejezzék ki, ne menjenek át a a madridistára emberkedni!
nem kell szeretni a madridot, csak abba gondoljatok bele, h mennyire örülnétek egy fordított szituban az itt örömködő madridistáknak.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Boixos
Llegenda del Barça

2006.03.09. 08:14:47

belőlem semmi különösebb érzelmet nem váltott ki a tegnapi bukásuk, ugyanis lesz.rom a madridot, mint ahogy a spanyol focit úgy általában, inkább a barca érdekel. tökéletesen igaza van antiimperialistának, mi ennél klasszisokkal szarabb helyzetben voltunk, szal nem kell a földön fekvőt rúgdosni. igaz, akkor nem küldözgették "odaátról" az együttérző üzeneteket, hanem valszeg fetrengtek a röhögéstől.
egy dologra lennék csak kiváncsi ilyenkor, azoknak a hihetetlenül nagyarcú gyerekeknek a búrájára, akik minden ellenfelét leszarozzák a madridnak, közben akkora sallereket kap a csapatuk a komolyabb brigádoktól (mint pl. a mallorca), h annak a szele egy generációt fog elsöpörni onnan zidanostúl, raulostúl, ronaldóstúl.
PUYOL-XAVI-INIESTA
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.03.09. 08:05:11

Semmi értelme sincs most röhögni a madridiakon, volt a Barca ennél sokkal mélyebben is. Ez jusson az eszetekbe, mielőtt átmentek a madridistára kárörvendeni.
Én tegnap nekik szurkoltam, már csak az öcsém miatt is, meg mert az Arsenalt nagyon utálom. Kár, hogy így alakult.
jelwaz
Entrenador del Barça

2006.03.09. 08:04:57

Sacchi írta:A szégyen az az, hogy abban leled a szórakozásodat, hogy átjársz a madridistára a nőddel együtt és marha viccesnek képzeled magadat. :roll: Azt nem értem, hogy most mi a frásznak tudtok örülni annyira? Hiszen ti mindig is tudtátok, hogy a Madrid az egy [auto_cenzúra] csapat, nem? Akkor meg mi a szégyen azon, hogy ha kiesnek? Vagy azért annyira mégsem tartjátok rossznak őket? Érdekes... Jah és ha már itt tartunk érdekes módon, tegnap a madridistán szinte mindenki a Barcáért szurkolt, hogy egy spanyol csapat jusson tovább, ne pedig a rohadt angolok. Ti odáig juttok el, hogy megnézitek, hogy ki a Barca legnagyobb ellenfele és akkor azt utáljátok. Ehhez csak gratulálni tudok! További jó gúnyolódást! Petixy: neked külön köszi a nagyon humoros beszólásaidért, amiket odaát a madridistán tettél! Nagyon jól szórakoztunk :roll:

Bocs, ha helyenként durva voltam, de most egy kicsit ( nagyon ) ideges vagyok... Talán ez érthető is. :roll: :? :wink:

Sacchi.
Azért ne általonosíts légyszíves :) A legtöbb Barca drukker normális, én pl. utálom a Madridot, de tegnap nem drukkoltam ellenük, mert meg voltam elégedve azzal, hogy továbbjutottunk. BL-t mindig (elvileg) a legjobb csapat nyer, ezért akárki ment volna tovább, ahhoz, hogy mi megnyerjük a sorozatot mindenkit és bárkit meg kell vernünk. Szerintem tényleg aljas dolog átjárni a másik fórumára kárörvendeni, ezt itt szóvá is szoktam tenni a madridistáknak, de az objektív kritikákat elfogadom, van is köztünk néhány tök jó fej madridista (pl. Real_funghi). Az is ide tartozik azért, hogy a két legnagyobb riválisról van szó, és ennek kárörömnek az is oka, hogy a Real jelenlegi teljesítménye ellenére rengetegen hangoztatják, hogy akkor is az övék a világ legjobb csapata, meg hogy mi Barcások mit verjük magunkat, ha 10 évente nyerünk valamit, meg tipikus kérdés, hogy ,,hány BL-t is nyertetek?" Ezek után nem csoda, hogy sokan szeretnék, hogy a Madridnak jó pár évig olyan rosszul menjen, hogy a többi csapat is behozza ezt a "lemaradást" (mittom én hány BL győzelem stb.), de ennek a felét egy olyan rezsim időszaka alatt nyerte a Madrid, amiben ezeket az eredményeket elérni kötelező volt (de erről most inkább ne beszéljünk). Vajon miért minden spanyol klub a Realt utálja a legjobban. Másrészről az igazi ízig-vérig Barcelonisták katalánok, nem spanyolok, így el se várhatod, hogy saját "honfitársaiknak" drukkoljanak. De aki ide jár fórumozni, azok többsége nem katalán!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jelwaz 2006.03.09. 13:19:05-kor.
Bleydh
Barça B
Kapcsolat:

2006.03.09. 07:30:18

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Hol vannak a SUPERSTARS?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

A Barça nem beszél spanyolul!
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.03.09. 05:52:44

ÉN bevallom, egyik csapat továbbjutása esetén sem aggódtam volna. Az Arsenal továbbjutásért azért, mert nagyon szeretem azt a csapatot. A real mellett pedig az szól,t h spanyolok, és, h jobban szerettem volna őket látni kipotyogni a BL-ből. Általunk :wink: AZ meg, hogy ilyen helyzetben még egyet belerúgunk a madridistákba, elítélendő a részemről. Fog még forudlni a kocka, és ezt ők nagy valósízínűséggel vissza is fogják adni. Teljes joggal. Úgyhogy remélem innen tőlünk senki nem megy ezentúl át a másik oldalra kárörvendeni. Azt itt is megteheti.
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Captain
Jugador del Barça

2006.03.09. 01:51:57

En szemely szerint ma a Madridnak szurkoltam a La Liga respectje miatt, annak ellenere,h az Arsenalt a szimpatikus nagycsapatok koze sorolom, de osszessegeben azt kell mondanom teljesen megerdemelten jutott az angol csapat tovabb. A ket meccsen Madrid altal rugott golok szama mindent elmond.. Szentul meg voltam gyozodve az utolso percekig,h a Madrid be fog gyotorni egy golt es latok egy jo kis hosszabbitasos meccset, de nem..., a "sztarjai" ma is gyenge napot fogtak ki, kuzdottek, de ez nem volt eleg az okosan jatszo Arsenal ellen.
A masik szamomra erthetetlen dolog Cicinho es Robinho kihagyasa...., Caro ugy tunik a rutinra szavazott es nem a fiatalos lenduletre..., nem jott be...

A karorvendo vagy inkabb ugy fogalmazom,h szurkalodo megjegyzesekre azt hiszem a Madrid jelenlegi helyzeteben semmi szukseg, plane a sajat oldalukon, van nekik eleg bajuk, azok majd johetnek, akkor amikor szorosabb lesz a versenyfutas a ket csapat kozott. 8)
On your chests you carry the badge of Barcelona Football Club, and your heart beats beneath that badge!

Barcaa!!!!
huevos
Jugador d'estrella

2006.03.08. 23:38:14

ejnye srácok...
hát szabad ilyet?
legyünk már sportemberek!
Sacchi
Jugador d'estrella

2006.03.08. 23:24:31

A szégyen az az, hogy abban leled a szórakozásodat, hogy átjársz a madridistára a nőddel együtt és marha viccesnek képzeled magadat. :roll: Azt nem értem, hogy most mi a frásznak tudtok örülni annyira? Hiszen ti mindig is tudtátok, hogy a Madrid az egy [auto_cenzúra] csapat, nem? Akkor meg mi a szégyen azon, hogy ha kiesnek? Vagy azért annyira mégsem tartjátok rossznak őket? Érdekes... Jah és ha már itt tartunk érdekes módon, tegnap a madridistán szinte mindenki a Barcáért szurkolt, hogy egy spanyol csapat jusson tovább, ne pedig a rohadt angolok. Ti odáig juttok el, hogy megnézitek, hogy ki a Barca legnagyobb ellenfele és akkor azt utáljátok. Ehhez csak gratulálni tudok! További jó gúnyolódást! Petixy: neked külön köszi a nagyon humoros beszólásaidért, amiket odaát a madridistán tettél! Nagyon jól szórakoztunk :roll:

Bocs, ha helyenként durva voltam, de most egy kicsit ( nagyon ) ideges vagyok... Talán ez érthető is. :roll: :? :wink:

Sacchi.
Petixy
Jugador d'estrella

2006.03.08. 22:58:38

Spanyol foci szégyenei nem bírják megverni az angol 5. :!: helyezettet!
A világ legdrágább csapata.....
Ki építtet ezek után pereccel?
PCPocok
Barça B

2006.03.08. 22:58:20

NAGYON ÖRÜLÖK :D :D :D :D
majd most menesztik a carrót és jön majd a boszke, de nem lesz semmi
mint ahogy eddig se volt
hogy örülrtek a margitosok amikor jött luxmbrgo.... és mi lett????
SEMMI!!!
azon kivűl hogy néha pislákolt a csapat
most is ez van és ez lesz :twisted: :twisted: :twisted:
Silvanus
Director del Fútbol

2006.03.08. 22:58:03

A Madridosok már egy emberként kiáltják, hogy: "Nem baj, úgy is bajnokok lesznek idén...!!!"

JA! :shock: Pffffff..... akkor bocs! Mi kérünk elnézést! Hát ez vicc, nem!?... :lol:
"Més Cuen un Club"
PCPocok
Barça B

2006.03.08. 22:54:32

kiesett a madrid:D:D:D:D
majd jövre... :lol: :lol: :lol:
modják a madridistán :P
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2006.03.08. 22:52:27

Királyság,kiestek a reklámosok! :lol:
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.03.08. 22:38:29

Ne AGGÓDJATOK margitisták......

MAJD JÖVŐRE!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.03.02. 22:52:30

Boixos írta:akár visszamegy del bosque, akár nem, azok a zsugások, akikkel anno nagyot alkotott, mostanra 3-4 évvel idősebb, fásult emberek. ezzel a brigáddal még ő sem tudna mit kezdeni. mindenképpen új csapatot kell építeniük, mondjuk kezdve egy normális középpályával, amilyük momentán nincs. de legyen akárhogy is, a mi csapatunk sem piskóta (pláne, ha mindenki egyben van), ráadásul össze is van rakva, plusz itt játszik egy-két korosztálynak a legjobbja a világon. szal azért egy darabig el fog tartani, mire utolér minket a madrid.
Van benne vmi, Camacho még Delbosquenál is jobb edzo(legglábis sztem) volt, és o se tudott a csurhével mit kezdeni..
Talán kicsit szorosabb bajnokságot lehetnek, de az elkovetkezo évek a Barcáé lexnek :!: :twisted:
Bercy
Entrenador del Barça

2006.03.02. 20:58:55

LG írta:
G-Jay írta:Én meg báármennyire is a Madrid emblematikus figurája Raul én öt kedvelem onan! Az igaz h mostanában nem igazán jó de azert ha visszanézel volt ö többek között bl legjobb csatára is...
Nem mostanában, hanem kb. 3 éve, és nem "nem valami jo", hanem fos :D Azelot viszont a világ 1ik legjobb csatára volt, ki tudja mi tortént vele, ugy néz ki kiégett :?
Mióta kivették mellőle Morientest azóta ilyen sovány a teljesítménye.
Vagyis azóta kezdett el romlani.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.03.02. 17:16:12

akár visszamegy del bosque, akár nem, azok a zsugások, akikkel anno nagyot alkotott, mostanra 3-4 évvel idősebb, fásult emberek. ezzel a brigáddal még ő sem tudna mit kezdeni. mindenképpen új csapatot kell építeniük, mondjuk kezdve egy normális középpályával, amilyük momentán nincs. de legyen akárhogy is, a mi csapatunk sem piskóta (pláne, ha mindenki egyben van), ráadásul össze is van rakva, plusz itt játszik egy-két korosztálynak a legjobbja a világon. szal azért egy darabig el fog tartani, mire utolér minket a madrid.
PUYOL-XAVI-INIESTA
visca el barca
Presidente del Barça

2006.03.02. 16:41:12

„Nem milliomosok gyülekezetét akarom látni, hanem sikeréhes futballistákat, akik a nap 24 órájában a Realt szolgálják, és játékukkal örömet okoznak a közönségnek"

ennek is csak a szája nagy...kivancsi leszek rá h kirugja e a pénzéhes """"sztarokat"""" (backhand, ronaldo...)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lezárt