Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szeretnéd...Charlie írta:Öreg,vészesen közeledtek a 6évhezBotinho írta:Nem értem mért van ekkora pofájuk a barcásoknak...
Hány évig nem nyert semmit a Barca? Hmm?
Na ugye...![]()
C.
Azért ne általonosíts légyszívesSacchi írta:A szégyen az az, hogy abban leled a szórakozásodat, hogy átjársz a madridistára a nőddel együtt és marha viccesnek képzeled magadat.Azt nem értem, hogy most mi a frásznak tudtok örülni annyira? Hiszen ti mindig is tudtátok, hogy a Madrid az egy [auto_cenzúra] csapat, nem? Akkor meg mi a szégyen azon, hogy ha kiesnek? Vagy azért annyira mégsem tartjátok rossznak őket? Érdekes... Jah és ha már itt tartunk érdekes módon, tegnap a madridistán szinte mindenki a Barcáért szurkolt, hogy egy spanyol csapat jusson tovább, ne pedig a rohadt angolok. Ti odáig juttok el, hogy megnézitek, hogy ki a Barca legnagyobb ellenfele és akkor azt utáljátok. Ehhez csak gratulálni tudok! További jó gúnyolódást! Petixy: neked külön köszi a nagyon humoros beszólásaidért, amiket odaát a madridistán tettél! Nagyon jól szórakoztunk
![]()
Bocs, ha helyenként durva voltam, de most egy kicsit ( nagyon ) ideges vagyok... Talán ez érthető is.![]()
![]()
![]()
Sacchi.
Van benne vmi, Camacho még Delbosquenál is jobb edzo(legglábis sztem) volt, és o se tudott a csurhével mit kezdeni..Boixos írta:akár visszamegy del bosque, akár nem, azok a zsugások, akikkel anno nagyot alkotott, mostanra 3-4 évvel idősebb, fásult emberek. ezzel a brigáddal még ő sem tudna mit kezdeni. mindenképpen új csapatot kell építeniük, mondjuk kezdve egy normális középpályával, amilyük momentán nincs. de legyen akárhogy is, a mi csapatunk sem piskóta (pláne, ha mindenki egyben van), ráadásul össze is van rakva, plusz itt játszik egy-két korosztálynak a legjobbja a világon. szal azért egy darabig el fog tartani, mire utolér minket a madrid.
Mióta kivették mellőle Morientest azóta ilyen sovány a teljesítménye.LG írta:Nem mostanában, hanem kb. 3 éve, és nem "nem valami jo", hanem fosG-Jay írta:Én meg báármennyire is a Madrid emblematikus figurája Raul én öt kedvelem onan! Az igaz h mostanában nem igazán jó de azert ha visszanézel volt ö többek között bl legjobb csatára is...Azelot viszont a világ 1ik legjobb csatára volt, ki tudja mi tortént vele, ugy néz ki kiégett