Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ronaldo mehetne a madridba h Cáceres bedarálja...ronaldinho369 írta:FRISS HIR ha nem megy C.Ronaldo Madridba akko vagy VAn der Vaart vagy Villát veszik meg!!
Benzema a Lyonnak felbecsülhetetlen értékű, ezért ha kell nekik akkorbarca tomi írta:http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
ezt fordítsátok már le![]()
köszkösz
Ezt te sem gondolod komolyan ugye?menczel írta: -benzema: csak igéret még sehol nem bizonyitott (se bl , se vb) és drága.
-huntelaar: szintén nem bizonyitott még sehol, vagy bejön vagy nem
most igen..Brian 20 írta:talán kicsit túlzás a 90-100 millió euro kezdésneklluisllach89 írta:Trezeguet jöjjjjön!! Amúgy meg tom nem az a felepítésű csatár mint amilyet Pep preferál, de azt mondom Agüerot el kell hozni, egyszerűen ezzel kár várni most ugye 55 misi a kivásárlási ára de vajon meddig... Benne van 1 akkora durranás a köv 1-2 évben jah és még nincs 20 ha jól tom. De attól tartok h ha most nem csapunk rá akkor v más viszi el, v nagy szezonja(i) után 90-100nál kezdődik a licit
talán kicsit túlzás a 90-100 millió euro kezdésneklluisllach89 írta:Trezeguet jöjjjjön!! Amúgy meg tom nem az a felepítésű csatár mint amilyet Pep preferál, de azt mondom Agüerot el kell hozni, egyszerűen ezzel kár várni most ugye 55 misi a kivásárlási ára de vajon meddig... Benne van 1 akkora durranás a köv 1-2 évben jah és még nincs 20 ha jól tom. De attól tartok h ha most nem csapunk rá akkor v más viszi el, v nagy szezonja(i) után 90-100nál kezdődik a licit
lehet, de kérdés ,hogy mennyire tudna beilleszkedni a spanyol bajnokságbaVaratrix írta:http://youtube.com/watch?v=jgfFxgmSc3k Koplárovics Béla király!Carles Puyol Saforcada írta:KOPLÁROVICS BÉLA!!!![]()
![]()
![]()
könnyezve röhögtem miközben olvastam!!!a Manchester ölő!
nem kell eto'o helyett senki! csak tud a továbbiakban bizonyítani hogy itt a helye!![]()
mellesleg ki pótolná???
Válaszova a kérdésedre! Szerintem Drogba tudná pótolni. Ő az egyetlen játékos a piacon aki, megfelel.
http://youtube.com/watch?v=jgfFxgmSc3k Koplárovics Béla király!Carles Puyol Saforcada írta:KOPLÁROVICS BÉLA!!!![]()
![]()
![]()
könnyezve röhögtem miközben olvastam!!!a Manchester ölő!
nem kell eto'o helyett senki! csak tud a továbbiakban bizonyítani hogy itt a helye!![]()
mellesleg ki pótolná???
matador írta: De pont ez a lényeg. A múltból nem lehet megélni, még egy akkora világklasszisnak se, mint amilyen Henry. Előbb-utóbb neki is bizonyítania kell itt, különben nem lesz helye a csapatban...
KOPLÁROVICS BÉLA!!!matador írta:MeNnOn írta: ez ,de komoly volt xDDD
koplárovics még most is a united elleni golbol él xD szánalom .xD
A mostani szezon lesz a második esélye,hogy bizonyítsa mekkora klasszis.Remélem sikerül neki az első szenzonja után ami erős közepes volt.Én harmadikat nem adnék neki ha idén sem fog villogni.Xavi001 írta:Az eggyik topikban olvastam hogy egy srác azt mondta hogy inkáb Henry-t kéne elandi nem pedi Eto'o!Kérlek szépen nézük már meg kilö több golt.Jó bevallom hogy Henry nem lött sok golt a tavaji szezonban de még csak az első éve van itt azért az Arsenálba mennyi golt lött hányszor döntött rekordot hányszor volt gol király!Azért nem árt neki esélyt adni!