Barça Igazolások 2008-09
-
- Barça C
Korábbi információk szerint a Real vezetése azért kínált viszonylag alacsony összeget, mert a játékos 2010-ig szóló szerződésében szereplő záradék alapján jövő nyáron már 1,5 millió euróért távozhatna, vagyis a németeknek is érdekükben áll eladni.
ez is volt irva
ez is volt irva
-
- Capitá del Barça
Ronaldo mehetne a madridba h Cáceres bedarálja...ronaldinho369 írta:FRISS HIR ha nem megy C.Ronaldo Madridba akko vagy VAn der Vaart vagy Villát veszik meg!!

-
- Barça C
FRISS HIR ha nem megy C.Ronaldo Madridba akko vagy VAn der Vaart vagy Villát veszik meg!!
-
- Barça C
És ki fogja rúgni a szabadrúgásokat?Ami kapura veszélyes...
Henry:aki az Arsenalban "bárhonan" betalált
Xavi:aki R10 helyett szokta rúgni
Messi:aki mostanába ezeket gyakorolja
Márqvez:(ha pályán van) végülis Szabadrúgás VB-t nyert
Esetleg az új 9-es vagy ha lesz az újy bal szélsö AM ELADO VAN DER VART 13 milkáért!!!
Vagy valaki más???
Henry:aki az Arsenalban "bárhonan" betalált
Xavi:aki R10 helyett szokta rúgni
Messi:aki mostanába ezeket gyakorolja
Márqvez:(ha pályán van) végülis Szabadrúgás VB-t nyert
Esetleg az új 9-es vagy ha lesz az újy bal szélsö AM ELADO VAN DER VART 13 milkáért!!!
Vagy valaki más???
-
- Capitá del Barça
Benzemáért em vagyok ugy oda...lehet azet mert meg nem láttam tőle 1 jó meccset,de a golok magukert beszéltek a bajnokságba!csak annyi bajom van,hogy Eto'o minden bajnokságba meglövi a kis 15-20 golját Benza pedig csak az előző szezonban volt eredményes,ki tudja meddig tart?!
lehet ugy jár mint pl.:Seva
de lehet jobb lesz mint a lyonba,az ilyet nem lehet tudni,de Eto'o ert nem adnám ellátjátok,most bánhatjuk h Saviola elment,nem becsültük meg pedig ő lett vna az igazi szerintem
lehet ugy jár mint pl.:Seva
de lehet jobb lesz mint a lyonba,az ilyet nem lehet tudni,de Eto'o ert nem adnám ellátjátok,most bánhatjuk h Saviola elment,nem becsültük meg pedig ő lett vna az igazi szerintem
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Ha nem kapunk, akkor ne is adjuk el. Azért mert nem adnak érte annyit, amennyit ér, azért még nem kell bagoért eladni.... Benzema meg egy néhányéves sztár. még semmit nem tett le az asztalra....

Benzema=Eto+10 millió. Hát egyrészt b.sszák meg, baromira nem ér annyit. Másrészt, ha jól belegondolunk legalább "megszabadúlnánk"
Eto'o-tól, akit azért nem lenne olyan egyszerű jó árba eladni, plusz végre lezárhatnánk ezt a mizériát. Én nem támogatom Benzemát, dehát csak jobban értenek hozzá Barcelonában, ők tudják miért kell. Ő volt az elsődleges elképzelése Pepnek, +fiatal, hát jöjjön. És ha belegondolunk a Lyon minimum 40-et kérne ért, így olyan mintha Eto'o-t legalább 30-ért elpasszolnánk, annál többet meg úgyse nagyon kapunk senkitől.

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Benzema a Lyonnak felbecsülhetetlen értékű, ezért ha kell nekik akkorbarca tomi írta:http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
ezt fordítsátok már le![]()
köszkösz
Eto'o + 10 millió az ára.
- barca tomi
- Barça B
Ezt te sem gondolod komolyan ugye?menczel írta: -benzema: csak igéret még sehol nem bizonyitott (se bl , se vb) és drága.
-huntelaar: szintén nem bizonyitott még sehol, vagy bejön vagy nem

Nyilván véletlenül annyi az ára amennyi,és valószínűleg tévedésből szeretnék őket leigazolni....

valaki elmondaná nekemm a két mecsen h áltunk fel? milyen pozicióba ?
Egyrészt az a gondom hogy olyan neveket hoztok fel akik szóba se jönnek a klubvezetésnél. Másrészt meg hogy akik fel vannak még ötlet szinten sorolva és minimális realitásuk van egyikük se olyan komplett, kiprobált, csapatjátékos jól lövö és fejelö gyors robbanékony és halálos mint eto'o. pl
-benzema: csak igéret még sehol nem bizonyitott (se bl , se vb) és drága.
-drogba:öreg, balhésabb még samunál is.
-adebayor: már kezd olyan sagát lenyomni mint CR, drága, nem annyira csapatjátékos, nem lö ugy messziröl, nem olyan gyors
-trezeguet: lassu, öreg, ehhez képest drága, visszalépés lenne
-villa: a madridhoz közelebb van mint hozzánk, de legközelebb meg valenciához
-agüero: mindenben jo csak drágább lenne mint eto és pont az az egyik uj taktikai fegyver amit hangoztatnak, ami egyben alves erössége a beadások mehetnek a kukába
szoval samu eladása (hacsak nem kronikus térdbántalmak vannak a háttérben) visszalépés lesz minőségben de reméljük hogy a csapat ezt majd potolni tudja és jól fog elsülni. ettől függetlenül 80% ban lefogadnám hogy megint nem a miénk lesz a pichichi -dij (már bocs ha rosszul irtam, a spanyol aranycipö)
-benzema: csak igéret még sehol nem bizonyitott (se bl , se vb) és drága.
-drogba:öreg, balhésabb még samunál is.
-adebayor: már kezd olyan sagát lenyomni mint CR, drága, nem annyira csapatjátékos, nem lö ugy messziröl, nem olyan gyors
-trezeguet: lassu, öreg, ehhez képest drága, visszalépés lenne
-villa: a madridhoz közelebb van mint hozzánk, de legközelebb meg valenciához
-agüero: mindenben jo csak drágább lenne mint eto és pont az az egyik uj taktikai fegyver amit hangoztatnak, ami egyben alves erössége a beadások mehetnek a kukába
szoval samu eladása (hacsak nem kronikus térdbántalmak vannak a háttérben) visszalépés lesz minőségben de reméljük hogy a csapat ezt majd potolni tudja és jól fog elsülni. ettől függetlenül 80% ban lefogadnám hogy megint nem a miénk lesz a pichichi -dij (már bocs ha rosszul irtam, a spanyol aranycipö)
most igen..Brian 20 írta:talán kicsit túlzás a 90-100 millió euro kezdésneklluisllach89 írta:Trezeguet jöjjjjön!! Amúgy meg tom nem az a felepítésű csatár mint amilyet Pep preferál, de azt mondom Agüerot el kell hozni, egyszerűen ezzel kár várni most ugye 55 misi a kivásárlási ára de vajon meddig... Benne van 1 akkora durranás a köv 1-2 évben jah és még nincs 20 ha jól tom. De attól tartok h ha most nem csapunk rá akkor v más viszi el, v nagy szezonja(i) után 90-100nál kezdődik a licit
azt meg, hogy három év mulva mi lesz a sráccal, azt nem tudjuk...
Jöhetne felőlem is, akár 55ért mert ő nemcsak csatárt tud, hanem tkpt is, ahol meg azért idén nyáron kissé lefogytunk...
Oleguer az Afc Ajax játékosa= Van isten!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
talán kicsit túlzás a 90-100 millió euro kezdésneklluisllach89 írta:Trezeguet jöjjjjön!! Amúgy meg tom nem az a felepítésű csatár mint amilyet Pep preferál, de azt mondom Agüerot el kell hozni, egyszerűen ezzel kár várni most ugye 55 misi a kivásárlási ára de vajon meddig... Benne van 1 akkora durranás a köv 1-2 évben jah és még nincs 20 ha jól tom. De attól tartok h ha most nem csapunk rá akkor v más viszi el, v nagy szezonja(i) után 90-100nál kezdődik a licit

-
- Director del Fútbol
Trezeguet jöjjjjön!! Amúgy meg tom nem az a felepítésű csatár mint amilyet Pep preferál, de azt mondom Agüerot el kell hozni, egyszerűen ezzel kár várni most ugye 55 misi a kivásárlási ára de vajon meddig... Benne van 1 akkora durranás a köv 1-2 évben jah és még nincs 20 ha jól tom. De attól tartok h ha most nem csapunk rá akkor v más viszi el, v nagy szezonja(i) után 90-100nál kezdődik a licit 

- Karashu
- Jugador d'estrella
Engem már nem érdekel hogy kit igazolunk, csak zárjuk már le ezt az egész hisztériát! Tökre unalmas azt hallgatni, hogy mindenki jönne, csak Eto'o húzzon a búsba! Hülye média, hülye emberek, akik mindennap elhiszik a szennyoldalak baromságait! 

VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!

Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

-
- Eurobarca Staff
Innentől kezdve folytassuk a Barça Igazolások 2008-09 topicot.
Egy ideig m ég vicces volt, már kezd nem az lenni.
Egy ideig m ég vicces volt, már kezd nem az lenni.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- MeNnOn
- Jugador del Barça
lehet, de kérdés ,hogy mennyire tudna beilleszkedni a spanyol bajnokságbaVaratrix írta:http://youtube.com/watch?v=jgfFxgmSc3k Koplárovics Béla király!Carles Puyol Saforcada írta:KOPLÁROVICS BÉLA!!!![]()
![]()
![]()
könnyezve röhögtem miközben olvastam!!!a Manchester ölő!
nem kell eto'o helyett senki! csak tud a továbbiakban bizonyítani hogy itt a helye!![]()
mellesleg ki pótolná???
Válaszova a kérdésedre! Szerintem Drogba tudná pótolni. Ő az egyetlen játékos a piacon aki, megfelel.
akkor király ez abéla hogy még dal is készült róla x D
azota hallani nem hallotam a nevét ,de valakik már istennek mondják xDD
Asszem 1értelmű
Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

- Varatrix
- Director del Fútbol
http://youtube.com/watch?v=jgfFxgmSc3k Koplárovics Béla király!Carles Puyol Saforcada írta:KOPLÁROVICS BÉLA!!!![]()
![]()
![]()
nem kell eto'o helyett senki! csak tud a továbbiakban bizonyítani hogy itt a helye!![]()
mellesleg ki pótolná???
Válaszova a kérdésedre! Szerintem Drogba tudná pótolni. Ő az egyetlen játékos a piacon aki, megfelel.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
matador írta: De pont ez a lényeg. A múltból nem lehet megélni, még egy akkora világklasszisnak se, mint amilyen Henry. Előbb-utóbb neki is bizonyítania kell itt, különben nem lesz helye a csapatban...
Javits ki ha tévedek:
Henry az elmult kb 10 évben a világ (egyik) legjobb csatára volt, és volt egy gyenge idénye, amiben egy klubváltás, magánéleti problémák, és nem mellékesen, sérülések is hátráltatták. Ilyen alapon Ronaldinho is a multból élt... ugyan már! mindkettejüknek voltak olyan húzásai majd minden egyes meccsen, ami miatt ott tartanak ahol. Az elmult (2) idény tényleg nagyon nem jött be, én ezt leginkább Rijkaard számlájára írom. Guardiólától nem várok többet, mint amennyire ez a jelenlegi keret képes

lesz még henry gólkirály a barcában...ezt nem nehéz megjósolni
Oleguer az Afc Ajax játékosa= Van isten!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
KOPLÁROVICS BÉLA!!!matador írta:MeNnOn írta: ez ,de komoly volt xDDD
koplárovics még most is a united elleni golbol él xD szánalom .xD

nem kell eto'o helyett senki! csak tud a továbbiakban bizonyítani hogy itt a helye!

mellesleg ki pótolná???

A mostani szezon lesz a második esélye,hogy bizonyítsa mekkora klasszis.Remélem sikerül neki az első szenzonja után ami erős közepes volt.Én harmadikat nem adnék neki ha idén sem fog villogni.Xavi001 írta:Az eggyik topikban olvastam hogy egy srác azt mondta hogy inkáb Henry-t kéne elandi nem pedi Eto'o!Kérlek szépen nézük már meg kilö több golt.Jó bevallom hogy Henry nem lött sok golt a tavaji szezonban de még csak az első éve van itt azért az Arsenálba mennyi golt lött hányszor döntött rekordot hányszor volt gol király!Azért nem árt neki esélyt adni!
SZERINTM JÓ EZ A CSAPAT , ÉS NEM KELL ÚJ CSATÁR ETO HELYÉRE, JÓ EZ ÍGY ,AHOGY VAN. RIIJKARD NEM TUDTA A BL SIKERT FELDOLGOZNI ÉS EZÉRT NEM NYERTÜNK 2ÉVIG SEMMIT , DE EZ A GUARDIOLA JÓ EDZÖ É SZERINTEM MEGINT MEGNYERÜK MINDENT AMÍG ILYEN FELFOGÁSA VAN AZ EDZÖNEK. HAJRÁ BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szerintem meg caps look kikapcs
szerintem meg caps look kikapcs