2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Köszi!Krojf írta:Ez igen!
Mindenkinek nagy szeretettel gratulálok!
Lassan minden szakra van tanárunk!
Nem akarjátok megalapítani a "Barca Ultras College"-t?
Csak Barcásoknak tanítanátok!
Mit szólnátok hozzá?
K.
Ha már így alakult, hogy végeztünk, akkor abból már csak nem maradnék kiTZS írta:Köszönöm Marci Kolléga! És persze a többieknek is.marci6p írta:Ez úton is szeretnék gratulálni TZS Rekreátor és Testnevelő Tanár Úr kollégának a sikeres államvizsgákhoz!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bravó, tapsvihar, maximális tisztelet.......![]()
Szintén gratulálnék!![]()
Valamint az esti kerítésszaggató barackra szeretettel várlak.![]()
Köszönöm Marci Kolléga! És persze a többieknek is.marci6p írta:Ez úton is szeretnék gratulálni TZS Rekreátor és Testnevelő Tanár Úr kollégának a sikeres államvizsgákhoz!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bravó, tapsvihar, maximális tisztelet.......
KöszCarles Puyol Saforcada írta:na és milyen tanár??van Bommel írta:Szeretném tudatni, hogy hétfőn a technika szakomból is leállamvizsgáztam, egy kétnapos turné után most értem haza![]()
Tanár lettem...
![]()
![]()
amugy nagyon grat!
na és milyen tanár??van Bommel írta:Szeretném tudatni, hogy hétfőn a technika szakomból is leállamvizsgáztam, egy kétnapos turné után most értem haza![]()
Tanár lettem...
![]()
![]()
köszi szépenbowlinggolyo írta:Sok sikert hozzá és húzd a neked legkönnyebbeket!robertfcb írta:magyar,töri, angol
Én már túl vagyok a föci érettségimen majd a többi jövőre meg az után jön.
Sok sikert hozzá és húzd a neked legkönnyebbeket!robertfcb írta:magyar,töri, angol
magyar,töri, angol. magyarnál kellesz a szerencse. Töri menni fog szerintem és angolban is bízom. Hát majd meglátjukbowlinggolyo írta:Miből fogsz szóbelizni?robertfcb írta:Nagy valószínűség szerint, holnap holnap kerül megrendezésre az érettségi szóbelim 3 tantárgyból. Már alig várom, hogy túl legyek rajta, mindenki drukkoljon, hogy jókat húzzak![]()
Miből fogsz szóbelizni?robertfcb írta:Nagy valószínűség szerint, holnap holnap kerül megrendezésre az érettségi szóbelim 3 tantárgyból. Már alig várom, hogy túl legyek rajta, mindenki drukkoljon, hogy jókat húzzak![]()
Bányász írta:Őőő csak,h világos legyen.Gazdagabbak lettünk egy tanárral vagy egy lett tanárral van több?van Bommel írta: Ma a Magyar Társadalom gazdagabb egy lett tanárral![]()
![]()
Amúgy gratulálok.
az csak duplázás lesz nem ?:Pvan Bommel írta:Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Ma a Magyar Társadalom gazdagabb egy lett tanárral![]()
![]()
Jövő 7 hétfőtől pedig, amikor a második szakomon is leállamvizsgázom, nyugodtan kijelenthetem, hogy ez akkora bravúr, mint a Barca általi triplázás![]()
Őőő csak,h világos legyen.Gazdagabbak lettünk egy tanárral vagy egy lett tanárral van több?van Bommel írta: Ma a Magyar Társadalom gazdagabb egy lett tanárral![]()
![]()