Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
kudu
Entrenador del Barça

2009.05.26. 16:08:21

Gomes Stuttgart :arrow: Bayern

Nos ez is egy érdekes igazolás. És ha minden igaz, 30 millió euróért :shock:

A csatár 2013-ig szóló szerződést írt alá. A 23 éves Gomez Anatolij Timoscsuk, Ivica Olic, a kölcsönből visszatérő Andreas Görlitz és Alexander Baumjohann után az ötödik nyári igazolása a bajor csapatnak.

Más, még aminek örülnék, hogy az Aston Villa állítólag 5 millió fontot kínál Juhász Rolandért :wink:
Megérdemelné, mert jó futballista :wink:
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
barca99
Llegenda del Barça

2009.05.26. 16:08:05

Mario Gomezért 30 milliót fizetett ki a Bayern! :shock:

Tavaly itt is szóba került, de mivel Eto'o maradt, így hálistennek lehetőség sem volt komolyabban foglalkozni vele.

Mindenesetre meglep, hogy többet fizettek érte, mint Ribéryért. :)

A Bayern eddigi erősítései közzül kettő (Olic és Gomez) megint rivális német csapattól van... Remélem okosan pótolják őket, mert nem lenne jó, ha végül komoly ellenfél nélkül mardnának a bajorok...
socio66

2009.05.26. 16:04:27

Diego :arrow: Juventus 24,5 millió
Ezzel a transzferrel mindenki jól járt. A Juve vett egy 'ötcsillagos' irányítót, Diego végre komoly csapatban játszhat,a Werder meg kaszált egy halom pénzt,amiből vehet néhány jó kis játékost.

Quaresma :arrow: Genoa
Hát,ezen meglepődtem,bár a portugál Interes,illetve Chelsea-s teljesítménye után nem meglepő,hogy nem kapkodnak érte a topgárdák..
A Genoánál mindenesetre van játékosmozgás,pedig még el sem kezdődött az átigazolási időszak :)
Fernando
Llegenda del Barça

2009.05.25. 17:16:06

Fabián Orellana, Audax Italiano :arrow: Udinese
Aaron Mokoena, Blackburn :arrow: Portsmouth

Egy kis pletyka:
Juninho Pernambucano-t szeretné megszerezni a Manchester City.

A Wolfsnurg irányítóját Zvjezdan Misimovic-ot a Chelsea szeretné.

David Silva, David Villa, Raúl Albiol és Juan Mata 120 millióért a Real Madridé lehet.

-Adebayor-t szeretné a Manchester City is.
-Quaresma-t a Genoa.
-Boulahrouz-t a Hamburg.
-Alan Smith-t a Wigan.
-Stephan Ireland-et a Man Utd.
-Juan Pablo Carizzo-t, a Lazio kapusát a Valencia és a Villarreal.
-Thomas Vermaalent az Arsenal vinné az Ajaxból.
-Breno-t a Bayern védőjét az AZ és a PSV.
-Makoun-t az Inter.
-Crespo-t a Genoa.
-Lavezzi-t a Napoli csatárát a Pool.
-Vieira-t a Lyon.
-Carew-t a Man City.
-Materazzi-t a Fiorentina.
-Sektioui-t a Porto középpályását a Marseille.
-Dindane-t a PSG a Lens-ból.
-Benzema-t a Juve.
-Ilsinho-t a Milan, Juve és a Bayern is.
-Arnautovic-ot, a Twente középpályását a Chelsea és az Inter is.
-Odonkor-t a Hannover.
-Dzeko-t a Bayern München.
-Mario Gomezt a Bayern München.
-Amr Zaki-t, az egyiptomi zamalek csatárát az Aston Villa és a Valencia.
-Antonettit a Nice-ből a Monaco.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
nexam
Jugador del Barça

2009.05.25. 00:59:57

Hát nem akarok senki kiábrándítani, de Robben és CR ellen minden védőnek nehéz...
Az lehet, de legalább palancát megfoghatta volna az idei első El Clásicon :lol: :lol:
menczel
Entrenador del Barça

2009.05.25. 00:55:33

Már hetek óta feltűnt, de mostmár szóvá is teszem, hogy Casillas milyen formhanyatláson megy át. Szinte minden meccsre jut egy potyája.
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.05.23. 08:30:12

LM10 írta:Egyértelmű számomra, hogy Abidal nem megfelelő ebbe a Barcába. Ha egy Robben vagy C. Ronnie megy felé simán beszivatják. Pedig neki inkább a védekezés megy jobban. Lahm jó igazolás lehetne szvsz. Rendszeresen védekezik+nagyon jól támad. És az sem hátrányos, hogy mind2 szélen bevethető, így ha Alves pihenne ő átmehetne a jobb szélre is. Sylvinho helyett pedig sztem nem fog senki jönni. Puyol is játszhat a balszélen néha. Fabregas pedig nagyon jó játékos, de felesleges. A Touré,Xavi,Iniesta 3-as kiszoríthatatlan+Keita és Busquets is ott van még ha be kell vetni vkit. Hlebnek adnék még egy esélyt, mert sztem lehet ő még ennél sokkal jobb a Barcában. Viszont Gudy ideje itt lejárt, Angliába vissza kell adni. A Tridente szvsz a jövő évre is jó lesz. Max. Silvát venném meg, de Ribéryt semmi féle kép sem. Ő is mint Cesc zseniális játékos, de ide felesleges lenne.

Rövidre fogva Abidal,Sylvinho, Gudy távozókra számítok, és Lahm, esetleg Silva érkezőre.

UI: Lassan meglehetne nyitni a Barca igazolások topicot, egy kis szigorral :)

Hát nem akarok senki kiábrándítani, de Robben és CR ellen minden védőnek nehéz... Még Alves is megsenvedett Riberyvel amikor kontrázott a Bayern... Fölösleges Cr szintű játékosokhoz viszonyítani a védőket... Mert eszerint nem lenne jó védő... Max olyan aki esetleg 1-2 meccsen jól produkál....

Fabregas... Fabregas bárki bármit mond nem fölösleges!!! Nagyon nem az! Igen meg van a komplett középpálya... Való igaz... De ilyen év is ritkán van, hogy "viszonylag" kevés a sérült. És megjegyzem Xavinak Fabregas a helyettese a válogatottban is, nálunk pedig nincs olyan aki tudná helyettesíteni. Cesc jöttével viszont Iniesta sem szorulna ki, ha esetleg Xavi és Cesc kezdene középen (tudjuk, hogy mindkettő tudna szűrőt is játszani), mert akkor a most augusztusban 32 éves Henry helyett mindannyiótok kedvenc "szélsője" Andres Iniesta lehetne baloldalt... Egy igazolással szinte két legyet ütnénk egy csapásra...

Hlebnek meg lassan meg kéne próbálni végre helyet csinálni, valami posztot... Mert luxus fizertni egy játékost, - aki ráadásul jó képességekkel bír - évi 5 meccsért...
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
LM10
Director del Fútbol

2009.05.23. 07:19:13

Egyértelmű számomra, hogy Abidal nem megfelelő ebbe a Barcába. Ha egy Robben vagy C. Ronnie megy felé simán beszivatják. Pedig neki inkább a védekezés megy jobban. Lahm jó igazolás lehetne szvsz. Rendszeresen védekezik+nagyon jól támad. És az sem hátrányos, hogy mind2 szélen bevethető, így ha Alves pihenne ő átmehetne a jobb szélre is. Sylvinho helyett pedig sztem nem fog senki jönni. Puyol is játszhat a balszélen néha. Fabregas pedig nagyon jó játékos, de felesleges. A Touré,Xavi,Iniesta 3-as kiszoríthatatlan+Keita és Busquets is ott van még ha be kell vetni vkit. Hlebnek adnék még egy esélyt, mert sztem lehet ő még ennél sokkal jobb a Barcában. Viszont Gudy ideje itt lejárt, Angliába vissza kell adni. A Tridente szvsz a jövő évre is jó lesz. Max. Silvát venném meg, de Ribéryt semmi féle kép sem. Ő is mint Cesc zseniális játékos, de ide felesleges lenne.

Rövidre fogva Abidal,Sylvinho, Gudy távozókra számítok, és Lahm, esetleg Silva érkezőre.

UI: Lassan meglehetne nyitni a Barca igazolások topicot, egy kis szigorral :)
kristop
Entrenador del Barça

2009.05.23. 03:18:54

jó lenne inkább Sylvinho-t marasztalni vagy egy fiatalabb tehetséget igazolni és nem ilyen Lahm vagy akár Ashley Cole-okban gondolkodni.
egy veterán öreg rókát marasztalni vagy egy névtelen fiatal tehetséget hozni a világ legjobb balhátvédjei helyett. logikus :wink:
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.05.23. 00:34:37

VictorValdes19 írta:Igen abba igazad van, hogy a magyar klub foci (sajnos) meg se közelíti a török klub futballt, de ha már valaki akkor Mészöly Géza lehet az aki képes lehet külföldön is helyt állni. :) Mondjuk nem tom, hogy mennyire igaz a hír én nem örülnék neki, szeretném ha maradna még a Vasasnál pár évig.

Ha jól tudom László Csaba se tudott bajnok lenni itthon (most nem jut eszembe, hogy a Fradi melyik edzővel lett utoljára bajnok, talán Pintér Attila volt :?: :oops: ) s Skóciában meg ő lett az év edzője :wink: .

Na béke :!:
S
persze
CSOKISKEKSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Fradi Pintér Attila barátommal bajnok és MK-győztes volt.
Ennek ellenére a közönség úgy kergette Őt el, mint Novák Dezsőt, aki
Ugyanezt érte el egy évben.
A fradisták hálátlansága határtalan...
K.
Benga
Entrenador del Barça

2009.05.22. 21:10:33

Mészöly régi sulimba volt benn előadást tartani mer oda járt a lánya, szerintem forma és ért is hozzá.
Amúgy meg VV19-nek igaza van László Csabit is oltották szanaszét aztán meg lehet nézni és kalapot emelni, év előtt van egy statisztika, hogy hova várták őket, és hogy mit hozott ki a keretből. Csatárhiány stb.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.05.22. 21:05:56

Igen abba igazad van, hogy a magyar klub foci (sajnos) meg se közelíti a török klub futballt, de ha már valaki akkor Mészöly Géza lehet az aki képes lehet külföldön is helyt állni. :) Mondjuk nem tom, hogy mennyire igaz a hír én nem örülnék neki, szeretném ha maradna még a Vasasnál pár évig.

Ha jól tudom László Csaba se tudott bajnok lenni itthon (most nem jut eszembe, hogy a Fradi melyik edzővel lett utoljára bajnok, talán Pintér Attila volt :?: :oops: ) s Skóciában meg ő lett az év edzője :wink: .

Na béke :!:
S
persze
CSOKISKEKSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.22. 20:52:15

VictorValdes19 írta:Nana :!: :roll: Mészöly Géza szinte az egyik legjobb edző a Magyar NB1-be :!:
Vagy nem az ő érdeme, hogy még a pár évvel ezelőtt Újpestből majdnem bajnokot csinált úgy, hogy 8. voltak a lilák ősszel onnan átvette a csapatot s csak a végén bukták el, mint a rákövetkezendő évben is.

Vagy nem az ő érdeme, hogy 2 évvel ezelőtt egy elvileg NB2re készülő Vasas keret 5. lett az Nb1-be :?: :!: Meg ugye a mostani őszi 3. hely....

Szal azt "kicsit" túlzásnak érzem, hogy eltudnád végezni ugyanazt a munkát Tamás, mint kis Mészöly. :roll:
Kedves VV19!
Értem én, amit mondasz, de Te a magyar bajnokság színvonalát, akarom mondani színvonaltalanságát mérvadónak tartod? A magyar NBI színvonala a törökéhez képest semmit sem ér, össze se vethető. Aki a magyar bajnokságban 5. meg 2. helyet ér el, az alkalmas Törökország elitcsapatának irányítására? Ahol Aragonés mester sem tudott csodát tenni?

És nem azt mondtam, hogy el tudnám végezni, de ennyi erővel engem is kinevezhetnének. :wink:
Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.05.22. 20:43:40

Nana :!: :roll: Mészöly Géza szinte az egyik legjobb edző a Magyar NB1-be :!:
Vagy nem az ő érdeme, hogy még a pár évvel ezelőtt Újpestből majdnem bajnokot csinált úgy, hogy 8. voltak a lilák ősszel onnan átvette a csapatot s csak a végén bukták el, mint a rákövetkezendő évben is.

Vagy nem az ő érdeme, hogy 2 évvel ezelőtt egy elvileg NB2re készülő Vasas keret 5. lett az Nb1-be :?: :!: Meg ugye a mostani őszi 3. hely....

Szal azt "kicsit" túlzásnak érzem, hogy eltudnád végezni ugyanazt a munkát Tamás, mint kis Mészöly. :roll:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.22. 20:07:56

Auron írta:Mészöly Géza (HUN,edző)                    Vasas---Fenerbahce

ehhez mit szóltok?
Ez mi akar lenni? Az évszázad vicce?
Ha mégis igaz, akkor a törökök megbuggyantak, de nagyon. Ennyi erővel én is lehetnék ott edző, vagy a vécésnéni. :lol:
Kép
Auron
Jugador d'estrella

2009.05.22. 20:03:11

Mészöly Géza (HUN,edző)                    Vasas---Fenerbahce

ehhez mit szóltok?
rszergej
Capitá del Barça

2009.05.21. 15:15:02

Gyurinho írta: Kérdem én mér pont ő rá gondolt aki megírta a cíkket??
Mondjuk ez amúgy is eléggé kacsának tűnik mindenestre remélem marad londonban Cole,én személy nem szerint nem tartom olyan jó játékosnak aki bármikor is képes lenne kiszorítani Abidalt cserének meg nem hinném ,hogy kellene jó lenne inkább Sylvinho-t marasztalni vagy egy fiatalabb tehetséget igazolni és nem ilyen Lahm vagy akár Ashley Cole-okban gondolkodni.
Azért mert Cole a világ egyik legjobb balhátvédje, és Abidalt szerintem már akkor kiszorítaná, ha aláírná a szerződést.
Az hogy kacsa e vagy nem azt már nem tudom.
Kép
Gyurinho
Capitá del Barça

2009.05.21. 15:11:09

origon írják ,hogy a 'szakértők szerint' a Barca a nyáron balhátvédet igazol de nem is ez a pláne hanem ,hogy "a legújabb hírek szerint a Barcelona a Chelsea angol válogatottjára, Ashley Cole-ra vetett szemet."
Kérdem én mér pont ő rá gondolt aki megírta a cíkket??
Mondjuk ez amúgy is eléggé kacsának tűnik mindenestre remélem marad londonban Cole,én személy nem szerint nem tartom olyan jó játékosnak aki bármikor is képes lenne kiszorítani Abidalt cserének meg nem hinném ,hogy kellene jó lenne inkább Sylvinho-t marasztalni vagy egy fiatalabb tehetséget igazolni és nem ilyen Lahm vagy akár Ashley Cole-okban gondolkodni.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.05.21. 09:01:57

Osztom a véleményed LG. A kérdés már csak az, hogy mennyit fog játszani... bár Figo visszavonulásával, egész sok esély van rá. Őszintén szolva jobban örültem volna annak, ha egy újjáalakuló AC Milanba igazolna, de hát a lényeg, hogy újra nagycsapatban.

Milito is érdekes. Szerintem Crespo és Ibrahimovic is távozik a nyáron - ugye - Adriano után.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.05.21. 08:56:04

Fernando írta:Érdekes lesz látni Motta-t az Interben. Anno kedveltem a Barcában. Csak sérülékeny volt :roll:
Én is igy voltam vele. De azért ebből is látszik, h a tehetségben nem volt hiány nála. Azért hatalmas respeckt, h ennyi sérülés és kihagyás után, mikor egyre kisebb csapatokba kellett igazolnia, újra vissza került a tűz közelébe. Azért ez nem sokan tudják megcsinálni! Sikeregben gazdak, de sérülésekben nagyon szegény pályafutást kivánok neki a továbbiakban :!:
Fernando
Llegenda del Barça

2009.05.21. 08:48:12

Érdekes lesz látni Motta-t az Interben. Anno kedveltem a Barcában. Csak sérülékeny volt :roll:
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.05.21. 08:44:18

Ennek nagyon-nagyon örülök!!! Két nagyon jó játékos, és végre nem vmi gyökér jön, hanem szimpatikus játékosok. Ibra megy igy mehet nyugodtan, lesz, aki majd lő helyette gólokat.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.05.20. 22:26:21

Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.20. 08:42:10

fcjoc írta:ja hogy most a real mint kiscsapat gyengül egy kannással? :D értem mi a baj...

van ez a sessegnon gyerek a psg-be. szerintem sokat köszönhet neki a psg hogy ott van ahol.. elég jól keni. középpályás.. olyan technikája van hogy sokan megirigyelhetnék. 25 éves.
sztem a real első "erősítése" a nyáron ez az eladás :D
fcjoc
Entrenador del Barça

2009.05.20. 08:33:36

ja hogy most a real mint kiscsapat gyengül egy kannással? :D értem mi a baj...

van ez a sessegnon gyerek a psg-be. szerintem sokat köszönhet neki a psg hogy ott van ahol.. elég jól keni. középpályás.. olyan technikája van hogy sokan megirigyelhetnék. 25 éves.
Lezárt