Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az lehet, de legalább palancát megfoghatta volna az idei első El ClásiconHát nem akarok senki kiábrándítani, de Robben és CR ellen minden védőnek nehéz...
LM10 írta:Egyértelmű számomra, hogy Abidal nem megfelelő ebbe a Barcába. Ha egy Robben vagy C. Ronnie megy felé simán beszivatják. Pedig neki inkább a védekezés megy jobban. Lahm jó igazolás lehetne szvsz. Rendszeresen védekezik+nagyon jól támad. És az sem hátrányos, hogy mind2 szélen bevethető, így ha Alves pihenne ő átmehetne a jobb szélre is. Sylvinho helyett pedig sztem nem fog senki jönni. Puyol is játszhat a balszélen néha. Fabregas pedig nagyon jó játékos, de felesleges. A Touré,Xavi,Iniesta 3-as kiszoríthatatlan+Keita és Busquets is ott van még ha be kell vetni vkit. Hlebnek adnék még egy esélyt, mert sztem lehet ő még ennél sokkal jobb a Barcában. Viszont Gudy ideje itt lejárt, Angliába vissza kell adni. A Tridente szvsz a jövő évre is jó lesz. Max. Silvát venném meg, de Ribéryt semmi féle kép sem. Ő is mint Cesc zseniális játékos, de ide felesleges lenne.
Rövidre fogva Abidal,Sylvinho, Gudy távozókra számítok, és Lahm, esetleg Silva érkezőre.
UI: Lassan meglehetne nyitni a Barca igazolások topicot, egy kis szigorral
egy veterán öreg rókát marasztalni vagy egy névtelen fiatal tehetséget hozni a világ legjobb balhátvédjei helyett. logikusjó lenne inkább Sylvinho-t marasztalni vagy egy fiatalabb tehetséget igazolni és nem ilyen Lahm vagy akár Ashley Cole-okban gondolkodni.
A Fradi Pintér Attila barátommal bajnok és MK-győztes volt.VictorValdes19 írta:Igen abba igazad van, hogy a magyar klub foci (sajnos) meg se közelíti a török klub futballt, de ha már valaki akkor Mészöly Géza lehet az aki képes lehet külföldön is helyt állni.Mondjuk nem tom, hogy mennyire igaz a hír én nem örülnék neki, szeretném ha maradna még a Vasasnál pár évig.
Ha jól tudom László Csaba se tudott bajnok lenni itthon (most nem jut eszembe, hogy a Fradi melyik edzővel lett utoljára bajnok, talán Pintér Attila volt![]()
) s Skóciában meg ő lett az év edzője
.
Na béke![]()
S
persze
CSOKISKEKSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kedves VV19!VictorValdes19 írta:Nana![]()
Mészöly Géza szinte az egyik legjobb edző a Magyar NB1-be
![]()
Vagy nem az ő érdeme, hogy még a pár évvel ezelőtt Újpestből majdnem bajnokot csinált úgy, hogy 8. voltak a lilák ősszel onnan átvette a csapatot s csak a végén bukták el, mint a rákövetkezendő évben is.
Vagy nem az ő érdeme, hogy 2 évvel ezelőtt egy elvileg NB2re készülő Vasas keret 5. lett az Nb1-be![]()
Meg ugye a mostani őszi 3. hely....
Szal azt "kicsit" túlzásnak érzem, hogy eltudnád végezni ugyanazt a munkát Tamás, mint kis Mészöly.
Ez mi akar lenni? Az évszázad vicce?Auron írta:Mészöly Géza (HUN,edző) Vasas---Fenerbahce
ehhez mit szóltok?
Azért mert Cole a világ egyik legjobb balhátvédje, és Abidalt szerintem már akkor kiszorítaná, ha aláírná a szerződést.Gyurinho írta: Kérdem én mér pont ő rá gondolt aki megírta a cíkket??
Mondjuk ez amúgy is eléggé kacsának tűnik mindenestre remélem marad londonban Cole,én személy nem szerint nem tartom olyan jó játékosnak aki bármikor is képes lenne kiszorítani Abidalt cserének meg nem hinném ,hogy kellene jó lenne inkább Sylvinho-t marasztalni vagy egy fiatalabb tehetséget igazolni és nem ilyen Lahm vagy akár Ashley Cole-okban gondolkodni.
Én is igy voltam vele. De azért ebből is látszik, h a tehetségben nem volt hiány nála. Azért hatalmas respeckt, h ennyi sérülés és kihagyás után, mikor egyre kisebb csapatokba kellett igazolnia, újra vissza került a tűz közelébe. Azért ez nem sokan tudják megcsinálni! Sikeregben gazdak, de sérülésekben nagyon szegény pályafutást kivánok neki a továbbiakbanFernando írta:Érdekes lesz látni Motta-t az Interben. Anno kedveltem a Barcában. Csak sérülékeny volt
Ennek nagyon-nagyon örülök!!! Két nagyon jó játékos, és végre nem vmi gyökér jön, hanem szimpatikus játékosok. Ibra megy igy mehet nyugodtan, lesz, aki majd lő helyette gólokat.
sztem a real első "erősítése" a nyáron ez az eladásfcjoc írta:ja hogy most a real mint kiscsapat gyengül egy kannással?értem mi a baj...
van ez a sessegnon gyerek a psg-be. szerintem sokat köszönhet neki a psg hogy ott van ahol.. elég jól keni. középpályás.. olyan technikája van hogy sokan megirigyelhetnék. 25 éves.